Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[22.09.2oo8] poniedziałek

• Zamknięty Temat jest zamknięty
329 odpowiedzi w tym temacie

#161 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:11

PdM już doczytałam co wcinałeś :-P

tylko mi dziś buzi nie dawaj <nenene1></span> bo czosnek jadłeś :-D

ok :-P

saja, łap tu na poprawę humoru... <kwiatek2></span>

fajna babka, witaj ;) , fajne zakupy ile kosmetyków... :-> cyckonosz i majtasy fajne. :D
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#162 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:13

PdM, jaki podpis degustator ... wiesz takie usprawiedliwianie siebie i wmawianie że sie nie jest alkoholikiem to pierwsza oznaka choroby :-) witam ciebie i o zdrówko pytam ?

[ Dodano: 2008-09-22, 15:14 ]

cyckonosz i majtasy fajne

dzieuję bardzo wiesz to na potrzeby tego jak cie masować bedę :-) :oops: no wiem ze fajne :-) juz sie nie mogę doczekać października :-)

#163 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:15

zegnam sie z Wami, bo zaraz lece do domku (koniec pracy :-D ) milego wieczorku zycze, calusy, do juterka ;-)

#164 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:17

666ilonka777, papapapapap :-)

cierpię lekarz potrzebny!

#165 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:17

fajna babka, wiem kochana masz racje.. staram si ejak moge.. zalatwiac chocby najprostsze sprawy zeby nie musial sie juz tym martwic.... tak jak mowisz mowie rzeczowo i precyzuje wszystko zeby za dlugo go nie meczyc... ale wiesz jak jest.. zawsze chce sie powiedziec wiecej.. a jak widze ze on poprstu juz zasypia o przynosze mu jeszcze herbatke ciepla z cytryna (bo tez jakies chorubsko go bierze) i przytulam... czekam az zasnie... mam oczucie winy ze ja nie pracuje... ale ja nie mam mozliwosci pojscia do pracy.. bylam zarejestrowana w urzedzie rpacy ale przy ostatnim podopisie pani dala mi do zorzumienia ze albo zrezygnuje albo ona mnie wykresli i przez 3 miesiace w razie czego nie moglabym sie zarejestrowac... no bo taka prawda.. niby studia zaoczne a zajecia bede miec sroda piatek sobota niedziela... co tydz... no to jak isc do pracy jak 4 dni w tyg na studiach jestem... wiec jakos inaczej staram ise go wspierac.. pomagac...

[ Dodano: 2008-09-22, 15:18 ]

saja, łap tu na poprawę humoru... <kwiatek2></span>

dziekuje za dobre chceci...:)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#166 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:18

PdM, jaki podpis degustator ... wiesz takie usprawiedliwianie siebie i wmawianie że sie nie jest alkoholikiem to pierwsza oznaka choroby :-) witam ciebie i o zdrówko pytam ?

przestań :lol: :lol: a zdrówko? już lepiej, dzięki. :mrgreen:

dzieuję bardzo wiesz to na potrzeby tego jak cie masować bedę :-) :oops: no wiem ze fajne :-) juz sie nie mogę doczekać października :-)

yhym... 8-)

#167 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:29

Witam się ;)
Szybki powrót, obiad, 5 minut dla siebie i korki :/ A spać mi się chce niemożliwie...

#168 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:35

no i mi skawalało a tak sie napisałam :/ no to sie powtórzę :-) saja nie masz się czym stresować że nie pracujesz ... nie czarujmy sie ale żaden pracodawca nie chce pracownika co pracuje 4 dni i jeszcze najlepiej jakby mu płacili 100% pensji bo tylko wtedy sie to opłaca ....dajesz z siebie wszytko robisz co tylko możesz .... wiec spokojnie nie ma sie co dołować ... skończysz studia pójdziesz do pracy .... a teraz wolny czas możesz poświacić na pomoc mężowi .... co do rozmów to właśnie bardziej pogadajcie w ta niedziele ... jak sie wyśpi zabierz go do wanny pełnej ciepłej wody i słuchając jakieś fajnej muzyczki zrelaksujcie się .... albo sama wymyśl cos miłego i delikatnego co go nie obciąży .... siedząc w wannie naprawdę mozna gadać a jak miło :-) jesteś "kochana" ze tak o niego dbasz .... bądź przy nim i to jest najważniejsze ... nie ma sie co doładować jesteś dobrą zoną najlepszą jaka twój maż mógł by sobie wymarzyć :-) to minie i będzie tylko dobrze ....

[ Dodano: 2008-09-22, 15:36 ]
PdM, a znasz cos co mi pomoże? ..... własnie czuje jak mnie rozkłada .... i oskrzela mnie bolą .....

yhym... 8-)

no co to za yhym?

#169 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:42

fajna babka, ty to jednka umiesz pocieszyc i doradzic.... wiem nie ma sie co dolowac ze nie pracuje.. ale naprawde przy trybie moich studiow to jest nie realne zaden pracodwca mnie nie zatrudni.. dlatego staram sie hociaz go odciazyc pomagajac mu chociaz troche..:) co do niedziel to te dni sa dla nas swiete i zawsze je razem spedzamy... mamy je tylko dla siebie... tak jest od samego poczatku...

jesteś "kochana" ze tak o niego dbasz ....

dziekuje ci bardzo:)....co do tej wanny to czesto tak robimy... przewaznie wlsanie w sobote albo niedziele... wtedy jest wiecej czasu bo w soboty stara sie wracac szybciej:) chociaz nie zawsze mu to wychodzi...

nooo wlasie dzownil... sprzedalismy jedna z maszyn bo skarb twierdzil ze nie byl to udany zakup i znowu pare gorszy do przodu... ktore juz pewnie nawet rozdysponowal haha... ale ciesze sie bo juz myslelismy ze jej nie sprzedamy :P.... dzwonil zeby wycofala aukcje z allegro... wiec chociaz to moge zorbic :)
Dołączona grafika

#170 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:44

saja, ja jestem w podobnej sytuacji.
tez nie pracuje. studia mam już w piątek wiec ciężko jest o prace kilka dni w tygodniu.
najczęściej chcą od poniedziałku do piątku a najlepiej jeszcze trochę w sobotę.
często mam wyrzuty sumienia ze ja siedzę w domu a D. pracuje.
staram sie zajmować domkiem jak najlepiej mogę, gotuję obiadki, itd.
tak, żeby było Mu milutko, gdy wróci z pracy.
teraz tylko tyle mogę zrobić. Ty również.
Trzymaj sie cieplutko.
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#171 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:47

Ismail, wiem wiem.. no niestety... konwersatoria tez mam juz w piatki i musze na nich byc do tego sobota i niedziela.. a jeszcze teraz chce wziasc prawo medyczne i medycyne sadowa i bede miec zajecia w srody w semsetrze zimowym a w semsetrze letnim w wtorki... czyli no niemozliwe jest pojscie do pracy...
Dołączona grafika

#172 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:48

saja, rozumiem i nie zazdroszczę sytuacji. u nas ostatnio łatwiej, Marcin więcej jest w domku :) pozostaje Wam uzbroić się w cierpliwość i przeczekać ten gorący okres. kiedyś się uspokoi. musi. a TY robisz już wszystko, co możesz, żeby mu pomóc. trzymaj się ciepło i głowa do góry. <pocieszacz></span>

angik to czekam teraz z niecierpliwością na relację zdjęciową :) nie wymigasz nam się ;-)

kattie21 a co na tym egzaminie było? może jakoś mogę pomóc z tym angielskim?

jestem po zupce, był tatuś, wyprowadził mi LUnkę i tak czekam na Marcina teraz.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#173 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:51

saja, rozumiem i nie zazdroszczę sytuacji. u nas ostatnio łatwiej, Marcin więcej jest w domku :) pozostaje Wam uzbroić się w cierpliwość i przeczekać ten gorący okres. kiedyś się uspokoi. musi. a TY robisz już wszystko, co możesz, żeby mu pomóc. trzymaj się ciepło i głowa do góry. <pocieszacz></span>

wiem kochana... z jednej storny to ja sie strasznie ciesze.. bo mamy nowego klienta zamowienia tez sa wieksze bo teraz ponad 2tys sztuk musi zorbic... po 1tys kazdego elementu plus zamowienia starych klientow... wiec jest dobrze... ale wiadomocos kosztem czegos... trudno... damy rade... chociaz juz jest ciezko...ale bede sie starac :)

a jak tam dzidzia ??:) i jak Ty sie czujesz??

[ Dodano: 2008-09-22, 15:51 ]

angik to czekam teraz z niecierpliwością na relację zdjęciową :) nie wymigasz nam się ;-)

DOKLADNIE
Dołączona grafika

#174 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:53

PdM, a znasz cos co mi pomoże? ..... własnie czuje jak mnie rozkłada .... i oskrzela mnie bolą .....

yhym... 8-)

no co to za yhym?

a takie zwykle i codzienne yhym... ;-)

Na noc najlepiej maść rozgrzewająca... a co do reszty to wiadomo,wyrko... wyrko... i wyrko... ;-)

#175 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 22 września 2008 - 14:58

mnie chyba też dziś wyrko nie omija.. :-?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#176 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:00

Madzia81, słyszałam ze kupujesz już wyprawkę .... no to pewnie bardzo miłe zakupy są ale uważaj bo czasem w tych drogich sklepach cuda że aż oczy siedzą a to samo można kupić w przydrożnym z ciuszkami .... ja tak sie z kurtka zimowa dla chrześniaka nacięłam ....

saja, dasz rade i nie trać wiary że sie uda :-)

PdM, mi by sie masaż rozgrzewający przydała

Ismail, zawsze trzeba widzieć pozytywy chociaż jesteś gdy wraca i nie zastaje pustych ścian a kochającą go osobę :-)

#177 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:01

PdM, mi by sie masaż rozgrzewający przydał

no to musisz pogonić bacikiem Tomka. :->

Donnek biedactwo... ;-)

#178 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:04

saja, dasz rade i nie trać wiary że sie uda :-)

WIARY NIE TRACE... MAM NADZIEJE ZE BEDZIE WSZYSTKO ODBRZE:).. JAKOS SIE ULOZY:)
Dołączona grafika

#179 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:06

no to musisz pogonić bacikiem Tomka. :->

po sobotnim zatruciu tomek cała niedziele umierała ... jak to nazwał miała kaca jak po libacji a wypił tylko 5 piw i desperado (był trzeźwy bo siedziałam z nim) ale kiełbaska co zjadł była nie bardzo i dlatego nic nie popracował i dziś po porannym targu musi nadgonić .... wiec on odpada chyba zacznę sama sie masować :-)

#180 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 22 września 2008 - 15:09

fajna babka, no możesz możesz... później relacje napisz. :mrgreen:

uciekam na wyrko. 8-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych