Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wypowiedzial imie innej kobiety podczas romantycznej chwili?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#21 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:07

ŻADNA ROZMOWA TU NIE POMOŻE!!!

ale to nie ma pomóc, to sie ma wyjaśnić i tyle

a od tego czy się wyjaśni zalezą dalsze "losy"
przecież jak nie zapyta, jak nie pogadają, jak nei wyjaśnią, to zostaną te podejrzenia, o których sam mówiłeś, że lepiej nie żyć nimi
nie ma mnie tu i nie będzie.

#22 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:18

masz racje

ale przed rozmowa sprawdzialabym komorke... lepiej sie upewnic przed dzialaniem ja wiem to z doswiadczenia

bedziesz miala asa w rekawie.... nawet nie musisz sie do tego przyznawac ale mozesz sie wtedy upierac ze jednak masz racje (jesli oczywiscie bedzie mial cos za uszami)

powodzenia

#23 Milagroso

Milagroso
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:26

ŻADNA ROZMOWA TU NIE POMOŻE!!!

i

A co Ci to wyjaśni? A kto Ci się przyzna, że myśli o innej dziewczynie? Że kocha się z Tobą myśląc o innej? Takie rozmowy to się sprawdzają w M jak Miłość, a nie w życiu i nie róbcie sobie w głowach filmów! Jeśli Ci na nim zależy to zrób tak jak Ci pisałem…

A jeśli masz do niego zerowe zaufanie, chcesz grzebać w jego telefonie to chyba z tym związkiem już jest coś nie tak. Jak zaczniesz szukać dziury w całym to dziurę znajdziesz nawet jak jej nie było!

#24 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:30

A kto Ci się przyzna, że myśli o innej dziewczynie? Że kocha się z Tobą myśląc o innej?

to że ty nei jesteś zdolny do takiej szczerości nie znaczy, że inny się nie przyzna!
:/
jeśli będzie miała na niego jeszcze jakiś 'haczyk' nie będzie miał wyjścia tylko sie przyznać, są razem 2,5 roku, będzie musiał sie przyznać i skończyć to juz teraz albo wziać się za siebie, to jego decyzja
a jeśli sie nie przyzna to będzie tylko gorzej moim zdaniem

a bez rozmowy? dopiero fajnie.. same podejrzenia, brak zaufania itd
faktycznie raj na ziemi

nie róbcie sobie w głowach filmów!

uwierz, że nie robię ;-)

Jak zaczniesz szukać dziury w całym to dziurę znajdziesz nawet jak jej nie było!

w całym? już coś jest nadprute jak imię innej wymawia :/

#25 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:39

nie róbcie sobie w głowach filmów

Nie robimy sobie w głowach filmów, po prostu bez rozmowy, ona caly czas będzie się z tym męczyła, a uciekanie w impreze i ładny fryz nie rozwiąże problemu tylko na pewien czas go zatuszuje... a lepiej zwalczac chorobe a nie objawy jak mawiają czołowi polscy farmaceuci ;)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#26 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 15:44

, a uciekanie w impreze i ładny fryz nie rozwiąże problemu tylko na pewien czas go zatuszuje...

w ogóle co to za rozwiązanie?

Wiesz co dla mnie w związku jest najważniesze prócz oczywiscie uczucia i zaufania...
Rozmowa
bez niej nie da się zrobić niczego.. tzn da się..
ale ja np wolałabym sie dowiedzieć o np drugiej lasce od niego samego, jeśli potrafi się przyznać, jeśli na prawdę mnie kocha czy kochał ale się wypaliło ale mnie szanuje
a nie bawić się w teatrzyk a nuż mi powie...

#27 Milagroso

Milagroso
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 16:07

A kto Ci się przyzna, że myśli o innej dziewczynie? Że kocha się z Tobą myśląc o innej?

to że ty nei jesteś zdolny do takiej szczerości nie znaczy, że inny się nie przyzna!:-/

Cerrata,

To, że Twój umysł nie jest wstanie przetworzyć tego co napisałem, a koncentruje się na wyrwanych z kontekstu zdaniach, nie znaczy, że możesz przypisywać mi jakiekolwiek cechy i zachowania… bo mnie nie znasz. Nie rób tego więcej.

Wracając do tematu to nie mam już nic więcej do dodania. Chyba swój punkt widzenia przedstawiłem dość dokładnie i po przeczytaniu całości można wyciągnąć jakieś wnioski. Trzymam kciuki za happy enddzik! :-)

#28 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 16:18

Nie rób tego więcej.

zabrzmiało groźne ale ok, nie będę ;-)

Chyba swój punkt widzenia przedstawiłem dość dokładnie i po przeczytaniu całości można wyciągnąć jakieś wnioski.

przedstawiłęś :P a to że kompletnie się z nim nie zgadzam to druga sprawa ;-)
ok, to nie my mamy się zgodzić ;-)
ważne zeby "tam" się ułożyło :)

Trzymam kciuki za happy enddzik! :-)

w końcu zgodność! :P JA TEŻ! <ookk></span>

#29 ojj

ojj
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 21:36

ble tylko napisz jak ci poszlo :) oczywiscie nie musisz jesli nie chcesz...ja rowniesz trzymam kciuki :P powodzonka

#30 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 13:12

hmm...no wiec na prosbe ojj podziele sie z wami ostatnimi wiadomosciami :) posluchalam waszych rad i dalam sobie tzw. dzien wolnego tylko dla siebie...poszlam na zakupy, zrobilam drobne zmiany w wygladzie i chyba bylo mi to potrzebne :P zrobilam to nie tylko dla Patryka ale tez i dla samej siebie...wczoraj wieczorem jak zwykle usiedlismy przy kolacji bylo romantycznie...po kolacji usiedlismy przy lampce wina i powiedzialam mu wszytsko co mnie martwi...Patryk powiedzial ze naprawde snila mu sie jakas kobieta i ze to tylko jego fantazje...okazalo sie ze ta "kobieta" towarzyszy mu juz od paru lat....ale na szczescie tylko w jego wyobrazni :) nie chcial zebym pomyslala ze on mnie zdradza bo to nie prawda...powiedzial ze jak chce to moze mi pokazac swoj tel lub moge zapytac o to jego kumpli...ja oczywiscie odmowilam...mowil ze tylko mnie kocha i nie chcial zebym sie martwila i ze to nie ma znaczenia...ostatnio byl troszke zakolowany przez swoja prace i tu nie chodzi o zadna inna kobiete. :) mysle ze moge mu wierzyc :) poza tym po tej calej rozmowie poszedl do pokoju i przyniosl pierscionek :D powiedzial ze mial to zrobic jakis czas temu ale sie bal...nooo wiec teraz jest miom narzeczonym :D:D:D:D dziekuje wam za wasze rady:* jestescie kochani... mam nadzieje ze postapilam slusznie :oops:

#31 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 13:18

ble, wybacz, czy dobrze zrozumiałam chodziło o to, że wymyślił sobie jakąs kobietę i nadał jej imię?? <co></span>

W każdym razie cieszę się, że wszystko się ułożyło i gratuluje :*
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#32 Aga__23!

Aga__23!
  • Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:18

no ja tez chyba nie zrozumialam :-| no ale wazne ze sprawa sie wyjasnila :lol: :lol:

#33 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:22

no walsnie chodzilo o to....

#34 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:30

ble, Gratulacje :mrgreen: bardzo dobrze ze mu ufasz bo na tym polega zwiazek ale mozesz rowniez byc w dalszym ciagu czujna.... ;)

#35 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:31

Olciiia dzieki :) czujna bede na pewno :)

#36 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:43

ble, ale ci zazdroszcze tych zareczyn :P
mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i bedziecie zyli dlugo i szczesliwie
i tego ci zycze ;)

#37 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 14:45

hehhe Olciiia ja sama jeszcze nie moge w to uwierzyc:) bo to brzmi jak jakis banal bylo zle a teraz od razu zareczyny :) ale niech inni mysla co chca ja jestem przeszczesliwa :) dziekuje Ci :)

#38 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 18:12

ble, gratuluje!!! <bravoo></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#39 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 19:25

ble, gratuluję :-) i cieszę sie twoim szczęściem ... nasz umysł niekiedy płata figle wiec jestem w stanie uwierzyć w jego słowa ale na twoim była bym czujna jednak obdarzyła go zaufaniem by czuł że mu ufasz ... te zaręczyny moim zdaniem świadczą o tym że to tylko drobny incydent i kocha cię i chce być z tobą ... jeszcze raz wszystkiego najlepszego :-)

#40 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 00:28

eee ja nie mialam na szczescie takiej sytuacji ;) mi sie za to zdazylo wypowiedziec imie mojego bylego az 3 razy :-/