Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

13-latka urodziła dziecko swojemu ojcu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#1 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:14

Wyniki badań DNA nie pozostawiają wątpliwości. Ojcem dziecka 13-letniej dziewczynki jest jej własny ojciec. Mężczyzna został aresztowany.

Wczoraj do krasnostawskich śledczych trafiła opinia psychologiczna w tej bulwersującej sprawie. Wynika z niej, że dziewczynka nie dostrzega krzywdy, jaką wyrządził jej rodzony ojciec. Nie identyfikuje się z własnym dzieckiem, a na dodatek obwinia się za to, że jej ojciec trafił do więzienia.

Wszystko zaczęło się w lutym, gdy śledczy dostali informację, że na oddział pediatrii krasnostawskiego szpitala trafiła ciężarna uczennica szóstej klasy podstawówki. Trzynastolatka zeznała w sądzie, że na jesieni została zgwałcona w lesie przez dwóch młodych mężczyzn. Policjanci nie znaleźli sprawców. W lipcu dziewczynka urodziła synka, trafił do ośrodka adopcyjno-opiekuńczego.

Gdy do prokuratury dotarł sygnał, że ojcem maleństwa może być ojciec trzynastolatki, zdecydowano o badaniach DNA. Po otrzymaniu wyników 49-letni Ryszard M. został zatrzymany pod zarzutem zgwałcenia małoletniej córki i kazirodztwa. - Prawdopodobieństwo, że jest on ojcem dziecka, wynosi 99,99 proc. - mówi Andrzej Grochecki z Prokuratury Rejonowej w Krasnymstawie.

Sąd postanowił go tymczasowo aresztować. Mężczyzna się nie przyznaje. - Robiłem wszystko, żeby córka miała dobrze w życiu - wyjaśnił śledczym. Tymczasem jego córka w końcu przyznała, że miała kilka stosunków z ojcem.

matko :shock: a jak zobaczyłam w telewizji reakcje sąsiadów to aż się we mnie zagotowało :evil:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#2 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:17

Robiłem wszystko, żeby córka miała dobrze w życiu - wyjaśnił śledczym.

tymi słowami mnie facet rozwalił

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#3 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:19

Przecież ten ojciec jest chory .. On powiedział ponoć, że chciałby żeby córka miała w życiu jak najlepiej( w takim razie nie wiem jak to interpretować ..). Przecież gwałt musi być czymś traumatycznym, a ta dziewczyna jeszcze przyznała, że miała kilka stosunków w dodatku z własnym ojcem. Ojca do pudła dziewczynkę na leczenia. :evil:

#4 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:23

a jak zobaczyłam w telewizji reakcje sąsiadów to aż się we mnie zagotowało

A co oni powiedzieli??

A najgorsze jest to, że nie wiadomo ile takich spraw, takich koszmarów jest jeszcze niewyjaśnionych... jeszcze nikt o nich nie wie... l
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#5 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:49

kurcze powiedzcie mi co sie z ludzmi dzieje i w jakim kierunku podążamy? gwałty, kazirodztwa, molestowania, dzieci wyrzucane na smietnik... CO SIE DZIEJE? :shock:

#6 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 19:52

kilka dni temu w rozmowach w toku , była matka , której córka współżyła z ojcem i urodziła mu dziecko. Matka nic nie zrobiła i za kilka lat dobrał sie do młodszej córki. :evil:

#7 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:05

boze to sie w głowie nie mieści!jak mozna własej córce????to jakis koszmar!
Dołączona grafika

#8 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:13

http://wiadomosci.ga... ... _ojcu.html

a tej sąsiadce co powiedziała "a co sensacje będziemy odwalać" bym chyba po pysku dała
Dołączona grafika

#9 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:34

magdaaaaa, oglądałam to... kobieta nie wypowiadała się na zasadzie, że mąż "skrzywdził jej dziecko" tylko "jej córka miała romans z jej mężem"... no nie dość że ojciec chory psychicznie to jeszcze matka...
a Ci sąsiedzi to rzeczywiście. Nie obrażając nikogo... ale tak to niestety jest w środowiskach wiejskich, wszystko byleby ludzie nie gadali... <bezradny></span>
i jeszcze ta dziewczynka tak broni swojego ojca... maskara...

#10 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 20:42

Robiłem wszystko, żeby córka miała dobrze w życiu

chyba zbyt dosłownie...
nie ma mnie tu i nie będzie.

#11 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 21:17

Co to się dzieje na tym świecie.... :shock: Wytłumaczenie faceta zwala z nóg,no cóż jeśli w ten sposób zachowuje się prawidłowo wobec córki (Względem jego mentalności) ,to współczuje mu podejścia do życia,a jej takiego ojca...

#12 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 22:34

szok... jezu co to sie teraz dzieje :/ ja nie potrafie juz tego nawet czytac.... masakra jednym slowem!! ludzie staja sie coraz gorsi ...krzywdza sie nawzajem :/

#13 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 19:31

Totalnie pokręcony facet, córka, sąsiedzi....
Zastanawia mnie to, skąd takie zachowania się biorą? Przecież to nie kwestia kultury, bo to samo dzieje się w Niemczech (wszyscy chyba słyszeli o Fritzlu), Anglii, Stanach...
Jak można w ogóle akceptować coś takiego?
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#14 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 19:54

Jak można w ogóle akceptować coś takiego?

to chyba oczywiste że nie <dupka221></span>
Dołączona grafika

#15 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 03 grudnia 2008 - 20:25

współczuje mu podejścia do życia,a jej takiego ojca...

Podpisuję się pod tym. Biedne dziecko

#16 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 11:50

biedne dziecko .... a tego ojca to bym cięła i soliła na żywca niech cierpi ...... bo wiezienie będzie dal niego za łagodna kara ....

#17 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 13:45

Co za siwat! Ojciec gwalci corke zrobil jej dziecko, corka nie odczowa zeby zostala skrzywdzona, sasiedzi nie chca robic afery?? Nie no fajna miejscowosc zyc nie umierac! ehh szkoda mi tej dziewczynki i tego dzidziusia, mam nadzieje ze bedzie mial fajna rodzinke.

#18 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 14:08

:evil: masakra jakas :evil: Nie no nawet nie wiem jak to komentować.. brak słow :-/
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#19 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 17:15

Prokuratura podejrzewa "Radio Maryja" o złamanie prawa w związku z telefonem nastolatki podczas audycji dla małżonków i rodziców. 13-letnia Ula powiedziała, że jest w ciąży z ojcem. Jej wypowiedź nie miała znamion żartu.

Dziewczyna zadzwoniła do radia i prosiła o radę:

"Mam na imię Ula, jestem 13-latką i mam problem... Mój ojciec robi mi krzywdę... Zaszłam w ciążę i nie wiem, co mam robić... Strasznie się z tym czuję''.

Odpowiedź: "Na pewno trzeba urodzić dziecko, to na pewno, a poza tym pomoc w tym zakresie jest szeroko ogłaszana w zakresie bezpieczeństwa, żeby nie była właśnie czyniona krzywda, jeśli dom rodzinny nie może pomóc i żeby była pomoc, gdzie się udać''.

Drugi głos męski: "Kochana, będziemy się za Ciebie modlić, musisz zrozumieć, że ta audycja i to, że słucha nas cała Polska, uniemożliwia teraz udzielenie Ci jakiejś konkretnej odpowiedzi. Będziemy Cię mieli w sercu, a Ty szukaj pomocy blisko i nie przez telefon''.

W tym momencie rozmowa została przerwana. W studio obecni byli państwo Monika i Marcin Gajdowie, uczestniczący w audycji jako terapeuci zajmujący się problematyką małżeńską i rodzinną.

Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji trafiło zażalenie na działanie "Radia Maryja", które pozostało bierne wobec zawiadomienia o przestępstwie. Prowadzący zamiast zainteresować się dziewczyną i jej zdrowiem, bardziej przejmowali się losem nienarodzonego dziecka.

Dołączona grafika

#20 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 18:22

Świetna rada "będą się za nią modlić..." ja pie*** co za idioci w tym Radiu Maryja pracują i co za kretynów zapraszają... nic tylko odstrzelić!! <killer></span> <killer></span> <killer></span>