Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[19.12.2008] Deszczowy piątek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
142 odpowiedzi w tym temacie

#101 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:48

Marzycielka24, nie dała bym rady każdemu pomóc,jestem osobą dośc wrażliwą..a do tego zawodu trzeba miec silną psychikę ;-)

#102 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:48

madzia, papa tobie rowniez wesolrgo karpika i szalonej nocy sylwestrowej :mrgreen:

#103 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:50

Marzycielka24, dzieki:*

#104 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:50

WweronikaA, nie ma innej rady jak tylko to przeczekać. W końcu będzie dobrze!!!
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#105 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:51

Nareszcie weekend uwielbiam to uczucie po całym tygodniu <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>

Dzien minąl w miare dobrze poza tym , że jedno stanowisko nadal nieczynne
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#106 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:52

madzia udanego wypoczynku życzę!
Madziuś ja jestem osobą bardzo wrażliwą i prawdę powiedziawszy bałam się trochę tego o czym mówisz, ale okazało się, że szkołą to moje przeznaczenie ;-) Niestety życie jest życiem i po studiach kwestie zarobkowe zwyciężyły. Choć nadal uczę- tyle, że dorosłych :-)

#107 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:54

WweronikaA, nie ma innej rady jak tylko to przeczekać. W końcu będzie dobrze!!!

musi:) lece spac dalej bo sie zamecze myslami.! papa wszystkim i dziekuje za dobre slowa:*

#108 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 20:55

ja dzisiaj tylko na chwilkę :oops: między praniem, prasowaniem i przepakowywaniem się wcinam jeszcze obiadokolację i podglądam was jednym okiem.

fajny kurs miałam :P mało ludzi w pierwszą stronę, więc w paryżu byłam o 10:20, a na hotelu kilka minut po 11 <huraaaaa></span> - pierwszy raz tak wcześnie :roll: jeszcze sięspotkałam z załogami wyjeżdżającymi :P no i do wieczora nuuudy ... za to na powrocie miałam niezły sajgon ... najpierw w paryżu okazało sięże ani w jednym, ani w drugim autokarze nie ma sanoka <wow></span> potem ci biedni ludzie ganiali tam i z powrotem między autami, bo ktośnie dopatrzył i palnął głupotę ... a komu sięoberwało za to ? no oczywiście pilotkom ! no bo komu... kolejną akcją w kolejce był pan którego jużwiozłam i który dał mi nieźle w dupe ... teraz też zaczął pić... a że nie zauważyłam ,więc bardzo szybko nie był w stanie utrzymać sięna nogach ... postanowiłam że go zostawiam w brukseli, ale policja nie raczyła przyjechać, więc dojechał z nami do granicy, gdzie znów zaczął drinkować :roll: zapasu zarekwirowałam ... i nastał spokój, wymarzony spokój ... w domu też byłam 3 h przed czasem bo nie jechaliśmy na świecko tylko przez olszynę <bravoo></span> a zaraz ide nyny bo jutro wracam znowu ... a raczej wybywam w trase ... i to dopiero bedzie hardcore ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#109 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 21:07

nie(d)oceniona twoja praca za każdym razem jest taka "atrakcyjna"? ;-) Jak dla mnie hardcore- podziwiam szczerze :!:

#110 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 21:24

Wita ponownie w bardzo dobrym humorku zaraz powiem dlaczego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale najpierw...
Tilia and madzia spokojne drogi, oraz zdrowych wesoły świąt oraz pijenego sylwestra ;-) i udanej zabawy do białego rana bo jaki sylewster tak cały rok więc tego Wam życze :-D :-D <buzi2></span>
a teraz cosik o mnie :mrgreen: poszła sie zdrzemna ale mój T. niedwał mi spokoj co oczka zamkneła to esemesy już płyneły od niego jak zawsze bardzo miłe :mrgreen: jeden to nawet mnie do łez doprowadził ale łez wywołanymi śmiechem (po ja jak sie śmieje to mi łzy lecą <bezradny></span> ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#111 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:01

madzia wyjątkowych i białych świąt oraz nocy sylwestrowej do rana :-)

my też bedziemy tęsknić za Tobą ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#112 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:33

witka wieczorową porą

co tak cicho jakoś :lol:

<klapklap1></span> <klapklap1></span> <klapklap1></span> <klapklap1></span> <klapklap1></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#113 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:34

hej kochaniutkie :* :*
ja tak jakos dzis przygaszona jestem... nie wiem w sumie dlaczego... :roll: :-|

#114 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:36

Olciiia, hej kochaniutka

wlasnie leci Kevin sam w domu, ale jako że my nie mamy polsatu, to nie bedziemy teściom siedziec na głowie hehe
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#115 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:37

Oleczko co sie dzieje? <pocieszacz></span>
asia21_87 witeczka :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#116 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:38

Donn, witaj

dobrzem ze juz sie wykapałam przynajmniej teraz nie musze iść :roll: :-D
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#117 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:41

asia21_87, kevina bym obejrzala na pewno by mi sie polepszylo ;)

Donn, nie wiem wydaje mis ie ze to przez to ze moja mama byla wczoraj jakas taka smutna jak z nia gadalam przez tel.... i tak mnie to jakos w glebi serca zabolalo....

#118 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 22:57

witam wszystkich :-)
ostatnie jakos nie mam siły siadać na babski ...gdy sie zabieram jest 23 i wiem że jak się nie połże to rano będzie kaplica ze wstawaniem i tak dni mi płyną .... tylko odhaczam posty jako przeczytanie na pogaduchach .....

z pozytywów (tez negatywu jak kto na to patrzy) wiem co dostane od tomka pod choinkę .... przypadkiem nie zamknął strony na kompie i jego nick był w osobach co kupiły ... dostane pióro z parkera :-) ładny prezent ...ciesze sie że wybrał coś mądrego i przydatnego ale niestety to nie ten wymarzony .....

[ Dodano: 2008-12-19, 22:58 ]
Olciiia, nie smuć się ... będzie dobrze ... <pocieszacz></span>

#119 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 23:00

U nas wieczór troszke z nerwami bo mój brat ten od Ineski zle sie czuł bolala go prawa noga i podejrzewalismy wyrostek . Pojechali do szpitala. Okazało sie to kolka nerkowa albo coś takiego :shock: dali lek i czekaja na usg jeszcze.............
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#120 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 19 grudnia 2008 - 23:01

Olciiia, będzie dobrze :-) święta idą mamie humor się polepszy <przytul></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych