Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Po ilu spotkaniach "zostałyście na noc" u niego??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#61 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 21:35

ehhhh ja jako tako też nie spałam jeszcze u Miśka... ale on u mnie tak:) czasem wracaliśmy z jakiejś imprezy ok 2-3-4 w nocy no i padaliśmy jak zabici u niego... wiec tyle spałam u Niego :mrgreen: :P:P ahhh wszystko przed nami... juz prawie 2 latka ze soba jestesmy no i sie rozkreca to wszystko... ;-)
Dołączona grafika

#62 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 21:39

u mnie w domu tomek jeszcze nie spał ja u niego też nie .... mamy swoje mieszkanie na studiach i tak sypiamy z sobą w jednym łózku prawie od początku znajomości .....

#63 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 22:11

Nocowałam po ponad dwóch miesiącach bycia ze sobą :-D i 4latach znajomości :lol:

#64 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 16:56

Nie nocowałam jeszcze u Krzyska tam gdzie mieszkał . Nie było takiej potrzeby .
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#65 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 14 grudnia 2008 - 13:54

dosyć szybko Michał zaczął nocować u mnie, moja mama nie miała oporów, bo mam starsze rodzeństwo. Gorzej było z nocowaniem u niego, co zdarzało się totalnie rzadko, bo jego mama uważała, że za blisko siebie mieszkamy, więc może mnie odprowadzić do domu. było mi głupio, jak dziewczyna Michała brata mogła zostać, a Michał grzecznie mnie tup tup i do domu. pierwszy raz chyba spalam tam na sylwestra spędzonego z jego rodzicami i naszym przyjacielem albo na święta

#66 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 00:16

:oops: :oops: :oops: :oops:

No to ja zostalam juz na naszym pierwszym spotkaniu :oops: :oops: :shock: :shock: W mieszkal jeszcze wtedy w akademiku... Rodzicom powiedzialam, ze jade do kolezanki.... Ojj ale to nierozsadne bylo :oops: :oops: Mloda i glupia bylam :-P <bing1></span> <bing1></span>

A u rodzicow W to .... pierwszy raz.... to chyba po weselu u kolegi..... rok juz bylismy ze soba <hmm></span>

#67 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 00:18

Madzik :), czyli juz na pierwszej randce? A znaliscie sie wczesniej?

#68 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 00:22

No to ja zostalam juz na naszym pierwszym spotkaniu :oops: :oops: :shock: :shock:

ho ho fajnie :P

#69 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 00:26

A wez mi nie przypominaj nawet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops: :oops: :oops:

Na pierwszej randce.... znalismy sie tylko z GG :shock: Rodzicom powiedzialam, ze jade do kolezanki na impreze 18-tkowa.... no glupia 17-latka, nie :?: :roll:

jejku :shock: :shock: :shock: <patelnia1></span> <patelnia1></span> <patelnia1></span> <patelnia1></span>

#70 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 09:00

no glupia 17-latka, nie :?: :roll:

rozsądne to nie było

dobrze , ze wszystko potoczyło sie tak a nie inaczej
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#71 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 09:29

Ja znałam Misiaka 3 lata zanim u Niego nocowałam ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#72 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 09:57

A ja pierwszy raz po niecałym miesiacu - w Sylwestra :-) Szybko trochę ale mielismy po 16 lat i byliśmy "szaleńczo" zakochani :lol: Teraz zreszta nadal jestesmy :-D

#73 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 16:41

On u mnie po 3 miesiącach bycia razem a ja u niego jak pojechałam do Niego na tydzień do Niemiec już po zdanej sesji, a on miał jeszcze zajęcia. To było po 9 miesiącach :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#74 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 09:03

on u mnie czesciej spal niz ja u niego.on mieszkal na wiosce i nie bylo co tam robic.do mnie przyjezdzal i gdzies wychodzilismy lub siedzielismy w domu.zaczal juz zostawac u mnie na noc miesiac po tym jak zaczelismy byc ze soba bo to bylo po mojej 18-stce i zostal na noc i tak juz potem to sie czesciej zdarzalo.a ja u niego spalam 3 razy.no a teraz spimy razem kazda noc juz 8 miesiecy :-)

#75 star_princess

star_princess
  • Użytkownik
  • 287 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 19:02

A ja pierwszy raz po niecałym miesiacu - w Sylwestra

Ja też pierwszy raz zostałam u niego na Sylwka... znaliśmy sie ciut dłużej niż wy... 1,5 miesiąca :P
"życie po to jest żeby z niego korzystać..."

#76 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 17 grudnia 2008 - 16:56

ja u niego pierwszy raz spalam po prawie 7 miesiacach

#77 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 18 września 2009 - 22:30

U mnie to tak śmiesznie wyszło. Na początku spotykaliśmy się tylko na mieście, po kilku tygodniach zaprosił mnie na kolacje ale później odwiózł do domu, a na noc zostałam u niego może po 6 tygodniach (nie pamiętam dokładnie) ale to dlatego że troszkę wypiliśmy wina i jak rozmawialiśmy zasneliśmy oboje na łóżku, obudziłam się o 7... szybko odwiózł mnie do domu... to było nie zaplanowane, ale zabawne... nawet nie wiemy o której zasneliśmy i jak to się stało. :mrgreen:

#78 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 19 września 2009 - 09:12

a ja zostałam jakoś w pierwszy dzień chyba....mieszkaliśmy oboje w akademiku...i poszłam do niego na pogaduchy i film sobie włączyliśmy no i zasnęliśmy....rano o 6 się obudziłam i uciekłam do siebie :-P

#79 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 19 września 2009 - 10:39

ja u P.spalam po 9 miesiacach
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#80 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 19 września 2009 - 10:57

hmm ja chyba po 8 ;-)
tak jakoś dziwnie wyszło bo leżeliśmy i sie nam zasneło :mrgreen:

za to on u mnie spał jak jeszcze nie byliśmy razem :shock:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...