Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...
Napisano 25 września 2009 - 22:00
Napisano 25 września 2009 - 22:03
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 września 2009 - 22:06
Napisano 25 września 2009 - 22:09
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 września 2009 - 09:47
"zaledwie"500 zł,
łoł
Napisano 27 września 2009 - 14:40
a teraz na mgr musiłam wpłacic tylko 60 zł.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 października 2009 - 20:07
Napisano 04 października 2009 - 13:58
masz jeszcze czaszaczęłam studia i wogóle nie wiem o co chodzi z tą pracją licencjacką
Napisano 09 października 2009 - 19:18
jak chcesz mogę coś pomoc (wkoncu ta sama branża
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 11 października 2009 - 15:43
nie chce pisać całego tematu, więc region ocenzurowałam
obawiam sie że ty mnie będziesz musiała bardziej motywować, bo jakoś nie mam chęci do zabierania sie za jakieś konkretynie(d)oceniona, czyli nawzajem będziemy się dopingować w pisaniu mgr
ogólnie dzisiaj byłam na rozmowie takiej konkretniejszej i mniej więcej spis mam już zrobiony, mam problem z hipotezami, bo nie bardzo wiem jak to co chce napisać ubrać w słowa ... no a reszta została przyjęta
ogólnie mój promotor to spoko gość
do 20 października obiecałam mu pierwszy rozdział ... tak więc zaczynamy pisanie :->
Napisano 17 października 2009 - 13:43
jak zapewne wyczytałyście w sb byłam w bibliotece po mądre knigi - no i wracam sie na 1 rok
Napisano 17 października 2009 - 13:53
aby byc wyskoko szkolonapo co mi to było
a kiedy masz miec orintacyjnie obrone - jaki miesiacmam miesiąc na skończenie pracy
Napisano 17 października 2009 - 13:56
Napisano 17 października 2009 - 14:16
jak dobrze mysle to chyba co to atrakcyjnosc turys. i takie tam?
ogólnie o kraju P. coś mysle też?
napisz mi na pw. co masz z teorii to poszukam w moich książkach (a mam sporo z turystyki) atlasy geograficzne z opisami panstw i takie tam..
podesle Ci razem ze żródłem - jesli chcesz i jesli bede cos miec
ja przy koncu pracy jak mialam juz prawie gotowy rozdział do sprawdzenia promotorowi to dopisywałam dwa, trzy zdania z jakiś książek co tyczyło sie tematu, zeby miec jak najwiecej literatury pozniej
w sumie masz bardzo mało czasu na napisanie
ale róznie do tego podchodzą
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 18 października 2009 - 11:08
ja zaczełam od cytatu z kapuścińskiego - żeby zacząć od czegoś, bo brakowało mi pomysłu na pierwsze zdaniedopisywałam dwa, trzy zdania z jakiś książek co tyczyło sie tematu, zeby miec jak najwiecej literatury pozniej
no i jestem dumna z siebie
Napisano 18 października 2009 - 23:15
Napisano 22 października 2009 - 14:30
Trzeba sie wziac za magisterke :>
Wyjelam juz moj wzor (nasza promotorka kazdemu dala jedna prace z podobnego tematu, tak zeby latwiej bylo zrozumiec o co kaman
Plan juz prawie zrobilam... od konca
Bo nie mam bladego pomyslu, co napisac w pierwszym rozdziale
Moj temat to "Monografia Liceum Ogolnoksztalcego (1989 - 2009) "
A zaraz bede szukac jakiejs literatury.
No to sie zaczyna kilka miesiecy ciezkiej pracy
Napisano 26 października 2009 - 14:33
zaczynam żałować że się porwałam na taki temat (Kryminologiczne aspekty przestępczości zorganizowanej w Polsce) brak literatury,jakoś wogóle nie mogę tematu ogarnąć,
mam I rozdział juz zaakceptowany przez promotora, napisałam V który miał być takim walorem ekstra dodatkiem-nie wyszedł zupełnie i narazie nie będziemy go wciągać do pracy -tak sądzi promotor-mamy do niego wrócić jak napiszę resztę...
wzięłam się dzisiaj więc za II rozdział- materiałow kupa a nie ma z czego pisac
jeszcse mi się tusz skończył i papier a nie wydrukowałam wszystkiego
a najgorsze jest to że mam pisac sucho na temat językiem prawniczym-(promotor)
a ja mam taki literacki styl i bardzo cięzko mi nie wtrącać coś od siebie-przez co cała moja pisanina wydaje mi się być totalnym barachłem