A jak brat miał 8 lat wmówili mu że ma na imię Krysia i tak sie przedstawiał przez jakiś czas
Wasze smieszne poglady z dziecinstwa
Napisano 14 września 2008 - 19:02
A jak brat miał 8 lat wmówili mu że ma na imię Krysia i tak sie przedstawiał przez jakiś czas
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 14 września 2008 - 19:18
Napisano 14 września 2008 - 19:56
Ja nie pamiętam żadnych akcji, słaba pamięć, albo zbyt dużo czasu upłynęło, ale kojarzę jak mój kuzyn był z ojcem w pracy i prąd wysiadł...wujas wysłał go do swoich kolegów, żeby im powiedział, żeby dali fazę...kuzyn poszedł, oni popatrzyli na niego i dali mu...wielki, ciężki worek żelastwa....
Ledwo go dociągnął...
Wujek pyta - coś Ty tu przyniósł, a mój kuzyn, dumny jak paw - fazę ci przyniosłem tato...
Napisano 14 września 2008 - 19:58
to już chybakiedyś mówiłam, że mój brat miał fioła na punckie pierogów i mówił > Aniele boży stróżu moj ty z pierogami przy mnie stoj.co do modlitwy
Tyle, że on to mowił na powaznie
A ja jak byłam mała długo zawse sterczałam przed lustrem i mama mi powiedziała, że jak tyle będę stała to diabła zobacze.
I kiedyś byłam sama w domu, albo mama była w drugim pokoju chyba...
No i stałam przed naszym duużym lustrem... długo... tyrytyrymmmmm
i w OSTATNIEJ CHWILI zawsze uciekałam. Ale nie dawałam za wygraną, co chwila stawałam z powrotem i znów w OSTATNIEJ CHWILI uciekałam, bo jednak bałam sie tego diabła..
Napisano 14 września 2008 - 20:17
ja pamietam jeszcze taką reklame "amol" no i że to takie świetne było to jak dorwałam butelke tego to wypiłam na raz... straszne rewolucje żołądkowe miałam potem, no i mama wymyśliła że jak sie to pije to w brzuchu rośnie takie zielstwo jak na łżce w tej reklamie ... od tego czasu mam uraz psychiczny to tego specyfiku
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 września 2008 - 20:19
śmiesz wątpić?a skąd wiesz że w ostatniej chwili ??
Ja po prostu WIEM, że to była OSTATNIA CHWILA
Napisano 14 września 2008 - 20:19
Napisano 14 września 2008 - 20:22
milli, tego nie pamietam, ale drugi raz na pewno nie spróbuje ...
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 września 2008 - 20:22
i potem chodziły po osiedlu takie dzieci i śpiewały "Bara bara bara rikitikitak"
Napisano 14 września 2008 - 20:25
Napisano 14 września 2008 - 20:30
w sumie to... fajne dzieciaki z Nas były
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 14 września 2008 - 20:31
Napisano 14 września 2008 - 20:35
No i skoro się tym tak szczyciłam to sie trzeba było chwalić, i tak się chwaliłam, że aż przeginałam
Czyli mówiłam np > Buterka mreka dra rarki........
Napisano 14 września 2008 - 20:54
Chwała na wysokości (...) a pokój na ziemi.
I jako dziecko wyobrażałam sobie zawsze taki zwykły pokój,bo nie znałam innego znaczenia
Napisano 14 września 2008 - 21:00
Chwała na wysokości
o przypomniało mi sie, że ja spiewałam "stała na wysokości"
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 14 września 2008 - 21:02
"stała na wysokości"
Ej ja też jak był "pokój na ziemi" to wyobrażałam sobie zwykły pokój
i jeszcze twierdziłam, że jak dorosnę to będe latac na bocianie i roznosic dzieci
Napisano 14 września 2008 - 21:02
Napisano 14 września 2008 - 22:02
Napisano 15 września 2008 - 12:03
Napisano 15 września 2008 - 12:04
Że np Pan z Polski pokazał oko i powiedział, że jest to oko > i wszyscy zapisali
Natomiast Pan z Anglii powiedzmy, powiedział, że nazwie to eye > i wszyscy zapisali
ja w to na prawdę wierzyłam....
[ Dodano: 2008-09-15, 13:04 ]
no troszeczkęhardcorowe troszkę
hehe