Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#41 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:34

ja chyba przelamie sie i co bedzie to bedzie kupie rozjasniacz poloze na glowe i potem dam bardzo duzo maski zeby przerwac dzialanie farby i odzywic wlosy

[ Dodano: 2008-09-07, 15:37 ]
napisalam smsa do szefowej moze ona mi cos poradzi jak sciagnac kolor zeby nie stracic wszystkich wlosow bo mi sie krusza bardzo same ;(

#42 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:39

Ja farbowałam włosy dwa razy w życiu, na ciemny brąz, a z racji, że ja mam ciemne, co widać na avie, to wyszedł kolor czarny. Odrostów w ogóle nie było widać, więc nie przejmowałam się zmywaniem farby ;) I tak teraz mam swój naturalny praktycznie. Jedyny mankament farbowania Schwarzkopfem to taki, że włosy robię się słabsze...Ale co ja chce za 10zł. Z koleci farba z l'oreala była bardzo dobra :)

#43 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:57

2 rozjaśniacze i po kłopocie ;-) następnie nałożenie brązu > miałam go na głowie jakieś 5 minut bo od razu złapało a nie chciałam być czarna :P miałam potem siano na głowie, ale odżywki itd i jakoś wróciło do normy :) happy end :P

czyli na taich rozjaśnionych włoskach wyszedł ci ładny brąz bez problemu??? bo ja juz farbę mam, żeby wyszło ech
Dołączona grafika

#44 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:28

Ale pokażesz zdjęcia w odpowiednim dziale..?

NIE! :P

czyli na taich rozjaśnionych włoskach wyszedł ci ładny brąz bez problemu???

wtedy tak :) bo dobrze mi się rozjaśnilo :)

Teraz niestety użyłam jednego rozjaśniacza i wyszły mi rude :P ale nakładam TERAZ drugi raz brąz :P zobaczymy co z tego wyjdzie :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#45 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:29

EveC, co do ciebie, to musisz dokladnie pokryc jasne, zeby przeblyskow nie bylo. zwracaj na to uwage podczas nakladania farby.
A czy bedzie konieczne ponowne farbowanie po kilku myciach to po prostu bedziesz widziec.
Obawiam sie, ze moze sie troszke zmyc/wyplowiec.
Sama sie zastanawiam bo dzis sie farbnelam mahoniowym brazem, cudny kolorek ale mialam bardzo jasne wlosy i w niekotrych miejscach widze przeblyski. minimalne ale sa. zobacze jak sie bedzie kolor zachowywal.

krowka17, ty z tego co pamietam to pracujesz w salonie fryzjerskim? wiec czemu nie pojdziesz na fotel do doswiadczonych fryzjerek?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#46 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:30

Teraz niestety użyłam jednego rozjaśniacza i wyszły mi rude ale nakładam TERAZ drugi raz brąz zobaczymy co z tego wyjdzie

teraz....i teraz...?
nie można nakładać jednej farby na drugą
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#47 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:33

łał...

mówiłam o "tamtym razem" i mówię o rozjaśnianiu dzisiejszym.. stąd pierwsze 'teraz'

Drugie napisałam drukowanymi, bo mam właśnie farbę na włosach
nie jestem ułomna, nie nałożyłabym jednej na drugą

#48 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:46

no to będę dokładnie nakładać, a ostatnie pytanie dziewczyny, po tym rozjaśnieniu ( to było 3 dni temu) mogę już jutro zafarbować na ten braz? powinno sie podobno odczekac jakis tydzien albo dwa, ale ja tak naprwde nie mam zniszczonych wlosow, bo rozjasnilam je pierwszy raz w zyciu dopiero. czy jeszcze kilka dni poczekac? wolałabym teraz, bo sie strasznie czuje :-( madzia a Ty rozjaśnione włosy też miałaś? czy po prostu zafarbowane na blond?
Dołączona grafika

#49 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 07 września 2008 - 18:59

EveC, ja po rozjaśnieniu włosów (z prawie czarnego) wyszły mi rude z żółtymi odrostami przy głowie. wyglądałam koszmarnie więc ja czekałam może z 2 dni i ta farba nie zniszczyła mi włosów bardziej niż rozjaśniacz
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#50 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 07 września 2008 - 19:10

dzięki tuptunio , jutro rano je farbuje, zniszczone nie są, a farbę wybrałam loreal, wiec mysle, ze nie jest to jakaś tandeta która mi zniszczy włosy. mam tylko nadzieję, że wyjdzie brąz :-)
Dołączona grafika

#51 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 19:52

madzia moje doswiadczone fryzjerki nie chca praktykantka nic z wlosami robic bo mowia ze uczennica uczennicy ma zrobic ^^ i taka wlasnie gadanina jest :)

#52 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 września 2008 - 20:14

EveC, mysle, ze w tym kierunku wlosom nic strasznego sie nie stanie ;-) co innego jakbys po rozjasniaczu chciala nalozyc farbe blond...

madzia a Ty rozjaśnione włosy też miałaś? czy po prostu zafarbowane na blond?

ja rozjasnialam w tamte wakacje. rozjasniacz na cale wlosy, po kilku dniach znowu. wyszedl juz mi fajny blond. pozniej farbka taka jaka chcialam. i co 2, 3 mies. rozjasnialam odrosty. wlosy mialam jasne a ostatnio to juz biale : )

o to co mialam na glowie :D wlosy nie ulozone bo po basenie

Załączone miniatury

• DSC00081.JPG

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#53 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 20:16

madzia, ja bym chciala takie biale miec bo ladny kolorek jest ale mi by takie nie pasowaly :) mi pasuja ciemne wlosy ale musze swoje rozjasnic bo sie nie czuje dobrze w czarnym :( chyba ze bede miala brazowa karnacje to mi beda pasowaly :P

#54 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 września 2008 - 20:25

madzia, ja bym chciala takie biale miec bo ladny kolorek jest ale mi by takie nie pasowaly

mi pasowaly a teraz musze sie na nowo przyzwyczajac do ciemnoty na glowie :-D

#55 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 07 września 2008 - 21:20

madzia to ja mam teraz identyczny jasny blond jak ten Twój na zdjęciu, tyle że absolutnie się w nim nie czuję. co innego mieć pasemka takie na swoim ciemnym blondzie a co innego w moim przypadku na całej głowie.
Dzięki wielkie :-)
Dołączona grafika

#56 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 września 2008 - 09:56

EveC, ja w ciągu jednego dnia rozjaśniłam i nałożyłam farbę :)
nic mi nie jest ;-)

przecież nie chodziłabym przez tydzień w rudych a u głowy na długości 3cm w siwych wręcz bo tak mi tam złapało :P

hhe

madzia, dawaj zdjęcie, co? :)

#57 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 08 września 2008 - 10:13

cerata ja właśnie siedzę z nałożoną farbą i modlę się żeby wyszedł braz, nawet lekko rudawe beda lepsze, byleby nie fiolet :-P
Dołączona grafika

#58 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 września 2008 - 11:46

cerrata, no to zapodam cos, tylko niech mi P. zrobi fotke bo sama nie lubie robic ;-)
Jestem zadowolona :)

EveC, trzymam kciuki :)

byleby nie fiolet

lub nie zielen bo tez czasem lubi wyjsc taki odcien.
czekamy na relacje:)

#59 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 08 września 2008 - 11:53

Jestem zadowolona

o to super :mrgreen:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#60 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 08 września 2008 - 12:44

włoski wyszły ciemno czekoladowe :-) jestem zadowolona, w sumie zawsze byłam blondynką, ale po tym co przez ostatnie dni miałam na głowie, to czuję się z tym ciemnym kolorem super :-) teraz zrobię im kilkumiesięczną przerwę , a potem wrócę do swojej normlanej fryzury :-) w każdym bądź razie jestem bardzo zadowolona, a jako przedstawiciel reklamowy mogę teraz spokojnie spotykać się z klientami nie strasząc ich :-D :-) :-P
Dołączona grafika