Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wypowiedzial imie innej kobiety podczas romantycznej chwili?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#1 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:48

Jestem tu nowa i pewnie to troche dziwne ze od razu zakladam jakis temat ale naprawde nie wiem co robic. ;/ Ostatnio moj Patryk podczas stosunku nazwal mnie imieniem innej kobiety...:( Jestesmy ze soba od 2.5 roku i niegdzy wczesniej sie to nie zdarzylo. Patryk czasami mowi przez sen, pare dni po tej "wpadce" podczas intymnych chwil, przes sen rowniez zaczal wymawiac imie tej kobiety, nawet kilkakrotnie...;( Nie wiem co mam robic. Probowalam z nim porozmawiac, ale on mowi ze nie pamieta co mu sie snilo i nawet nie wiedzial ze przez sen cos mowil. A ta "wpadke" podczas intymnych chwil tlumaczy, ze jest przemeczony i ma sajgon w pracy, i nie konktoluje tego co mowi...Mnie raczej te wyjasmnienia nie przekonuja ;/ Boje sie ze to oznacza najgorsze...ze moj Patryk mnie zdradza. Prosze doradzcie cos...

A moze Wy tez mialyscie podobne sytuacje?Jesli tak to opowiadajcie smialo.

#2 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:57

:shock: Ja bym chyba umarła jakby mój mi tak zrobił...
Nie miałam takiego przypadku (i mam nadzieje nie będę miec)...
Wybacz, ale mi nasuwają się tylko dwa wyjścia (nie chcę mówic że są tylko dwa)
a) faktycznie zdardza Cię z kobietą o tym imieniu
b) podnieca go lub często fantazjuje na temat właśnie tej kobiety

Niestety nie jestem w stanie wejśc w jego głowe i dowiedziec się co w niej siedzi <bezradny></span>
Musisz próbowac z nim pogadac i powiedziec, że naprawdę zraniła Cię ta sytuacja, innego wyjścia nie widzę <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#3 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:04

ble, to ze przez sen wymawial imie jakies kobiety samo w sobie by mnie nie zmartwilo,mojemu Lukaszowi calkiem niedawno sie zdarzylo wolac jakas Marte przez sen,ale opoki co zdarzylo sie to tylko raz i jakos mnie to nie zmartwilo,ale to ze Twoj polowek nazwal cie imieniem innej kobiety w trakcie stosunku i jeszcze pozniej slyszalas to samo imie wymawiane przez niego w trakcie snu pewni juz by mnie zmartwilo.
Mysle,ze malenka ma racje albo Twoj facet cie zdradza,albo ta kobieta ktorej imie padlo w waszej sypialni bardzo go podnieca i on ma jakies fantazje erotyczne z jej udzialem <bezradny></span>
Sprobuj porozmawiac z nim jeszcze raz na ten temat,jesli on bedzie unikal romowy i zbywal cie tym ze jest taki przemeczony to moze sprawdz jego telefon,przejdz sie do niego do pracy w czasie przerwy i zobacz z kim przebywa <bezradny></span> - ale to bym zrobila w ostatecznosci bo jesli on nie ma nic na sumieniu to moze go to sprawdzanie bardzo zranic :-/
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#4 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:14

No wlasnie dzisiaj chce z nim znowu porozmawiac. Nie wiem co mam myslec bo zachowuje sie normalnie, tylko to imie...mnie tak dreczy :(...Jestem zbita z tropu bo on wraca z pracy normalnie, nie wychodzi praktycznie nigdzie sam, zawwsze wszytsko robimy razem. Jakiej specjalnej zmiany u niego tez nie zauwazylam. Nasze zycie seksualne chyba tez mu nie przeszkadza bo jest urozmaicone...Ehh juz nie wiem co mam myslec...Pogubilam sie troszke :(

#5 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:24

Pogubilam sie troszke

mysle,ze ja tez bylabym zagubiona i strasznie by mnie to zmartwilo,ale byc moze jest to osoba z pracy z ktora ostatnio mial jakis problem i poprostu duzo o tym myslal?
mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni <pociesz2></span>
sl-11609.png

#6 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:27

pracy z ktora ostatnio mial jakis problem i poprostu duzo o tym myslal?

Właśnie ja założyłam te najgorsze opcje, ale byc może po prostu ostatnio często myślał o tej osobie, nasz mózg niestety płata nam różne figle. Ale nadal uważam, ze jedynym wyjściem jest rozmowa inaczej zadręczysz się na śmierc. Powodzenia :*

#7 ojj

ojj
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:29

zgadzam sie z marlenka i angik1683 jesli nie zauwazylas jakis powaznych zmian w zachowaniu twojego faceta chyba nie powinnas obawiac sie tego najgorszego :) moze naprawde fantazjuje na temat jakiejs kobiety i wybral dla niej jakies imie. Moj facet tez wymowil imie jakiejs kobiety przez sen i okazalo sie ze byla tylko jedna z wielu meskich fantazji. Badz dobrej mysli i porozmawiaj z nim, powiedz co czujesz i ze jestes zagubina. Powinna pomoc taka szczera rozmowa. Trzymam kciuki :):*

#8 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:30

K mi opowiadał że jemu też się coś takiego przytrafiło.
Kiedy nie byliśmy razem, on szalał na moim punkcie. Dzwonił, pisał wiersze miłosne, zostawiał prezenty pod drzwiami itp. Był kiedyś u innej dziewczyny i w sytuacji bardzo intymnej nazwał ją moim imieniem.

Gdyby zdarzyło mu się to teraz, przy mnie to chyba bym Go zabiła :!: Wiem w jakim stanie był wtedy kiedy się pomylił. Tak jak pisze angik1683 bym przejrzała Jego telefon, pocztę, odwiedziła niespodziewanie w pracy, to miałby zapewnione.
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#9 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:31

bym przejrzała Jego telefon, pocztę, odwiedziła niespodziewanie w pracy, to miałby zapewnione.

no tak,ale ja zrobilabym to w ostatecznosci,bo jesli on nie ma nic na sumieniu to w ten sposob Ble moze go zranic brakiem zaufania :-?
sl-11609.png

#10 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:35

Ble moze go zranic brakiem zaufania

to jest też zaufanie, tyle że ograniczone... ;-)
Zaufanie zaufaniem, wolałabym wiedzieć na czym stoję...
Nie umiałabym zachowywać się swobodnie, cały czas bym o tym myślała...

Wybacz, ale mi nasuwają się tylko dwa wyjścia (nie chcę mówic że są tylko dwa)
a) faktycznie zdardza Cię z kobietą o tym imieniu
b) podnieca go lub często fantazjuje na temat właśnie tej kobiety

zgadzam się!
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#11 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:35

Nie chce go nachodzic w pracy,ani kontrolowac go. Pierwszy raz mam taka sytuacje i jestem zupelinie skolowana ;( chyba narazie najlepszym sposobem bedzie rozmowa. Zobacze co mi powie. Wolalabym miec to juz za soba.

#12 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:43

chyba narazie najlepszym sposobem bedzie rozmowa

popieram :-D
sl-11609.png

#13 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:49

Zaufanie zaufaniem, wolałabym wiedzieć na czym stoję...
Nie umiałabym zachowywać się swobodnie, cały czas bym o tym myślała...

Dokładnie, mam tak samo.

Ble moze go zranic brakiem zaufania

Po takim czymś to martwiłabym się o siebie a nie o Niego :-P
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#14 Milagroso

Milagroso
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:25

Według mnie ewidentnie chodzi mu po głowie inna dziewczyna, która czymś przykuwa jego uwagę: wygląd, zachowanie, spojrzenie. W konsekwencji może po prostu fantazjować sobie o niej na różne sposoby, które nie przeszły by mu przez myśl z Tobą (przeklinanie podczas stasunku, etc). Ale to nie znaczy, że już Cię nie kocha, czy Cię zdradza, choć to też tego nie wyklucza! Dwa i pół roku to dobry moment na początek kryzysu w związku… monotonia, rutyna. Jak Ci na nim zależy to po pierwsze… NIE PRÓBUJ Z NIM NA TEN TEMAT ROZMAWIAĆ! To od razu odbije się na podejrzeniu o brak zaufania, a to będzie tylko pogłębiać kryzys. NIC W TEN SPOSÓB NIE WYJAŚNISZ! Więc co zrobić? Puść to mimo uszu, ale zmień coś w swoim wyglądzie: kolor włosów, fryzurę, tak żeby pobudzić jego wyobraźnie. A w łóżku, w odpowiednim momencie, delikatnie zapytaj czy nie miałby ochoty na coś nowego… nie nalegaj jak powie, że nie, ale jak się przed Tobą otworzy to będziesz miała pewnie nie lada wyzwanie. :)

#15 formoney

formoney
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:37

Jeśli mój facet wypowiedziałby to przez sen - bez stresu. Może mu się coś śniło.
Jeżeli uslyszałabym to w trakcie stosunku - no comment.
Tak jak mówią, łazi mu ktoś po głowie, ewidentnie.
Najlepszym sposobem załatwienia tej sprawy będzie szczera rozmowa.
Zresztą rozmowa (nie mylić z kłótnią) to najlepsze rozwiązanie na wszystko.
The future starts today, not tomorrow.

#16 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:40

my tak kiedyś dla jaj wymawaliśmy inne imiona...
ale wracając do sprawy...
Nawet jeżeli facet cię nie zdradza fizycznie, a tylko wymawia imię kobiety, która go podnieca, podczas waszego stosunku, to moim zdaniem jest to zdrada taka... psychiczna ;-)
No bo kocha się z tobą a wyobraża sobie, ze z kimś innym...
<bezradny></span> <bezradny></span> <bezradny></span>
nie ma mnie tu i nie będzie.

#17 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:31

Mi sie takie cos nigdy nie zdarzylo.

No bo kocha się z tobą a wyobraża sobie, ze z kimś innym...

Okropne i jakie ponizajace :!: bleee :-/

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#18 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:33

ble ja bym postawiła na szczerą rozmowę że to cię zaskoczyło ale raczej taką luzną a nie wyrzytową i z ostarżaniem o zdradę a dodatkowo obserwował bym go jeśli i zapytała tak jak radzi Milagroso o to czy ma na coś nowego ochotę albo sama bym wymyśliła jakiś spontan by jakby nawrócić go na tok myślenia o sobie.... a jak zdąży mu sie to częściej to wtedy dopiero zaczęła bym szukać śladów tej dziewczyny np. w telefonie...

#19 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:35

No nie! ja nie wiem co bym w takiej sytuacji zrobiła.. troche to dziwne.. Moja siostra kiedyś do swojego chłopaka tez w bardzo romantycznej chwili powiedziała po imieniu kolegi z uczelni.. ale to przez to, że codziennie widywali sie w szkole i ona zawsze do niego zdrobniale się zwracała.. ale razem przyjęli cala tą sytuację ze smiechem:D :lol:

#20 Milagroso

Milagroso
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:00

Z mojego męskiego punktu widzenia… ŻADNA ROZMOWA TU NIE POMOŻE!!!

Jeśli przyniesie jakikolwiek skutek to będzie tylko świadomość, że wszystko co będzie teraz robił będzie pod Twoja „kontrolą”. Zacznie się chorobliwie zastanawiać nad co mówi i zwracać uwagę na wszystko co mówisz doszukując się jakiś podtekstów. To zaprowadzi was do kłótni, a następnie… chyba wiesz. Jeśli Ci na nim zależy to „zapomnij” o tym nie miłym incydencie. Zaplanuj jakiś wspólny wyjazd, zrób mu jakąś niespodziankę w nagrodzę za cokolwiek co dobrze zrobił oraz postaraj się o jakaś drobną zmianę w swoim wyglądzie (inna fryzura, zmysłowy makijaż, etc.). Możesz też pojechać po bandzie i ustawić jakąś imprezę ze znajomymi w klubie, z dobrymi znajomymi. Gdy on sobie zrobi przerwę w tańcu to podbij do jakiegoś waszego WSPÓLNEGO kolegi i zatańcz z nim na jego oczach dość gorąco, choć oczywiście z wyczuciem. To obudzi w nim delikatną zazdrość…

I najważniejsze, nie postępuj pochopnie w interpretacji tego co zrobił. To naprawdę nie musi od razu świadczyć o najgorszym, a chyba było by szkoda stracić 2 i pół roku znajomości przez „podejrzenia”. Możesz się martwić dopiero jak wydarzy się jeszcze jakiś inny incydent... Ale narazie nie dawaj po sobie poznać, że o coś go podejrzewasz bo to wszystko się zacznie SAMO NAKRĘCAĆ!