Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wasze smieszne poglady z dziecinstwa

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
126 odpowiedzi w tym temacie

#1 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:01

Ja jak bylam mala tobylam przekonana ze krowa na cielaczki z koniem (chyba nie wiedzialam o istnieniu bykow) :D

Myslalam ze to co ogladamy w telewizji dzieje sie naprawde gdzies na drugim koncu swiata :)

Babcia mnie nastraszyla, ze jak sie zdje pestki z owocow to w brzuchu wyrosnie mi drzewo w oczywiscie uwiezylam:D

A jak to bylo u Was?
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#2 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:04

zdje pestki z owocow to w brzuchu wyrosnie mi drzewo

u mnie też to było tylko ze sama sobie wkręcałam

ja pamietam jeszcze jak byly te kasety co sie odtwarzało na jamniku
ja myslałam ze ci ludzie co spiewają, że oni tanczą na tych taśmach
takie miała głupie wyobrażenie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#3 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:06

jak sie zdje pestki z owocow to w brzuchu wyrosnie mi drzewo w oczywiscie uwiezylam:D

też mi to wmawiali :P poza tym pamietam jak na którejślekcji religii wypadłam z hasłem (z całkowitą powagą) że mój dziadek jest święty ... :roll: ... to zasługa mojej babci ... :lol: chwilowo nie pamiętam zebym miała jakiśskrzywiony światopogląd, właściwie nie pamietam jaki miałam ale jak sobie coś przypomnęto wrzuce :D

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#4 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:07

tanczą na tych taśmach
takie miała głupie wyobrażenie

a ja rozbieralam te kasety i szukalam gdzie tam sa napisane slowa tych piosenek :mrgreen:

a i jeszcze mis ie przypomnialo ze ja bylam mala i siedzialam na kibelku i mi sie nudzilo to otwieralam ten otwor w pralkach co jest, zagladalam do srodka bo myslalam ze tam male ludziki sobie mieszkanko urzadzily :D

#5 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:08

milli, jak to dziecko- ciekawe świata
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#6 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:09

ja myślałam, że Pani/Pan co prowadzą wiadomości w telewizji to mnie widzą jak na kanapie siedze, bo się patrzyli na mnie
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#7 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:09

wiecie co ja jeszcze myślałam ze ci z telewizji to widzą np. co ja robię
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#8 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:14

mi si ejeszcze przypomnialo ze jak mialam jechac do warszawy z moja mama do mojej cioci na kilka dni to dziadek mi naopowiadal ze w warszawei trzeba zywowke pocalowac i ja myslama ze przed miastem siedzi sobie tak apani i kazdy samochod siew zatrzymuje i trzeba wysiasc i ja pocalowac zeby moc przejechac dalej

#9 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14 września 2008 - 15:17

milli, biednej psyche zmasakrowali;>

[ Dodano: 2008-09-14, 16:18 ]
ja jedyne co moge sobie w tym momencie przypomniec to ze bylam pewna ze w modliwie jest "...i modl sie za nami GRZECZNYMI"
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#10 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:21

trzeba zywowke pocalowac

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

miałam taką akcję ostatnio na wyjeździe :) podeszła do mnie taka mała dziewczynka i sie mnie pyta czy ta pani która siedzi przed nią to żydówka bo jej tatuśkazał zydówke pocałowac jak dojedzie na miejsce <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#11 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:33

Ja jak byłam mała to uwierzyłam, mojej mamie, że jak będe miec włosy na oczach to oślepnę i podbnie jak dotknę cme to też oślepne.
Poza tym wierzyłam, że jak pada deszcz i świeci słońce to Baba Jaga zjada jakieś dziecko :lol:
Kiedy ksiądz na mszy mówił "Oto baranek Boży" zawsze myślałam, że mają tam baranka i go szukałam przy ołtarzu :lol:
a jak był pogrzeb to myślałam że wiecie, nie ma trumny tylko tak po prosty wrzucają kogoś do dołu. I zaczęłam ciągnąc mamę i krzyczec "chcę zobaczyc trupa"...
wiem makabryczne :mrgreen:
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#12 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:36

aaaa było coś takiego jak była burza ;P ja sie panicznie bałam grzmotów, no i moja mamcia zawsze powtarzała: nie bój sie aga to tylko aniołki beczki pchają, a jedna przecieka i stąd deszcz <ojejkuu></span>

#13 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:39

To mi mama mówiła, że aniołki w kręgle grają, ale deszczu nie potrafiła mi wyjaśnic :P

#14 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:43

To mi mama mówiła, że aniołki w kręgle grają, ale deszczu nie potrafiła mi wyjaśnic :P

a mi mówili że jak deszcz to właśnie aniołki susiają ;-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#15 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:45

aniołki susiają

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> dobre :P to jużod razu wiem po co parasole <umieraam></span>

#16 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 września 2008 - 16:49

Karolina86, to ja już sobie nigdy w deszcz nie zatańcze jak Gene Kelly w "Deszczowej piosence" :P

#17 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 września 2008 - 17:41

co do modlitwy,bo tam ktos wspominal, to ja mowilam "z marchwy powstales" <hepi1></span> zamiast z martwych powstales. No i slynne amenT :D
A tak to jak sobie poprzypominam to dopisze.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#18 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 14 września 2008 - 17:49

madzia, ten AMENT to chyba w zyci wiekszoci sie wpisal...

[ Dodano: 2008-09-14, 18:51 ]
O PRZYPOMNIALO MI SIE!!!!

jak bylam mala, zebym nie jadla np. wisienek z pestaki, straszyli mnie ze jak polkne pestki to mi drzewo zacznie rosnac w brzuszku... i zawsze jak przypadkiem polknelam pestke to wyobrazalam sobie jak juz mi galezie beda z noska wystawac;/
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#19 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 września 2008 - 17:52

no ja jeszcze byłam przekonana, że w moim imieniu na 100% jest "s".
W gwoli ścisłości mam na imię Ania :P

#20 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 14 września 2008 - 18:14

nie pamiętam ile miałam wtedy lat...ale jeszcze przed zerówką to było...może 4/5..
jechałam pierwszy raz pociągiem...i gdy patrzyłam przez okienko mówiłam, że pociąg po trawie jedzie... :lol: i do dziś się ze mnie smieją, że pociąg po trawie jedzie...

madzia z twojej wypowiedzi z "marchwy powstales" no rozwalił mnie ten tekst <lol></span>

albo jeszcze pamiętam jak rodzice mówili...."nie wychodz za bramke bo Cie dziad porwie" :lol:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...