Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wymarzone suknie ślubne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3401 odpowiedzi w tym temacie

#2121 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 października 2010 - 18:42

Majorka^^, no jakos nie w moim stylu
gorset mi sie nie podoba
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#2122 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 października 2010 - 19:16

WweronikaA, ta grecka Cię pogrubia :/ zwłaszcza dołem, odpuść jej. Druga lepsza, tylko wywaliłabym ten poziomy element, bo Cię może skrócić. W Rzeszowie jest masa salonów - pstrykaj zdjęcia, nawet dla samej siebie (pamiętaj, że lustra w sklepach "zakrzywiają" rzeczywistość, często odchudzają i wydłużają, więc lepiej mieć się na zdjęciu :mrgreen: )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2123 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 października 2010 - 19:21

musze własnie pochodzic bo jak nie ma tej mojej wymarzonej to teraz juz moge wybierac ile chce :-P
A one poszerzaja moze dlatego tez ze sa za duze i gdyby kobieta nie trzymala jej z tylu to by zsynela sie ze mnie :roll:
To jest na prawde ciezki wybór szczególnie ze jest tysiace sukienek <bezradny></span>

#2124 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 października 2010 - 19:28

A one poszerzaja moze dlatego tez ze sa za duze i gdyby kobieta nie trzymala jej z tylu to by zsynela sie ze mnie

raczej nie ma w niej (tej pierwszej) talii. Wyglądasz w niej ... nie obraź się ... jak klocek w kawałku materiału. te kiecki całkowicie ukrywają wszystko co kobieta ma najlepsze: cycki, talia, tyłek ... Za to dają wrażenie romantyczności <bezradny></span> wrzucały tu nie raz dziewczyny ten fason, i zawsze miałam to wrażenie :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2125 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 02 października 2010 - 19:31

Ta pierwsza i tak odpada <bezradny></span>

nie obraź się

no co Ty po to wklejałam żebyscie powiedzialy szczerze co myslicie a nie słodziły :-P

#2126 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 października 2010 - 23:43

WweronikaA, pierwsza suknia strasznie zniekształca Twoją figurę. Kompletnie nie fason dla Ciebie.

Natomiast druga według mnie pasuje,ale trzeba by było poprawić ją w biuście (żeby bardziej opięta była) :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2127 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 03 października 2010 - 08:04

WweronikaA, mi też się żadna nie podoba, ale to chyba jest kwestia tego rozmiaru <bezradny></span> ta druga może byłaby ciekawsza, gdyby była do Ciebie dopasowana :?:
Wydaje mi się, ze powinnaś szukać czegoś bardziej w stylu sukni nr 2, bo nr 1 Ci nie pasowała.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2128 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 03 października 2010 - 09:14

Weronika ta pierwsza faktycznie Cię pogrubia, do niej chyba nie można być filigranowym, jak ty :) poza tym jest za duża, ale rozumiem, że na przymiarce nie było twojego rozmiaru.
ta druga mi się jakoś szczególnie nie widzi, jest taka oklepna, taka zwykła <bezradny></span> ale fason będzie Ci pasował,całość będzie wyglądać na pewno pięknie na tobie :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#2129 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 03 października 2010 - 10:27

Weronika w tej pierwszej Ci nie ładnie.
Druga lepsza
Ale myśle że warto szukac dalej...

#2130 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 października 2010 - 11:04

WweronikaA, obie są brzydkie <bezradny></span>
W greckiej wyglądasz... grubo :shock: choć nie wiem jak to możliwe skoro masz rozmiar 34 <umieraam></span>
druga wygląda jak wypisz wymaluj sukienka studniówkowa a nie ślubna-ratuje ją tylko to że jest biała <bezradny></span>

#2131 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 października 2010 - 11:15

Wweronika mnie rowniez zadna sukienka nie przypadla do gustu. Ani ta pierwsza ani druga <bezradny></span> pochodz jeszcze po jakis sklepach. W Rzeszowie jest duzy wybor sukni slubnych, salon sukni slubnych jest na kazdym rogu :-D na pewno znajdziesz cos dla siebie. A jak bedzie za wielka zawsze mozna przerobic, albo szukac sukni pod swoj wzrost. Nie wiem ile ty masz dokladnie wzrostu <hmm></span> Moja kolezanka ma 158cm zwrostu i po ogladnieciu 10 sukienek stwierdzila ze to jest ta :mrgreen:
Do tego przerobili sukienke stosownie do jej figury. Wygladala pieknie.

201407101662.png

#2132 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 03 października 2010 - 12:39

WweronikaA, nie podoba mi się ani pierwsza, ani druga <bezradny></span> Greckie nie są takie złe, ale ta wygląda właściwie na typowo ciążową, ukrywa całą Twoją figurę i na dodatek pogrubia. Lepiej poszukaj czegoś z innego fasonu ;)

#2133 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 03 października 2010 - 12:48

Weronika no aż dziw, że ta pierwsza sukienka tak Cię pogrubia, mając na względzie to, że masz fajną fgurkę. Ale jak widać, to nie fason dla Ciebie. Druga zaś zwykła strasznie, jakoś nie przekonała mnie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2134 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 03 października 2010 - 17:02

Nie podoba się widzę.
Może faktycznie coś poszukam innego.
Tylko że jakiej bym nie szukała to i tak będzie taka skromna bo ja nie chce takiej bogatej sukni.
Ale ide do znajomej do rzeszowa jeszcze do salonu to ona moze cos wyszuka.
a tak na marginesie ja bede szyc na wymiar nie przerabiac bo musialabym i skracac i zwezac to juz wole dodac te 2 stowy i uszyc niz dawac ta do czyszczenia bo to by byla ta mierzona itd z tego co juz sie zorientowalam w cenach to postanowilam szyc na miare ;-)

#2135 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 października 2010 - 17:40

dobrze ze napisałs ze sukienki sa o rozmiar dwa za duze . ja napisze tak pierwsza mi sie bardzo podoba , mysle ze pasuje do twojej figurki, bo one bardzo wydłuzaja , a ty jestes malutka. sukienka jest sliczna delikatna , ja bym szukala cos w tysm stylu, tym bardziej ze jak piszesz chcesz cos skromnego , mysle ze uszyta na ciebie sukienka w tyms stylu sprawi, ze bedziesz jak bogini grecka wygladac. co do drugiej to jest ladna ok, ale jest taka zwykla , podobna do innych niczym sie nie wyróznia. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2136 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 03 października 2010 - 20:13

fason tej pierwszej (greckiej) mnie osobiście się podoba <ookk></span> choć faktycznie nieco Cie pogrubia, ale może to wina tego, że sukienka nie jest w Twoim rozmiarze? <hmm></span>
natomiast druga jak dla mnie jest okropna - taka typowo weselno-studniówkowa z lat 90 <bezradny></span> przepraszam ale tak mi się kojarzy - jest zupełnie w taki fasonie jakiego nie lubię <jezorek11></span>

szukaj dalej Kochana, na pewno znajdziesz taką, w której będziesz wyglądać w tym ważnym dla Ciebie dniu zjawiskowo <ookk></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2137 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:21

Oto kilka sukni,które mnie urzekły.
Klikać na foto.Wszystkie te suknie bardzo mi przypadły do gustu.

#2138 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:26

viola, żadna raczej nie jest w moim guście. No może ewentualnie ostatnia, bo jest taka prosta i skromna. I bardzo podoba mi się góra pierwszej, ale całość nie bardzo, bo nie lubię takich "syrenich" sukien.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#2139 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 października 2010 - 08:33

nie bardzo, bo nie lubię takich "syrenich" sukien.

No nie każdemu pasuje taki fason.Ja dlatego wybrałam te suknie,gdyż sama miałam strasznie brzydką.Bufiastą,falbaniastą,ale nie było innego wyboru.A te dla mnie są urocze,bez przepychu. ;-)

#2140 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 04 października 2010 - 13:23

viola, druga ładna :)
a jak Wam sie te podobaja ??

Załączone miniatury

• z7834342X,Suknie-slubne-Max-Mara-na-wiosne-i-lato-2010.jpg
  • slubna-suknia-2010.jpg
  • 70535618_1-Zdjecie-Suknia-slubna-Demetrios-1341-Lisa-Ferrera-GRATISY.jpg
  • 62483155_1-suknie-slubne-bratnia.jpg
  • 2088.jpg