A moze Wy tez mialyscie podobne sytuacje?Jesli tak to opowiadajcie smialo.
wypowiedzial imie innej kobiety podczas romantycznej chwili?
Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:48
A moze Wy tez mialyscie podobne sytuacje?Jesli tak to opowiadajcie smialo.
Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:57
Nie miałam takiego przypadku (i mam nadzieje nie będę miec)...
Wybacz, ale mi nasuwają się tylko dwa wyjścia (nie chcę mówic że są tylko dwa)
a) faktycznie zdardza Cię z kobietą o tym imieniu
b) podnieca go lub często fantazjuje na temat właśnie tej kobiety
Niestety nie jestem w stanie wejśc w jego głowe i dowiedziec się co w niej siedzi
Musisz próbowac z nim pogadac i powiedziec, że naprawdę zraniła Cię ta sytuacja, innego wyjścia nie widzę
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:04
Mysle,ze malenka ma racje albo Twoj facet cie zdradza,albo ta kobieta ktorej imie padlo w waszej sypialni bardzo go podnieca i on ma jakies fantazje erotyczne z jej udzialem
Sprobuj porozmawiac z nim jeszcze raz na ten temat,jesli on bedzie unikal romowy i zbywal cie tym ze jest taki przemeczony to moze sprawdz jego telefon,przejdz sie do niego do pracy w czasie przerwy i zobacz z kim przebywa
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:14
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:24
mysle,ze ja tez bylabym zagubiona i strasznie by mnie to zmartwilo,ale byc moze jest to osoba z pracy z ktora ostatnio mial jakis problem i poprostu duzo o tym myslal?Pogubilam sie troszke
mam nadzieje,ze wszystko sie wyjasni
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:27
Właśnie ja założyłam te najgorsze opcje, ale byc może po prostu ostatnio często myślał o tej osobie, nasz mózg niestety płata nam różne figle. Ale nadal uważam, ze jedynym wyjściem jest rozmowa inaczej zadręczysz się na śmierc. Powodzeniapracy z ktora ostatnio mial jakis problem i poprostu duzo o tym myslal?
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:29
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:30
Kiedy nie byliśmy razem, on szalał na moim punkcie. Dzwonił, pisał wiersze miłosne, zostawiał prezenty pod drzwiami itp. Był kiedyś u innej dziewczyny i w sytuacji bardzo intymnej nazwał ją moim imieniem.
Gdyby zdarzyło mu się to teraz, przy mnie to chyba bym Go zabiła
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:31
no tak,ale ja zrobilabym to w ostatecznosci,bo jesli on nie ma nic na sumieniu to w ten sposob Ble moze go zranic brakiem zaufaniabym przejrzała Jego telefon, pocztę, odwiedziła niespodziewanie w pracy, to miałby zapewnione.
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:35
to jest też zaufanie, tyle że ograniczone...Ble moze go zranic brakiem zaufania
Zaufanie zaufaniem, wolałabym wiedzieć na czym stoję...
Nie umiałabym zachowywać się swobodnie, cały czas bym o tym myślała...
zgadzam się!Wybacz, ale mi nasuwają się tylko dwa wyjścia (nie chcę mówic że są tylko dwa)
a) faktycznie zdardza Cię z kobietą o tym imieniu
b) podnieca go lub często fantazjuje na temat właśnie tej kobiety
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:35
Napisano 09 sierpnia 2008 - 12:49
Zaufanie zaufaniem, wolałabym wiedzieć na czym stoję...
Nie umiałabym zachowywać się swobodnie, cały czas bym o tym myślała...
Dokładnie, mam tak samo.
Ble moze go zranic brakiem zaufania
Po takim czymś to martwiłabym się o siebie a nie o Niego
Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:25
Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:37
Jeżeli uslyszałabym to w trakcie stosunku - no comment.
Tak jak mówią, łazi mu ktoś po głowie, ewidentnie.
Najlepszym sposobem załatwienia tej sprawy będzie szczera rozmowa.
Zresztą rozmowa (nie mylić z kłótnią) to najlepsze rozwiązanie na wszystko.
Napisano 09 sierpnia 2008 - 13:40
ale wracając do sprawy...
Nawet jeżeli facet cię nie zdradza fizycznie, a tylko wymawia imię kobiety, która go podnieca, podczas waszego stosunku, to moim zdaniem jest to zdrada taka... psychiczna
No bo kocha się z tobą a wyobraża sobie, ze z kimś innym...
Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:31
No bo kocha się z tobą a wyobraża sobie, ze z kimś innym...
Okropne i jakie ponizajace
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:33
Napisano 09 sierpnia 2008 - 14:35
Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:00
Jeśli przyniesie jakikolwiek skutek to będzie tylko świadomość, że wszystko co będzie teraz robił będzie pod Twoja „kontrolą”. Zacznie się chorobliwie zastanawiać nad co mówi i zwracać uwagę na wszystko co mówisz doszukując się jakiś podtekstów. To zaprowadzi was do kłótni, a następnie… chyba wiesz. Jeśli Ci na nim zależy to „zapomnij” o tym nie miłym incydencie. Zaplanuj jakiś wspólny wyjazd, zrób mu jakąś niespodziankę w nagrodzę za cokolwiek co dobrze zrobił oraz postaraj się o jakaś drobną zmianę w swoim wyglądzie (inna fryzura, zmysłowy makijaż, etc.). Możesz też pojechać po bandzie i ustawić jakąś imprezę ze znajomymi w klubie, z dobrymi znajomymi. Gdy on sobie zrobi przerwę w tańcu to podbij do jakiegoś waszego WSPÓLNEGO kolegi i zatańcz z nim na jego oczach dość gorąco, choć oczywiście z wyczuciem. To obudzi w nim delikatną zazdrość…
I najważniejsze, nie postępuj pochopnie w interpretacji tego co zrobił. To naprawdę nie musi od razu świadczyć o najgorszym, a chyba było by szkoda stracić 2 i pół roku znajomości przez „podejrzenia”. Możesz się martwić dopiero jak wydarzy się jeszcze jakiś inny incydent... Ale narazie nie dawaj po sobie poznać, że o coś go podejrzewasz bo to wszystko się zacznie SAMO NAKRĘCAĆ!