Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

pieprzyki urocze czy niebezpieczne?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
135 odpowiedzi w tym temacie

#21 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 00:00

cala jestem popieprzona

Nie przejmuj się. Ja też <lol></span>

#22 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 00:03

Nie przejmuj się. Ja też

alez nie przejmuje sie:) nie robmy OT:)

#23 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 00:07

WweronikaA, nie róbmy. W każdym razie lepiej nie usuwajcie bo to potrafi ludzia zabić. No i przed słonkiem chowajcie :D

W sumie to mam jeden wystający maluteńki na prawej piersi (od strony lewej). Jak założę duży dekolt to przyciąga męskie spojrzenia :D

#24 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 00:11

a ja na lewej piersi od strony prawej czyli od srodka i tez lubie tak nim wabic bo jak facet spojrzy w piersi to jak zobaczy tego pieprzyka to wzroku oderwac nie moze hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#25 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 04:03

W każdym razie lepiej nie usuwajcie bo to potrafi ludzia zabić.

zartujesz prawda ... ??? moze niech lekarz zdecyduje czy lepiej usuną czy nie trzeba ,bo uwierz mi ... nieusunięty większy i "nieustawowy" pieprzyk moż eci z najlepszym przypadku siwych włosów przysporzyc ... w najgorszym skonczyc sie to moze tragicznie - wiec co jak co ale samo chowanie przed słońcem nie wystarcza ... masz"dziwne" pieprzyki - kontroluj je i systematycznie konsultuj z lekarzem

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#26 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 07:36

tuptunio, ee nie, on jest malutki, plaski i Tomasz mowi, ze sexy :P
Zapomnialam wspomniec, ze jakichstam groznych duzych grubych nie posiadam, chy ba, ze jeszcze tego nie odkrylam :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#27 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 18 kwietnia 2009 - 10:36

Ja też mam tego trochę... Na plecach kilka, na rękach, na piersi, obok sutka, no i na twarzy... Na twarzy nad górną wargą to mój ulubiony :-P Kiedyś z powodu tego pieprzyka facet od w-f mówil na mnie Madonna :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#28 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 17:31

o ja mam tego badziewia mnostwo :evil:

nawet na kciuku prawej reki jeden sie usadowil :roll:
wiekszosc z nich to maluszki,ale mam jednego sporego na plecach i jednego takiego odstajcego pod piersia :-/

Zgadzam sie z tym co pisze doceniona - pieprzyki nalezy obserwowac i wszelkie niepokojace zmiany konsultowac z lekarzem.
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#29 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:14

Ja mam kilka, ale moje pieprzyki oglądał chirur (pokazałam mu jakby co) i stwierdził iż takie są niezgroźne :)
Już nie panna a żona :*

#30 Pachulka

Pachulka
  • Użytkownik
  • 853 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:23

oj ja niestety mam strasznie dużo pieprzyków... :( szczególnie na ramionach i barkach... ostantnio na stopie 2 mi się zrobiły :shock:
Od aniołka mam skrzydełka... lecz diabełek dał mi charakterek :D

Dołączona grafika

#31 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:39

Najgorsze sa te takie odstajace... bo te kropeczki plaskie raczej jakotakiego zagrozenia nie stanowia, mam ich duzo i raczej sie nie przejmuje.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#32 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:40

te kropeczki plaskie raczej jakotakiego zagrozenia nie stanowia, mam ich duzo i raczej sie nie przejmuje.

takich mam duzo na rekach <bezradny></span>

#33 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 27 kwietnia 2009 - 19:41

Torii1988, a ja chyba wszedzie, na twarzy, na rekach, brzuchu... nie wiem, czy gdzies jeszcze w sumie... no i punkt centralny na nosie :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#34 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 13 września 2009 - 13:51

Dziewczyny, z pieprzykami nie ma żartów.
Nie sugerujcie się tym że " z moim nic się nie dzieje", tylko systematycznie biegać do dermatologa!!
Ja od urodzenia mam znamię na dłoni, nigdy go nie kontrolowałam, w rodzinie mówili że to taka "myszka" i nikt się nie przejmował :-/ I też się nic z tym nie działo.

Miesiąc temu poszłam do dermatologa po receptę i przy okazji pokazałam dłoń. Od razu dostałam skierowanie do Centrum Onkologii :-( Ogromny stres i strach, konsultacja z onkologiem id.

Za 5 dni jadę znowu na zabieg. Usuną.
W Twoich objęciach cały mój świat...

#35 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 13 września 2009 - 14:03

Dziewczyny, z pieprzykami nie ma żartów.

zgadzam się z tobą jednak jak się ma ich ponad 200- tak jak ja to trudno je wszystkie kontrolować :roll:

#36 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 września 2009 - 14:25

tak jak ja to trudno je wszystkie kontrolować

ale trzeba bo jeden z nich moze byc gorszy niz 199pozostałych . ja swoich nie kontroluje <bezradny></span> przyznaje bez bicia, mam jeden duzy na szyi i byłam z nim raz ale potem nie chciało mi sie drugi raz isc i go nie sprwadziłam , za to chiałabym z baratnica isc bo ona ma w okolicach kosti i to rosnie razem z nia , wiec jakby okazało sie ze do usuniecia to lepiej teraz niz za kilka lat kiedy bedzie jeszcze wieksze.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#37 Scarllet

Scarllet
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13 września 2009 - 20:24

Ja mam dużo znamion ( zawsze ciemne lub jasno- brązowe), generalnie mam dzidziczne skłonności po rodzicach. tata ma duzo pieprzyków, mama, więc i ja i mój brat .

Miałam wycięte już 3 znamiona. jeden na dłoni, drug na stopie, trzeci na plecach.
Po prostu najlepiesc iść od razu do onkologa bo czasami deramtolog źle ocenia ( raz onkolog zapytał się do jakiego dermatologa chodze i go wyśmiał bo generalnie lekarka najchetniej bym mnie całą pocięła :lol: ) . Onkolog tylko spojrzy i już wie co do wycięcia. Większe znamiona z dłoni i stóp się wycina bo są w miejscach podatnych na podrażnienia. Plus z innych tego typu miejsc też usuwają.

Mi teraz wyszedł ciemny pieprzyk na palcu u ręki i coś mi się wydaje, że ze względów bezpieczeństwa znowu będę musiała wycinać.
Excelentissima

#38 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 13 września 2009 - 22:28

Ja mam dużego wypukłego pieprzyka na biodrze...ale jakoś nie byłam jeszcze z nim u dermatologa ani nigdzie.... Nie powiększa mi się ani nic...

Miałam wycięte już 3 znamiona.

czy to boli? Ja jestem osobą, która jak widzi strzykawkę to mdleje od razu...a wiem że powinnam iść z tym pieprzem do lekarza, ale boję się zabiegu :-( Scarllet, czy oni to robią na żywca i czy to boli?

#39 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 13 września 2009 - 23:10

czy oni to robią na żywca

ty żartujesz czy poważnie pytasz <wow></span> oczywiście że w znieczuleniu - miejscowym ;-) przecież też nie pod narkozą ;-) to najnormalniejszy zabieg, przeważnie krócutki, szwy jeżeli trzeba to ponosisz standardowo, potm ci nakleją paseczki ściągające. goi się przeważnie bardzo ładnie, do tego masz maści i inne specyfiki ... może boleć jeżeli zapomnisz że miałaś zabieg i jakoś naciągniesz tą skórę czy coś takiego wykombinujesz, a poza tym nie ma wiele co obleć ;-) więc zbieraj manele i idź dla własnego spokoju ...na prawde nie ma sie czego bać

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#40 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 13 września 2009 - 23:36

tylko że ja się boję zastrzyków... już kiedyś zemdlałam podczas szczepienia.... i nie wiem czy się tam wybiorę w najbliższym czasie bo się boję że będę musiała mieć ten zabieg... a znieczulenie jak wiadomo jest na zastrzyk.... :-( na samą myśl już mi słabo się robi... Ale zobaczymy, może się przeboleję kiedyś i w końcu tam pójdę...

ivonka napisał/a:
czy oni to robią na żywca
ty żartujesz czy poważnie pytasz <wow></span>

pytałam na poważnie, bo mojej znajomej kuzynka miała robione bez znieczulenia ani nic, bo ponoć to nie miało boleć....stąd moje pytanie ;-)