Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wasze smieszne poglady z dziecinstwa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#41 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 września 2008 - 12:06

Ja jak miałam koszmary to zawsze leżałam plecami do ściany :-P bo wiedziałam,że jak otworzę oczy to od razu widzę cały pokój i nikt mnie od tyłu nie zaatakuje <umieraam></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#42 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 15 września 2008 - 12:17

aja nie lezalam przy scianie bo zawsze wkrecalam sobie ze pajak zza lozka wylezie i wejdzie na mnie :D
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#43 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15 września 2008 - 12:27

milli, TO SAMO MIALAM:D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#44 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 15 września 2008 - 12:29

a ja zawsze sie bałam spac np. z wysunieta reką
ze niby cos mnie tam wciągnie pod łóżko
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#45 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 15 września 2008 - 13:22

a ja zawsze sie bałam spac np. z wysunieta reką
ze niby cos mnie tam wciągnie pod łóżko

Ja mam tak do dzisiaj :P

A z dziecięcych lat nie pamiętam żadnych takich śmiesznych poglądów, chyba ich nie miałam .. <bezradny></span>

#46 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 15 września 2008 - 17:26

Ja mam tak do dzisiaj :P

ja też... muszę być przykryta po szyję
Jeśli oglądałam wcześniej jakiś straszny film, to uszy też muszę mieć zakryte ;-) no boję się.. boję się po własnym domu chodzić.. masakra... a tata straszył jak byłam mała.. i mam... :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#47 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 15 września 2008 - 17:29

No a właśnie mnie nikt nie straszył ani nic, ale jak byłam mała to chociaż nie bałam się chodzić po domu, jak śpię to mi tylko nos wystaje :P Ale teraz po domu w nocy jak jestem sama strasznie boję się chodzić ..

#48 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 15 września 2008 - 17:30

jak mój sąsiad umarł we śnie to strasznie bałam się zasnąć przez długi czas. budziłąm się co chwila żeby wiedzieć ze oddycham i nie umarłąm <zakrecona></span>
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#49 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 16 września 2008 - 08:48

Jeśli oglądałam wcześniej jakiś straszny film, to .... boję się po własnym domu chodzić.. masakra...

o matko, ja też tak mam... <bezradny></span>
Ostatnio oglądaliśmy jakiś horror i bałam się zejść z góry do toalety....zrobiłam to biegiem, mało nóg na schodach nie połamałam.... :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#50 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:06

Jeśli oglądałam wcześniej jakiś straszny film, to uszy też muszę mieć zakryte no boję się.. boję się po własnym domu chodzić.

heh myślmy kiedyśjakiś glupi film oglądali w szkole ... no i przez koleijne X czasu miałam nocami wrażenie że ze ścian zaraz wylezie jakiśtrup bądź inny stwór z tego horroru ... <wow></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#51 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 12:10

Ostatnio oglądaliśmy jakiś horror i bałam się zejść z góry do toalety.

mi horroru nie trzaba ;-) thriller jakiś i leżę ;-)

#52 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 16 września 2008 - 15:45

thriller jakiś i leżę

byliśmy raz w kinie na thrillerze...
wyszliśmy po 20 minutach, bo groził mi samosąd ze strony innych oglądających... :-P

Podskakiwałam na krześle, co chwilę było: nie mogę, nie mogę....
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#53 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 16 września 2008 - 15:52

Podskakiwałam na krześle, co chwilę było: nie mogę, nie mogę....

uuu
ja też bym pewnie na jakimś takim nie wyrobiła ;-)

hehe

#54 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:21

Moim śmiesznym poglądem było liczenie wieków na zasadzie 1994r - XVw., 1995r - XVIw....
A poza tym od oglądania horrorów bałam się że w nocy przyjdzie do mnie wampir, a minęło mi to dopiero kilka lat temu :D

#55 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:28

a ja pamietam jak ogladalam "egzorcyzmy emili rose" czy jokos tak i pamietam ze balam sie z domu wyjsc .przez tydzien znaim wyszlam 3 razy popatrzylam przez judasza w drzwiach czy nikogo nie ma na korytarzy i dopiero wychodzilam... a pamietam ze kitoregos dnia pradu nie bylo w calym bloku i bylo koszmarnie ciemno ...^^

#56 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 17 września 2008 - 22:30

Muszę powiedzieć, że do tej pory boję się, że coś na mnie zza szafy wyskoczy. Ech... te horrory...

#57 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 września 2008 - 12:39

pamietam jak ogladalam "egzorcyzmy emili rose"

ja to czytałam :) i też miałam potem niezłe jazdy ... to była pierwsza i ostatnia książka tego rodzaju jaka przeszła przez moje ręce :) ... never again ;P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#58 Miss G

Miss G
  • Użytkownik
  • 485 postów

Napisano 22 września 2008 - 13:05

Jak byłam mała to brat mi wcisnął, że w łazience mieszka duch. Przeżywałam horror jak zostawałam sama w mieszkaniu. Drzwi do kibelka zawsze musiały być otwarte. Teraz czasem się łapie na głupich myślach, że może faktycznie tam coś straszy :lol:
"Każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu."

#59 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 22 września 2008 - 13:09

Nie wiem czy to poglad, ale jak bylam mala myslalam ze pieniadze papierkowe przy wydawaniu sie po prostu drze na kawalki i oddaje jakas czesc(czyli reszte) :mrgreen:

#60 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 23 września 2008 - 12:11

A mnie koleżanka z przedszkola powiedziała że jak sie weżmie nasionko z takiej pomarańczowej roślinki (Miechunki) i się odpowiednio nim zajmie to wyrośnie z niego mała calineczka. 8-) No więc naznosiłam tego do domu i hodowałam i nic nie wyhodowałam <bezradny></span> hahaha .A jak tata mi to nieświadomie wyrzucił to ile było płaczu... :lol: :mrgreen: