Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Farbowanie wlosow :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1101 odpowiedzi w tym temacie

#21 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 września 2008 - 17:49

cerrata, no nie wiem co ci poradzic, ja tam zawsze sama sobie robie wszystko z wlosami wiec nie mam podobnych obaw :) moze kumpele masz z takimi zdolnosciami?

nom fajny ten ostatni:)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#22 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 03 września 2008 - 17:49

madzia, ten rudy piekniusi jest <zakochany></span>
Dołączona grafika

#23 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 03 września 2008 - 17:50

moze kumpele masz z takimi zdolnosciami?

mama Radzia jest fryzjerką ;-)
ale wolę iść do zakładu :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#24 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 04 września 2008 - 14:54

rudy ciekawy, odważny :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#25 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 04 września 2008 - 19:02

boże tylko nie taki rudy :-? to już lepiej jakiś złocisty kasztan?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#26 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 04 września 2008 - 22:33

Ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów.

Mam mocno ciemne, brązowe włosy, więc robiłabym blond, czarny.
Postanowiłam że zacznę farbować dopiero jak zaczną wychodzić mi siwe, wtedy może zmienię kolor.

Rudy jakoś mi się nie widzi
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#27 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 września 2008 - 22:34

ja mam czarne wlosy -farbowane i zaluje ze pofarbowalam :( wolalabym swoje naturalne miec :(

#28 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 05 września 2008 - 13:50

wolalabym swoje naturalne miec :(

i jak tu do takiego wrócić, nie?
ja nawet nie pamiętam jaki miałam dokładnie odcień, tyle czasu już farbuję..

taki nieciekawy miałam, ciemny blond.. a teraz od farb itd odrastają mi takie jasne blondasie.. łe ;-)

#29 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 05 września 2008 - 18:37

Ja tez ma z tym problem:( chciałabym mieć swój naturalny kolor i nie malować, nie niszczyć tych włosów :-( a głupia byłam jak zaczełam malować w wieku 14 lat :!: :-(
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#30 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 07 września 2008 - 12:13

a to może któraś z pań mi doradzi, bo mam problem i jest on trochę poważny. Włosy zaczęłam farbować ok 2 lat temu , zawsze u fryzjerki u mnie w Pl, zazwyczaj robiłam mi platynowe pasemka, a czasami decydowałąm się gdzie niegdzie rzucić kilka ciemno czekolawoych ( nawet na zdjęciu widać mniej więcej), a mój naturlny kolor włosów do ciemny blond.teraz miałam straszny odrost i zdecydowałam się pojsc do fryzjerki tutaj, i nie wiem co mi strzeliło do głowy ale zdecydowłam że chce mieć całe platynowy blond, i wyszło ....strasznie, w sensie włosy są platynowe, a gdzie niegdzie mają taki cimneijszy złotawy kolor, ale ja wyglądam fatalnie, chyba nie pasuje mi na całej głowie taki b.jasny blond, nie czuję się w nich wcale dobrze, poza tym są ...inne. i zdecydowłam sie że wolę już mieć je brązowe, ale nie pójdę już tu do fryzjera, bo po pierwsze strasznie się zawiodłam, a po drugie w tym miesięcu nie wyrobię już chyba z kasą..i mam pytanie, podbno jeśli wybiorę ciemno czekolawy kolor to bez problemu mi chwyci i włosy zrobią się brązowe, tyle że mogą po 3 tygodniach się spłukać trochę i wtdy jak pokryję jeszcze raz to już będzie dobrze, czy króraś z pań może mi coś doadzić? może ma jakieś doświadczenia podobne? prosze o pomoc :cry: niestety za głupotę trzeba chyba zapłacić :-(
Dołączona grafika

#31 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 13:20

cerrata, no wlasnie teraz do swojego naturalnego to juz pewnie nie wroce chyba ze sie przelamie i bede miala na pol glowy czarne wlosy a na pol swoje naturalne po odrostach ale to bardzo brzydko wyglada WIEC juz nici z powrotu do swojego naturalnego :(

#32 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:09

WIEC juz nici z powrotu do swojego naturalnego :(

ja właśnie dzisiaj staram się'powrócic' ;-)
rozjaśniam żeby ściagnąć ten ciemny brąz, prawie czarny. I farbuję na odcień bliski mojemu naturalnemu kolorowi włosów.
:) Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy ładna z natury jestem :P

#33 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:14

cerrata, no wlasnie a jak ja bym zaczela sciagac sobie sama kolor to by mi wlosy wylecialy i zostalyby 2 milimetry dlugosci .... wiec ja nie mam szans na sciagniecie koloru ;-/

#34 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:17

dlaczego nie masz szans? wiesz jakie ja już miałam akcje na włosach? trudno > ileś powypada, odrosną, ale nie chcę farbować, dlatego muszę mniejsze zło zastosować ;-)

Miałam kiedyś czerwone włosy, dosłownie :P strasznie mocna farba, rzez długi czas farbowałam także się "weżarło"...
I wyobraź sobie NIE MOGŁAM za chiny ludowe nałożyć na to ciemnego brązu! Mimo tego iż była to ciemna farba, ciemniejsza od tego rudo-czerwonego nie dało rady... <bezradny></span>
2 rozjaśniacze i po kłopocie ;-) następnie nałożenie brązu > miałam go na głowie jakieś 5 minut bo od razu złapało a nie chciałam być czarna :P miałam potem siano na głowie, ale odżywki itd i jakoś wróciło do normy :) happy end :P

#35 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:20

cerrata, no a ja codziennie prostuje wiec moje wlosy same sie juz krusza i boje sie jeszcze farba je doprawic ;-/ a rozjasniacze to ... masakra bedzie dla moich wlosow ;-/ poza tym bede ruda :D

#36 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:21

to niszczysz je jeszcze bardziej
dlatego ja wolę raz im 'przywalić' > rozjaśniacz + nowa farba
a później tego nie robić w ogóle albo rzadko i może szamponem koloryzującym a nie farbą, co by tylko pogłębić kolor naturalny a nie zmieniać go tak mocno (chemicznie mówię :P )

#37 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:23

cerrata, heh ja sie boje juz tak eksperymentowac... poza tym jak ja bede kurde wygladala jak bede ruda 0.o chyba bym musiala wziasc zwolnienie ze szkoly i z praktyk na miesiac :D zeby do ludzi nie wychodzic :D

[ Dodano: 2008-09-07, 15:23 ]
cerrata, ja mam tak dziwne wlosy ze jak nie wyprostuje to wygladam koszmarnie ;-/ z jednej strony mam proste a z drugiej takie pofalowane i jak to wyglada od tylu dziwnie ;-/

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:24

krowka17, a naturalnie jakie masz włosy?
rozjaśnij i zafarbuj na odcień taki jaki masz naturalnie
Ja sie starałam odnaleźć taki i myślę, że mniej więcej trafiłam, bo za bardzo nie pamiętam jaki miałam bo to ostatni raz to chyba w podstawówce go widziałam :P albo na początku gimn.

#39 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:26

cerrata, hmm ja tez za bardzo nie wiem ale taki ksztanowy jasny a ciemny blad cos takiego.. tyle ze teraz jak bym miala sie zrobic to bym zrobila sobie brazowy jasny i ciemne pod spodem takie pol na pol... mialam bardzo fajne kolory na poczatku jak nie pofarbowalam na ten czarny :(
ja sie tak kurde boje tym rozjasniaczem zrobic ze masakra :(

#40 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 07 września 2008 - 14:31

Zobaczymy co z tego wyjdzie i czy ładna z natury jestem :P

jesteś, jesteś... ;-)
Ale pokażesz zdjęcia w odpowiednim dziale..?

Mi się zachciało jasnych pasemek w ubiegłym roku, zawsze mam ciemne, prawie czarne...
Poszłam do fryzjera, zrobiłam sobie i wyglądałam fatalnie... :roll:
Na drugi dzień leciałam po farbę i zmieniałam na ciemne...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D