Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[7.10.2oo8] WtoreK

• Zamknięty Temat jest zamknięty
213 odpowiedzi w tym temacie

#201 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:16

pół tygod. w d..... :mrgreen:

A no :P I nawet nie mam w środę za ciężko :P Przynajmniej w tę, bo na następny dzień robię sobie wolne, hieh :D

#202 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:17

Jak w coś mocno wierzysz, to się spełnia :]

niestety nie wszystko i nie w moim przypadku, co nie znaczy że nie wierzę że to sie kiedyśnie zmieni ;P zresztą ja na prawdę nie chcę dużo .... po prostu pogadać szczerze. no sama powiedz czy wymagam niewiadomo czego ??? a tak trudno znaleźć godzinę czasu pfff

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#203 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:18

nie(d)oceniona, nie wymagasz zbyt wiele ;) I jeśli chodzi o tę wiarę, to chciałam Cię pocieszyć, chociaż mi samej też się z tego za dużo nie spełnia :P A w czym problem? za mało czasu, czy on nie chce?

#204 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:19

Dobra kochane 3majcię się :-D słodkich snów życzę :-) papatki <byebye></span>

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#205 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:20

Karolina86, Tobie równiez miłych snów życzę :) :* Miłego dnia!
nie(d)oceniona, to jesteśmy same, chociaż ja już nie na długo :)

#206 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:21

Elodi, chciałabym wiedzieć w czym problem ... właśnie tym sie gryze. od dłuższego czasu mam wrażenie że mnie unika... a ja jestem typem człowieka który lubi jasne sytuacje... niech mi walnie prosto z mostu choćby nie wiem co to było, ale szczerze, a nie mota, kręci i kombinuje ... aj .. :/

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#207 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:23

nie(d)oceniona, też nie lubię podejrzanych sytuacji, które jeszcze mnie dotyczą, a nie potrafię się dowiedzieć o co chodzi... Męczę się z tym i też źle mi z oczu patrzy na osobę, która nie chce powiedzieć co jest grane... Może sama zapytaj?

#208 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:23

Karolina86, no prawie przoeczyłam że uciekasz <byebye></span>

Elodi, jakoś ze mną bedziesz musiała wytrzymać w takim razie :-P :mrgreen:

#209 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:24

Elodi, jakoś ze mną bedziesz musiała wytrzymać w takim razie :-P

Bardzo chętnie, ale jutro nie wstanę, więc i na mnie przyszedł czas... Ale też długo posiedziałam, hehe :P Miłej nocki kochana :*

#210 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:25

Elodi, problem jest w tym że go na prawdę długo nie widziałam ... no i czekam na piątek bo coś tak bąknął ostaatnio że może znajdzie coś czasu w piątek ... :roll: no to czekam. jak dla mnie dzień w jedną czy w drugą ... coraz mniejsza różnica ... :evil:

[ Dodano: 2008-10-07, 23:26 ]
Elodi, ech... jakoś dzisiaj ludzi wyganiam <hihihi1></span>

#211 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:26

nie(d)oceniona, czekaj, jak w piątek nie wypali, to wal prosto z mostu :)

#212 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:28

Elodi, to sobie dam spokój ... najzdrowiej na tym wyjdę :/ ciężko bedzie ale dam rade

#213 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:30

nie(d)oceniona, czemu od razu się poddawać? Zapytaj się sama, co jest grane, może faktycznie instnieje jakiś problem, z którym sobie nie radzi, albo zupełnie coś innego co w miarę usprawiedliwa jego zachowanie ;) Jak się nie zapytasz to się nie dowiesz, od razu nie skreślaj, chyba że to rzecz ostateczna.

Ja lecę już nynać, buźka :*

#214 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 października 2008 - 22:33

Elodi, ile można czekać ??? jak dla mnie wystarczająco czasu dostał ... no to papa <byebye></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych