Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wypowiedzial imie innej kobiety podczas romantycznej chwili?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#41 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 14:08

Oj trochę to dziwne(taka odpowiedź),ale to Twoje życie.Powodzenia

#42 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 15:38

No nie wiem.. mi sie coś takiego nie zdażyo.. ale skoro poprosił Cię o rękę musisz być bardzo ważna dla niego :-) Gratuluję :mrgreen:
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#43 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 20 sierpnia 2008 - 16:31

Oj trochę to dziwne(taka odpowiedź)

Mi się też tak wydaję... to chya nie jest do końca normalne...
Ale mam nadzieje, że im się ułoży :)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#44 forbidden

forbidden
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 00:23

nie wiem czy powinienem mowic ale ble, znam juz taki przypadek ze gosc zdradzał laske, i MOWIL PRZEZ SEN LUB PODCZAS STOSUNKU PRZEZ PRZYPADEK IMIE SWOJEJ KOCHANKI i gdy sytuacja wydawała sie byc beznadziejna i kiedy laska chciała go rzucic, ten sie oswiadczył, bo tka na prawde ja kochał i nie chcial ja stracic, ale miał ta 2... ale przypadkiem jego zdrada wszyła na jaw...nie zycze Ci tego bo jestem teraz z ta dziewczyna której gosc zrobił taki numer i wiem ile ona przechodziła po tym...pozdrawiam

ps. nie wierz w takie cos ze sni mu sie ciagle ta sama kobieta ;) nie ma fikcyjnych osob ktore pojawia sie w snie wiecej niz 1 raz...to tez wiem z racji moich zainteresowan :evil:

ale badz dobrej mysli ;)

#45 AnnaMarie

AnnaMarie
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 06:40

musiał fantazjować na temat kobiety o tym imieniu
I zakończyła się historia, w której serca dwa Spotkały się by bić tylko dla siebie On tu a ona tam wiedzieli już, że Stworzeni nie dla siebie Już nie mówił jej, że tęskni i że kochać chce I myślał że nic nie wie

#46 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 07:26

Nie no spoko fantazjował,ale jeśli mój facet np.fantazjuje o jakiejś pannie to nie znaczy,że wypowiada jej imię w czasie sexu ze mną czy jak śpi.Dla mnie to jest straszne i to co napisał Forbidden według mnie jest prawdą.
Poza tym może zaręczając się chce uśpić czujność?W końcu zaręczyny można zawsze zerwać.
Ja oczywiście życzę powodzenia,ale mnie tam by dało to dużo do myślenia i taki kit jak powiedział to u mnie by nie przeszedł.

#47 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 10:45

Jka dla mnie takie tłumaczenie też jest bezsensowne. Bo dlaczego w snach pojawia się notorycznie inna kobieta?! Owszem pojedyńcze przypadki mogą się zdarzyć. Ale jakiś ciąg od kilku lat?! Jak dla mnie porażka.
A.

#48 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 14:26

ja bym nie wierzyła... :roll:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#49 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 21 sierpnia 2008 - 14:27

Pewnie jakbym usłyszała takie tłumaczenie od mojego, to bym go śmiechem zabiła :-/
No ale każdy jest inny i kto wie, może facet prawdę powiedział..? <bezradny></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#50 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 09:41

Eh wy chyba czytac nie umiecie...Ona nie pojawiala sie notorycznie tylko raz na jakis czas...

#51 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 16:37

:shock: Ja bym chyba umarła jakby mój mi tak zrobił...
Nie miałam takiego przypadku (i mam nadzieje nie będę miec)...
Wybacz, ale mi nasuwają się tylko dwa wyjścia (nie chcę mówic że są tylko dwa)
a) faktycznie zdardza Cię z kobietą o tym imieniu
b) podnieca go lub często fantazjuje na temat właśnie tej kobiety

Niestety nie jestem w stanie wejśc w jego głowe i dowiedziec się co w niej siedzi <bezradny></span>
Musisz próbowac z nim pogadac i powiedziec, że naprawdę zraniła Cię ta sytuacja, innego wyjścia nie widzę <bezradny></span>

ja mam identyczne odczucia ;_) ale ja bym go jednak przycinęła żeby porozmawiał szczerze, a swoja drogą, mojego bym, chyba zabiła, grrr

#52 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 18:49

ble, wybacz raz na czas czy notorycznie... wymyślił sobie nie istniejącą kobietę nadał jej imię i jeszcze w czasie waszego stosunku wypowiadał jej imię... skoro dla Ciebie TO jest normalne to ok... dla mnie nie <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#53 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 20:00

No ja chyba wyrzuciłabym go z łóżka, a jeżeli nie potrafiłby mi tego w jakiś zrozumiały sposób wytłumaczyć to pewnie wyrzuciłabym go z życia :-/
KoChaM żYciE

#54 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 24 sierpnia 2008 - 21:46

AgA08, I tutaj masz rację! Zdrada nawet psychiczna boli.
A.

#55 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 09:49

AgA08, I tutaj masz rację! Zdrada nawet psychiczna boli.

a czasami nawet bardziej boli taka zdrada...w ogole cała ta sytuacja jest dzwina, faceci maja tam swoje małe sekrety, fantazje itd, ale to jakoś dziwnie wszystko wygląda :-? :-/

#56 PdM

PdM
  • Użytkownik
  • 1 397 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 09:57

Eh wy chyba czytac nie umiecie...Ona nie pojawiala sie notorycznie tylko raz na jakis czas...

aaa jak tylko na jakiś czas to spoko... :shock:

dla mnie to niezła patologia ale skoro chcesz w to wierzyć to Twoja sprawa... ;)

a jeśli nawet to by była tylko jego "wymyślona kobieta" to znaczy że Tobie czegoś brakuje? po co by ją sobie tworzył? niezłe jaja...

Pozdro
Za każdy kamień tej ziemi... ostatni swój oddasz dzień...

#57 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:15

Nawet gdyby moj facet byl zmeczony nie wyobrazam sobie zeby mnie kiedys inaczej nazwal. To znaczy ze nie myslal w danej chwili o mnie. A jesli mnie kocha to co mam myslec o tym ze podczas intymnych chwil mysli o innej? Nie wyobrazam sobie... <bezradny></span>

#58 Reszer

Reszer
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:27

Chora sytuacja i jak dla mnie jednoznaczna. Większość ludzi w chwilach związanych z emocjami nie jest w stanie zapanować nad podświadomością. Dziwi mnie, że przyjęłas jego tłumaczenie. Lecz jeśli ta wersja jest prawdziwa, to moze powinnaś z nim rozważyc jego wizytę u specjalisty... Pamiętaj jednak, iż słuszną jest jednak zasada, w myśl której prawdziwe jest najprostsze rozwiązanie. Porozmawiaj z nim ponownie, lecz najpierw zdejmij klapki z oczu.
na krawędzi

#59 milli

milli
  • Użytkownik
  • 477 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:37

dzgadzam sie z Reszer, ja bym tak latwo w taka bajeczke chyba nie uwierzyla, wymyslil sobie czy nie jakigos rodzaju zdrada
Live as you will die tommorow Dream as you will live forever

#60 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 10:48

milli, coz, cos powiedziec musial.. <bezradny></span> Ale tez bym sie nad tym zastanawiala.