Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
716 odpowiedzi w tym temacie

#421 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:26

katti, mój Słodziaku! Jestem z Ciebie bardzo dumna! :mrgreen:

Gratuluję sukcesu... Zresztą nie mogło być inaczej :lol:

<jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <bravoo></span> <rozyczka></span> <rozyczka></span> <rozyczka></span>

#422 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 23 września 2010 - 09:37

Dziękuje wszystkim za gratulację <buzki></span> <buzki></span> <buzki></span> i kciukasy ;-) :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#423 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 23 września 2010 - 11:51

katti, jeszcze raz gratuluje :P

MGR - MałoGnójRobi jak to u mnie mówią haha

A powaznie to wiedziałam ze Ci sie uda :P
W koncu inaczej byc nie moglo :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#424 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 29 września 2010 - 16:38

katti, witam w gronie magistrów :mrgreen:
gratuluje <kwiatek2></span>
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#425 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:24

No to zaczynamy nowy semestr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mam pytanko babeczki, czy w przypadku gdy ktoś robi ankiety do pracy to później musi je gdzieś dołączyć? Bo to chyba też część dokumentacji a nie wiem jak to działa. Będą trzymać moje 2 kg ankiet? :-P :lol:

#426 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:26

Samych ankiet nie, natomiast kwestionariusz - dołączasz w załączniku.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#427 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:28

Także mogę sobie niektóre rzeczy poprawić? Bo np ktoś w dacie wypełnienia wpisał mi datę urodzenia :roll:

#428 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 października 2010 - 18:32

Mirabelka__22, ale po co mira ;-) ankiety mają służyć tobie do pozbierania danych ;-) dane z ankiet zbierasz, prezentujesz i analizujesz w pracy ;-) Jeżeli ktoś się ciapnął i pomylił datę i inne takie techniczne rzeczy - zostaw, nie ma sensu sobie pracy dokładać ;-) No chyba, że to jest istotne, to możesz sobie zaznaczyć, że ma być inaczej niż zapisano ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#429 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 05 października 2010 - 21:41

Skończyłam wpisywać dane z ankiet do excela. Teraz mam dokładnie 104 ankiety. Pewnie dobiję do 120 jeszcze i powinno wystarczyć.

Trzeba się zrelaksować po tym odmóżdżaniu :lol:

Za samą pracę nie mam weny się brać :oops:

#430 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 11:06

Jesli chodzi o moja prace mgr to zaczynam pomalu kompletowac do niej literature.
mam juz troche rzeczy pokserowanych do niej. Jutro ide kserowac reszte.
mam dziewczyne, ktora za drobna oplata pomaga mi co nieco przy jej napisaniu.
Pomaga w podszukiwaniu literatury.prawdopodobnie bede miala do pracy z 40 pozycji ksiazkowych. 6 aktow normatywnych i pare jakis artykulow :-D

jesli wszystko pojdzie ok to prawdopodobnie juz pod koniec listopada rusze z pisaniem pracy :mrgreen:

201407101662.png

#431 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 16:39

jesli wszystko pojdzie ok to prawdopodobnie juz pod koniec listopada rusze z pisaniem pracy

tez kiedyś byłam taką optymistką <umieraam></span> a skończyło się jak się skończyło <umieraam></span> w kazdym razie, zyczę Ci, zeby poszło łatwo, prosto i przyjemnie ;-)

temat juz masz na 100 pewny? (leń jestem, nie chce mi się szukać <jezorek11></span> )

prawdopodobnie bede miala do pracy z 40 pozycji ksiazkowych. 6 aktow normatywnych i pare jakis artykulow

nie będzie trochę mało jak na magisterską?

#432 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 20:07

prawdopodobnie bede miala do pracy z 40 pozycji ksiazkowych. 6 aktow normatywnych i pare jakis artykulow

no własnie ??? chyba ze to takie glowne a jeszcze bedzie mnostwo , ktore tylko w jakis fragmentach zgadzaja sie z tematem ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#433 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 03 listopada 2010 - 20:21

j
temat juz masz na 100 pewny? (leń jestem, nie chce mi się szukać <jezorek11></span> )

temat jest juz na 100% pewny. Bede pisala na temat konstytucyjnych zasad samorzadu.
Na chwile obecna mam tyle ksiazek, co nie znaczy ze liczba mojej literatury nie wzrosnie.
Jesli chodzi o akty normatywne to wiecej niepotrzeba. Pare artykułów do tego i powinno
byc dobrze ;-)

201407101662.png

#434 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 12:39

Dziewczyny, mam takie pytanie. Czy do pracy licencjackiej można się posłużyc filmami? Ja znalazłam parę filmów związanych z moją pracą, są to także filmy dokumentalne. Czy tylko książki wchodzą w grę? Pytałam swojego promotora...ale on pierwszy raz się z czymś takim spotyka.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#435 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 12:52

89kasienka89, jak najbardziej tylko w przypisach i bibliografii musisz napisać dokładnie z jakiego filmu, rok produkcji reżyseria itp. Jak korzystasz z programów telewizyjnych musisz też podać datę emisji ;-)
Możesz korzystać ze wszystkiego ;-)
ja również z filmów korzystałam bo pisałam pracę dotyczącą mediów więc ciężko by było korzstać jedynie z książek ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#436 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 05 listopada 2010 - 14:22

malenka no mój promotor też mówił, że jeżeli można się posłyżyc filmem, to takie dane trzeba podać. Uff, kamień z serca, zawsze to ułatwi mi pisanie. Dziękuję za odpowiedź :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#437 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 11:14

praca mgr idzie do przodu :-D mam juz wstep do niej napisany i wkrotce bede zabierala sie pierwszy rozdzial mojej pracy :-D nawet sprawnie mi to idzie

201407101662.png

#438 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 17:31

monia66, gratulacje :) trzymam kciuki za wenę twórczą <ookk></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#439 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 17:32

nawet sprawnie mi to idzie

oby tak dalej,zdolniacho :-D :-D :-D :-D

#440 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 grudnia 2010 - 09:45

monia66, ale ci fajnie, a u nas przy takiej liczbie osób ma być 25 promotorów plus losowanie kto do jakiego trafi... :roll: bez sensu.. będę się bronić 5 lat coś czuje <lol></span>