Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wasze smieszne poglady z dziecinstwa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#61 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 23 września 2008 - 12:14

ja jak byłem bardzo mały, to myślałem że na świecie są tylko dwa języki : polski i angielski. Najlepsze było to, że oba znałem bo wydawało mi się że słowa angielskie sa polskimi czytanymi od tyłu :-)

#62 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 września 2008 - 12:24

Najlepsze było to, że oba znałem bo wydawało mi się że słowa angielskie sa polskimi czytanymi od tyłu

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

#63 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 września 2008 - 13:26

Najlepsze było to, że oba znałem bo wydawało mi się że słowa angielskie sa polskimi czytanymi od tyłu

oo nie umarłam <umieraam></span> <umieraam></span>

#64 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 23 września 2008 - 13:58

lowca_motyli, to byles lepszy niz ja :mrgreen:

#65 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 24 września 2008 - 14:15

Hi hi, ja kiedyś myślałam, że w dawnych czasach np. w dzieciństwie mojej babci albo mojego taty świat widziano w oczach na czxarno-biało, bo stare zdjęcia czarno- białą właśnie były :lol:

<ookk>

#66 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 24 września 2008 - 16:02

Roxi nieżle :lol:

ja pamietam, ze jak byłam mala nigdy nie zblizalam sie do studni bo rodzice straszyli mnie ze baba jaga mnie wciagnie i juz nie wyjde :lol: albo psa wolalam po angielsku zeby przyszedł bo kolezanka twierdzila ze zwierzeta po polsku nie rozumieją :mrgreen:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#67 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 24 września 2008 - 16:14

A mi kiedyś kuzyn wmówił,że po Milky Way się lata :-P uparta twierdziłam,że to nieprawda,ale potem jak jadłam ten batonik to czekałam na efekty :-P w tamtym czasie w tv leciała reklama jak dzieciom wyrastają bielutkie skrzydełka po Milky Way ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#68 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 września 2008 - 16:50

po Milky Way się lata

głupia reklama, przez nią miałam to samo ;P

zblizalam sie do studni bo rodzice straszyli mnie ze baba jaga mnie wciagnie i juz nie wyjde

jak bywałąm u dziadków na wsi to sie nie dośc że do studni nie zbliżałam, to jeszcze sama wieczorem nie wychodziłam nigdzie, bo niby ta baba jaga w nocy z tej studni wychodzi ... <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#69 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 25 września 2008 - 07:16

Babcia mi kiedyś powiedziała, że nie wolno zabijać pająków, bo będzie padał deszcz. Brzydziłam się pająkami, ale zawsze pilnowałam żeby je wywalać na dwór a nie zabijać :mrgreen:
Jestem w Peru...

#70 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 25 września 2008 - 08:54

malutka-iwona, ja też sły szałąm takie coś od babci hihi

<ookk>

#71 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 września 2008 - 10:43

nie wolno zabijać pająków

ja bym jeszcze do tego mrówki dodała .. ;P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#72 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 25 września 2008 - 13:39

nie wolno zabijać pająków

ja bym jeszcze do tego mrówki dodała .. ;P

dłaczego?

<ookk>

#73 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 25 września 2008 - 13:55

a propo mrówek to jak byłam mała i swieciło słońce to wypalałam je przez szkiełko powiększające :lol: wiem..wiem okropna jestem ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#74 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 września 2008 - 15:34

Roxi, bo będzie padać ...

#75 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 25 września 2008 - 19:03

wierzyłam , że wyjdę za mąż za tatę, w ziarenka w żoładku też, nigdy nie wierzyłam w mikołaja, bo z bratem robiliśmy poszukiwania paczek (on znalazł czasem)

a co do akcji- jak mama kupiła mi rower (a spałam wtedy z mama), wiatr wiał, rower byl na balkonie, a tak szeleściła ta taśma między szczebelkami. całą noc nie spałam i pilnowałam roweru, bo się bałam, że ktoś wejdzie na rano smiała, że mogłam ją obudzić to by wprowadziła rower do pokoju i byłoby po kłopocie

horrory oglądałam z siostrą i musiała iśc potem przodem przez przedpokój , bo w razie czego ją pierwszą coś złego zaatakuje :)

a z kuzynka bałyśmy się powiedzięc do lusterka Candyman, bo przyjdzie i nas zabije

#76 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 września 2008 - 08:48

niki, w dzieciństwie hoprrory nieźle napędzają wyobraźnię :-D Chociaż muszę sie przyznać, że ja nadal mam kłopot z tym (boję się troszkę ciemności, szczególnie jak się czegoś naoglądam... :oops: )

<ookk>

#77 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 września 2008 - 16:55

a jakie ja sny miałam...
zwłaszcza te związane z moją siostrą, to masakra..

ale kiedyś też nie mogłam zasnęć (tzn rozbudziłam się i potem nie mogłam spać), bo mi się śniło, że właśnie sobie spałam po prostu ale jakiś atak komarów czy innych owadów byl i mi pogryzły stópki :P i się bałam spać :P
a jakie mama metody miała żebym zasnęła :P np dawała mi witaminę C (jak się okazało potem) i mówiła że to na sen :P i wtedy się sugerowałam tym i zasypiałam :P
Albo np "chodź dam ci piętkę chlebka, zjesz i od razu zaśniesz" :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#78 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 28 września 2008 - 20:44

A ja jakoś nie miałam swoich historii z dzieciństwa. Może byłam trochę zawiana, ale śmiesznych poglądów nie miałam.
Jedyne co mi na myśl przychodzi, że zawsze chciałam iść do zawodówki na ekspedientkę, bo podobało mi się jak kasa "pika" podczas wduszania cyferek :P A brat 11 lat starszy zawsze mi rozsądnie tłumaczył, że zawodówka nie dla mnie, bo to, bo tamto :P A ja dzieciak i nic nie dałam sobie powiedzieć.

#79 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 28 września 2008 - 20:45

wierzyłam, że zastrzyki robi się bez igly i wtedy nie boli

#80 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 29 września 2008 - 12:11

niki, ja tez :D pamietam moja mam miala kolezanke pielegniarke i raz zachorowalam i jechalam na zastrzykach. Wystawialam tylek ona mi pokazywala sama strzykawke a pozniej szybko za moimi plecami zakladala igle i zawsze mowilam ze nie boli bo bez igly :D
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever