Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wypowiedzial imie innej kobiety podczas romantycznej chwili?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#61 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 11:08

Ja bym się głęboko zastanowiła nad tym związkiem bo tak jak już ktoś wcześniej zauważył skoro ma Ciebie to czemu mu jakaś wymyślona kobieta?! Rozmawiałam z Piotrem na ten temat i powiedział , że wg. niego facet puścił bajkę , żeby nie wpaść. I że na cholere zdrowemu facetowi , który ma swoją kobiete jakaś wymyślona lala. Mi się wydaje , że jak tego dokładnie nie wyjaśnisz to możesz tego potem załować. A jak zdradzi fizycznie to co wtedy? Może powie , że myślał , że to Ty. Bo tak mu się wydawało?!
A.

#62 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 14:45

zgadzam się również bym sie zastanowiła bo albo on coś kręci albo niech idzie do psychiatry skoro wydaje mu się że ma druga dziewczyne niedługo zacznie mówic do niej zamiast do Ciebie;/sorki ale takie jest moje zdanie
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#63 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 25 sierpnia 2008 - 20:15

Wiesz nie chodzi o to , że my na Ciebie wpływamy , żebyś go zostawiła. Tylko zastanów się nad tym głębiej. Ty znasz go lepiej - to fakt. Jednak my patrzymy na to obiektywnie. Bez uczuć , które Ty masz. Porozmawiaj z nim , powiedz mu co myślisz , ze Cię to martwi i żeby wytłumaczył Ci to rozsądniej.
A.

#64 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 sierpnia 2008 - 16:06

Chyba nie ma na to rozsądnego wytłumaczenia :-/ Co powie? Że takie imię mu się podoba?? Bzdura... A nie powie cież, że pomylił Cię z inną, albo coś w tym stylu...
Dla mnie nie ma żadnego rozsądnego wytłumaczenia. Musiałby być z niego niezły bajerant.
KoChaM żYciE

#65 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 13:45

Na samym początku naszego związku , przez jakis pierwszy tydzień może Marek mówił do mnie zamiast Karolina .....Ewelina. niewiadomo dlaczego , niegdy nie miał dziewczyny o tym imieniu, ani nawet nie ma takiej znajomej....coś mu si eubzdurało i tyle, ale nigdy nie powiedział tak w łóżku,ani żadnej intymnej sytuacji....Najbardziej sie krurzyłam jak przy znajomych powiedział do mnie ewelina...yyy karolina ale teraz to sie z tego śmiejemy. Strasznie bym się wkurzyła gdyby w takiej sytauacji l ozkowej cos takiego by sie zdazyło...bardzo bym sie martwiłą pewnie....Na twoim miejscu zastanowiłabym sie czy mu wierze w tą historię czy nie, jesyli tak to juz nigdy bym nie pytala czy mnie zdradza, ale pomyślalabym o jakiejs wizycie u seksuologa, bo to że mu sie śni babka to normalne w miarę ale to ze myli ten sen z jawą, to być moze czegos mu w zyciu seksualnym brakuje....

#66 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 20:54

A koleżanka , którą tak potraktował chłopak znikneła. Chyba ma dosyć naszych rad. Ehh...
A.

#67 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 21:35

koleżanka , którą tak potraktował chłopak znikneła. Chyba ma dosyć naszych rad. Ehh...

aaaaa, bo jak my się czasem rozkręcimy, to... <bezradny></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#68 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 sierpnia 2008 - 21:58

Chyba ma dosyć naszych rad. Ehh...

Mówi się trudno i płynie się dalej, płynie, płynie, płynie, płynie... ;)

Ja bym swojemu facetowi nie uwierzyła, gdyby mi strzelił takim tekstem...
a nawet jakbym uwierzyła to pierwsze co zapisałabym go na wizyte u psychiatry <bezradny></span>

Ps. przepraszam, że mówię to co myślę... nie życze dziewczynie źle... no ale... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#69 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 14:08

malenka, Żadna z nas nie życzy tej dziewczynie źle. Tylko obiektywnie patrząc na tą całą sytuację to jest naprawdę dość absurdalna.
A.

#70 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:27

Nie mam waszych rad dosc. Po prostu ostatnio nie wchodzilam na forum. Kazda z was widzi to inaczej i sie ciesze ze sa osoby ktore chca mi pomoc. Ale jak pisalam juz wczesniej Patryk mi sie oswiadczyl i od tej pory juz nie bylo takich sytuacji. Nie wiem czy wtedy powiedzial mi prawde bo tego chyba nikt nie wie tylko on. Ale ja czuje ze jest on ze mna szczery. Jesli nie to wychodzi na to ze niezle sie powstrzymuje lub niezle cos przede mna ukrywa. Jak narazie jest wszytsko dobrze, a u niego nie widze jakis powazniejszych zmian. Uwazam ze narazie nie mam sie o co martwic.

#71 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:40

ble, hmm... może i tak w końcu Ty go znasz najlepiej.
Ja po prostu nie wiem czy bym umiała zaufać takiej osobie.
A.

#72 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:44

Anulka, Rozumiem cie...Nie mal kazdego dnia nachodza mnie podobne mysli. Czy zrobilam dobrze ufajac mu i wierzac w jego slowa. Ale kocham go nad zycie i jezeli to co mi powiedzial bylo prawda...nie warto tracic zaufania i milosci...Ale jezeli nie...:( eh wole nawet o tym nie myslec. Musze znalezc jakis sposob zeby sie upewnic ze szczerze ze mna wtedy rozmawial wyjasniajac cala ta sytuacje.

#73 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:48

ble, Ja znając swoje umiłowanie do wyjaśniania wszystkich niejasności postawiłabym na szczerą rozmowę. Ale taką naprawde szczerą. I zapytałabym się dlaczego akurat teraz te zaręczyny?! Czy chce coś ukryć?! Nawet gdyby się obraził to przecież jak kocha to zrozumie.
A.

#74 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:52

Ale byla taka rozmowa. Rozmawialam z nim trzykrotnie. Raz przed oswiadczynami, wtedy niczego konkretnego sie nie dowiedzialam. W dniu zareczyn powiedzial mi ze to tylko jego fantazje. Potem pokazal pierscionek i zaczelam sie zastanawiac i gadalam z nim po raz trzeci. I niczego nowego mi nie powiedzial.

#75 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 28 sierpnia 2008 - 21:52

ble, Trudno jest cokolwiek więcej napisać , doradzić. Tak jak już pisałam Ty go znasz najlepiej.
A.

#76 AgA08

AgA08
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 29 sierpnia 2008 - 21:43

Na samym początku naszego związku , przez jakis pierwszy tydzień może Marek mówił do mnie zamiast Karolina .....Ewelina. niewiadomo dlaczego , niegdy nie miał dziewczyny o tym imieniu, ani nawet nie ma takiej znajomej....

Hehe może poprostu przypasowałaś mu do tego imienia ;-) wiele jest takich sytuacji. Moja znajoma nie mówi do swojego męża Jarek, a tak na prawde ma na imię Tomek. Poprostu stwierdziła, że to imię bardziej do niego pasuję. No i rezultat?? Wszyscy teraz tak do niego mówią hehe

Ale myśle, że przypadek z wyższych postów to albo realna kobieta albo sen na jawie :-P w obydwuch przypadkach trzeba troszke poszpiegować a w między czasie (gdyby prawdziwa miała okazać się wersja druga) poczytac może kamasutre albo jakiś poradnik sexualny żeby jeszcze lepiej zadowolić swojego faceta ;-) a jeżeli chcesz się dowiedzieć czy ma inna to musisz najpierw sprawdzic czy to nie laska z jakiegos filmu erotycznego. Jezeli nie to trzeba zerknac na tel chlopaka ;-) tam jest wszystko czego szukasz ;-)
KoChaM żYciE

#77 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 29 sierpnia 2008 - 22:30

AgA08, Szpiegowanie to w sumie też poniekąd sposób.
A.

#78 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 14:37

jak to się mówi , w miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolne :-) ja może twierdzę, że jednak nie wszystkie, ale czasami bardziej drastyczne mają uzasadnienie :-P ;-)
Dołączona grafika

#79 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 16:22

EveC, Aszczególnie kiedy chodzi o dobro związku.
A.

#80 EveC

EveC
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 30 sierpnia 2008 - 17:12

no właśnie, o to mi chodzi :-) o dobro związku powinno się czasami zawalczyć
Dołączona grafika