Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[30.12.2008] Wtorek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
216 odpowiedzi w tym temacie

#101 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:22

aż tak złe?

eche ... chyba wczoraj pisałam że nie mogłam przed świetami zabraćsie za porządki bo mnie po prostu nie było ... podczas świąt tylko z lekka ogarnęłam ... a teraz jeżeli nie sprzątnędzisiaj lub jutro do południa następny termin dopiero w połowie stycznia :oops:

wole sobie posiedzieć przy kompie.

jak dobrze że nie jestem z tym sama :mrgreen:

a takie miałam fajne plany ze będę sprzątała na bieżąco, żeby nie było nigdy za dużo do sprzątania

no i zaraz sie okaże że jesteśmoją zaginioną siostra bliźniaczką <biglol></span> ja na bieżąco sprzątaćnie umiem i nie lubię :oops:

może później sie za to zabiorę.

ja sobie tak od przedwczoraj mówię :oops:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#102 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:29

no i zaraz sie okaże że jesteś moją zaginioną siostra bliźniaczką <biglol></span>

jestem jedynaczka wiec możliwe ze to dlatego ze moja siostra gdzieś sie zgubiła.

coś mi sie wydaje ze chyba jednak sie za to dziś nie zabiorę.
strasznie leniwa jestem przez te święta.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#103 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:32

Cześć dziewoje :D

ja tylko na chwilkę wpadłem dać wam kwiaciora i buziora! <rozyczka></span> :* ;)

Miłego wtorku i zajebistej zabawy w sylwka. ;-)
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#104 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:40

PdM, czesc.

Ide sprzątać, bo samo sie nie zrobi. :roll:
potem jeszcze zajrzę na forum.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#105 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:46

PdM, witam jak ja cię dawno nie widziałam .... :-) tobie też życzę miłego wtorku i jeszcze milszej zabawy na sylwku baw sie do upadłego :-)

wróciłam od fryzjera efekt prawie żaden trochę to skróciłam i podfarbowałam .... ale miło czas spędziłam na plotach .... szkoda tylko że całe czoło i ręce mam teraz w brązie :-)

#106 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:49

całe czoło i ręce mam teraz w brązie

<co></span> po fryzjerze? <hmm></span> i tak zdjęcia nam pokaż :mrgreen: na ładne kobietki zawsze fajnie popatrzeć :P nawet jeżeli gustuje sie w płci przeciwnej <hihihi1></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#107 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:52

Kahela, pozwalam sobie twój podpis użyć jako opis na gg ...... jakoś mi nie przechodzi to co od kilku dni mnie trzyma ..... ale nie chce sie nad sobą użalać ...

dzis tomke zadzwonił ze mam zapytać koleżanki czy jeszcze sie 3 miejsca na sylwku znajda ....szczerze to pisząc tego smsa miałam nadzieje ze nie będzie i .... udało się ...nie ma wolnych miejsc ...choć istnieje cień szansy ze sie pobawię a nie będę tylko pilnować by mi pod stołem przed północną nie leżał .... bo z tymi kumplami tak wyglądają imprez .... jak mi sie znowu halezje to chyba go tam zostawię .....

znikam sie uczyć ...

#108 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:53

ale miło czas spędziłam na plotach ....

dla mnie to jest bardzo ważne w wyjściu do fryzjera ;-)
Tylko jak to możliwe, że fryzjerka plam Ci narobiła..?

Ja chodzę do fajnego faceta...
Zamieszkał w mojej pipidówie jakiś czas temu pewien Rohann, przyjechał z UK, jest czarnoskóry i na początku starsze panie były oburzone... ;-)
Ale słyszałam o nim dobre opinie i pewien czas temu poszłam do niego po raz pierwszy...
Jestem pod wrażeniem, bo ścina świetnie, potrafi odmówić zrobienia czegoś na głowie, jeśli uważa, że nie pasuje to do twarzy, osobowości...
Poza tym odświeżam swój angielski, bo on jeszcze słabo po polsku (żona Polka robi za tłumacza) i jesteśmy oboje z tego zadowoleni, bo ja sobie odświeżam, a on może pogadać sobie z klientką w miarę swobodnie...i w miarę moich możliwości... :mrgreen:
A atmosfera w zakładzie - super - fajne fotele, dobra kawka, ploteczki, czasem nie chce się wychodzić...

[ Dodano: 2008-12-30, 15:54 ]

Kahela, pozwalam sobie twój podpis użyć jako opis na gg ...

a proszę Cię bardzo... ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#109 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:55

po fryzjerze? <hmm></span> i tak zdjęcia nam pokaż :mrgreen:

no po fryzjerze bo mu patrzalibyśmy plotek a nie włosów i sie niedokładnie odmyłam od razu ...a recie mam brązowe bo sie głupia złapałam miseczki jak jej podwalam nie przez rękawice :-) a zdjęcie nie pokarze bo nie ma co pokazywać ...a przy okazji nie mam aparatu tylko komórkę a to i tak nic nie da :-) jutro sobie zrobię fote to wam pokarzę ...obiecuję :-)

[ Dodano: 2008-12-30, 15:58 ]

Tylko jak to możliwe, że fryzjerka plam Ci narobiła..?

ja jestem typem krecioły tu sie poruszam tam podrapie to jeszcze jest moja wada jak mnie ktoś farbuje .... i tak fryzjerka cuda robi bym nie wyglądała jak dalmatyńczyk :-) :-)

dobra znikam bo cle dwa wykłady muszę wkuć ......

#110 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 15:59

A ja już po obiadku :) tarkowałam buraczki,mieliłam mięso na kotlety-uwielbiam te dwie kuchenne czynności :D
tęskni mi się za Misiakiem...na szczęście jutro sie widzimy,bo jedziemy na sylwka do kolegi :) jakoś teraz,od kilku dni czuję się tak mega zakochana...cudownie:)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#111 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 16:37

ehhh smutno mi :(:(:(:( Kotek nie przyjedzie i nie wiem co ze sobą zrobić;/ a tak sie cieszyłam... wczoraj tez sie nie widzielismy:(
Dołączona grafika

#112 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:23

Lolka000, główka do góry :-)

Mój jutro przyjedzie,spędzamy razem z moimi rodzicami Sylwka..mam nadzieje,że będzie super.No i będzie u mnie aż do niedzieli do wieczora :mrgreen:

#113 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:28

Lolka000, główka do góry :-)

ehhh no chyba bede musiała sie usmiechnąc. byle do jutra:) a jutro imprezowo z Kotkiem...
Dołączona grafika

#114 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:30

Lolka000, no to sobie poszalejecie :mrgreen:

#115 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:32

no sami ze sobą:):) zostajemy w domku chyba:P no chyba ze gfdzies wyjdziemy na imprezke plenerową:P
Dołączona grafika

#116 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:33

Lolka000, jutro już niedługo

a ja się chyba rozchorowałam:/ :-/
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#117 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:34

A ja nie usunełam avka..i mi zniknął lol :roll:

#118 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:35

na...na..na :-P

nie chce mi sie czytac dzisiejszego dnia wiec przeleciałam po łebkach wtoreczek

wybaczcie :-D
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#119 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:39

Donn, wybaczone :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#120 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 30 grudnia 2008 - 17:40

Madziuś, no nie widać go
Donn, wybaczamy :mrgreen: a co taka zadowolona?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych