Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[6.11.2008] Czwartek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
284 odpowiedzi w tym temacie

#81 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:22

Kita, co to za zwyczaje z pracą do domu wracać ?? jak to tak praca ma zostać w pracy ... w domu czas na odpoczynek :D

hehe, chcialabym, ale ostatnio tyle tego jest, wiec trzeba nadgodziny domowe robic ;-)

Karolina86 62 zl za to co ja robilam, czyli bikini i lydki z kolanami
Dołączona grafika

#82 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:23

To on sie mota.. mowi cos a ja nie wiem o co mu chodzi. Jesli tak ma byc to po co sobie d..e zawracac.

#83 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:23

Ja po studiowaniu anglika, mam spokój do końca dnia <jupi></span>

#84 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:24

Kita, bikini to było by coś miesiąc bez maszynki marzenie :-)

Mirabelka__22, współczuje moja droga .... wiesz co mozę serio przydało by sie wam pare dni na przemyślenia bez pisania do siebie dzwonienia tak by każdy przemyślał co do drugiego ma i co mu nie pasuje ..... trzymam kciuki by sie wszytko ułożyło miedzy wami ...

#85 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Kahela, nastepna szansa na tyle dni razem za dluuuuugi czas. A on nie ma co ze mna robic. Genialnie.. Mam to juz gdzies. Ja pier.. nie bede wiecej taka idiotka.

#86 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Mirabelka__22, słońce może on to powiedział pod wpływem emocji, może cos go zdenerwowało, no fakt niepowinnen tak reagować, może dzisiaj sobie pomilczcie a jutro zacznijce rozmowę, atmosfera się oczyści i będzie dobrze, Mirabelka nie uciekaj zostań z nami, my niepozwolimy ci myśleć o tej sytuacji, ja ewentualne mogę opowiadac dowciapy ;-) heh

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#87 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:25

trzeba nadgodziny domowe robic

no i gdzie tu sprawiedliwośc <bezradny></span> <pocieszacz></span> długo jeszcze bedziesz sie męczyć z pracą w domu ??

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#88 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:25

bikini to było by coś miesiąc bez maszynki marzenie :-)

dlatego sie zdecydowalam :-) , ale dlugo zwlekalam, bo balam sie bolu
Dołączona grafika

#89 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:26

fajna babka, tak..tylko ze co, ja zostaje tu dla niego.. Biore te pieprzone tabsy..
Nie jade do domu bo mielismy sie spotkac..a on..
Raz mowi jedno, raz drugie. Opowiadal w sobote o slubie..a dzis z takim textem. Nie mam sily. Naprawde. Wszystko mi jedno juz.

#90 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:26

nie(d)oceniona, sprwiedliwosci nigdy nie bylo i pewnie nigdy nie bedzie ;-) , mysle, ze do swiat bedzie nawal roboty, wiec jeszcze miesiac z kawalkiem trzeba przebolec <bezradny></span>
Dołączona grafika

#91 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:35

I wrocilam...gardlo boli, do tego jeszcze glowa... Kociak mial na weekend przyjechac, ale ma jakies egzaminy, kolokwium czy cholera wie co i za duzo zajec opuscil, poza tym nowa praca... dopiero na sylwestra sie zobaczymy... :cry:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#92 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:36

Mirabelka__22, spokojnie moja droga ....... może ty za bardzo go na to naciskasz i trochę sie boi daj mu pomyśleć .... a jak masz weekend wolny to nie marnuj go wyjdź gdzieś do ludzi do kosmetyczki na kawę do koleżanki zrelaksuj sie ....

#93 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:39

fajna babka, w sobote mielismy isc na impreze do moich znajomych :roll: <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-11-06, 19:44 ]
Nie smuce sie.. Zezloscilo mnie takie stwierdzenie. Bo od razu pomyslalam ze skoro nie ma co robic ze mna przez 4 dni to co zamierza oprzez cale zycie..Ktore teoretycznie planowalismy razem :roll: :roll: :roll: :roll:

Jutro juz koniec tygodnia, weekendzik :mrgreen: Jeden wyklad mam. Legitymacja wkoncu mi doszla. :-D Ale na bilety sie juz splukalam..

#94 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:46

Mirabelka__22, no to pójdziesz niestety sama a znajomym powiesz że coś mu wypadło ....... samej naprawdę mozna świetnie sie bawić ale pod warunkiem ze smutki zostawisz w domu .... mi czasem pomaga taka chwila że nie gadam z tomkiem mam czas na przemyslenie ..... daj mu czas a bezie dobrze ....... jak sie ma problem trzeba ochłodnąć nim zacznie sie rozumowe a wiedz że wy ciągle rozmawiacie ale nie umiecie wyartykułować co was tak naprawdę boli ....

#95 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:46

hej baby

Mirabelka__22, pewnie zle to zrozumiałaś, pogodzicie sie i bedzie dobrze zobaczysz :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#96 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:48

asia21_87, <hello></span>

fajna babka, rozmawialam z kumpela. Powiedziala ze jak sie napije to mu wygarnie ;-)

#97 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:51

Mirabelka__22, hahaha nie warto ..... po co mieszać innych do tego ..... jeszcze gorzej bedzie swoje sprawy najlepiej załatwić twarzą w twarz

#98 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:56

Znacie to pewnie..
"Czy warto bylo szalec tak, przez cale zycie..
Czy warto bylo spalac sie jak ja..
Czy warto bylo kochac tak, az do bolu.. :?: :?: :?:
Czy moge odejsc sobie juz.. BEZ ZALU :!: "

#99 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:57

"Czy warto bylo szalec tak, przez cale zycie..
Czy warto bylo spalac sie jak ja..
Czy warto bylo kochac tak, az do bolu..
Czy moge odejsc sobie juz.. BEZ ZALU

aga chylińska ... :mrgreen: uwielbiam kobiete za jej charyzme i muzyke :)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#100 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 19:57

fajna babka, bez sensu reaguje na glupoty.. Powiedzial bo powiedzial, wiem ze nawet nie wie ze zle powiedzial. A ja taka wybuchowa ciagle jestem :-/

[ Dodano: 2008-11-06, 19:58 ]
nie(d)oceniona, slucham wlasnie.Zawsze jak to slysze to becze..Bo mi sie kojarzy chyba.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych