bo mam 2 poprawki a jednego jeszcze nie pisalam i troche sie boje
ale ogolnie jako sie kreci tomek juz zalapal prace wreszcie i jest juz prawie ok
Napisano 11 września 2008 - 16:44
Napisano 11 września 2008 - 16:49
bo mam 2 poprawki a jednego jeszcze nie pisalam i troche sie boje
tomek juz zalapal prace wreszcie i jest juz prawie ok
Napisano 11 września 2008 - 16:52
no wiesz jak ponad 3 miechy nie pracowal to zylismy tylko z mojej wyplaty i jakos bylo ok ale tak wiesz nie mozna bylo sobie na duzo pozwolic a ja lubie sobie czasami isc gdzies zjesc albo cos wiecej kupic a tak to nawet ciuszkow nie moglam sobie pokupowac bo wolalam miec choc troche rezerwy w portwelu...a dlaczego tylko prawie ok??
Napisano 11 września 2008 - 16:53
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 września 2008 - 16:53
Napisano 11 września 2008 - 16:55
no wiesz jak ponad 3 miechy nie pracowal to zylismy tylko z mojej wyplaty i jakos bylo ok ale tak wiesz nie mozna bylo sobie na duzo pozwolic a ja lubie sobie czasami isc gdzies zjesc albo cos wiecej kupic a tak to nawet ciuszkow nie moglam sobie pokupowac bo wolalam miec choc troche rezerwy w portwelu...
a teraz zaczynamy sie odbijac i mam nadzieje na dobre
Napisano 11 września 2008 - 16:55
oj tak tak najlepiej pojechać do kogoś usiąść i się nie przejmować ale nie było tak źle siostra której nie widziałam od ślubu wpadła to jeszcze okkasiulka, wiem jak to jest jak goscie przyjada wszystko super ale najlepiej jak kuz pojada
hm...dopiero powoli do mnie dochodzi ze ja już mam studia z głowy ...5lat to szmat czasu patrząc na to terazjeśli chodzi o studia to u mnie na szczęście bez poprawek, ale moje koleżanki właśnie piszą najtrudniejszy egzamin poprawkowy.
Napisano 11 września 2008 - 16:58
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 11 września 2008 - 16:58
a to co innegosiostra
Napisano 11 września 2008 - 17:01
a co dziewczyny studiujecie?
ja prawo ale z moimi talentami to powinnam "lewo" hahahah
Napisano 11 września 2008 - 17:05
Napisano 11 września 2008 - 17:08
tak sie zastanawiam co do jedzenia mialabym zrobic..
Napisano 11 września 2008 - 17:17
Napisano 11 września 2008 - 17:22
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych