Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

poczucie nieatrakcyjności w związku.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#21 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:46

saja, staram się, ale faceci są ciężko domyślni, nawet jak się im wprost powie;) Przynajmniej mój.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#22 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:48

Zielonooka, wiesz roznie to bywa z ttymi naszymi facetami.. ja tam mu wprost mowie.. ale z reguly nie wymuszam zadnych komplementow.. chce to powie nie to nie... nie bede rozpaczac.. chociaz nie powiem milo jets czasem uslyszec cos fajnego o sobie...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#23 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 13:28

No widze,ze kazdej z nas tych komplementow za malo :->
Ja czasem tez mam takie dni,ze czuje sie malo atrakcyjna bo Lukasz za rzadko mowi mi,ze ladnie wygladam itp. itd.
Najlepsze lekarstwo na takie dni u mnie to..odstrzelic sie w najlepsze ciuszki (najlpiej jakies szzzekssi ;-) ) i wtedy komplementy leca przez caly wieczor,a jesli L. nadal ma zacme to sama go za jezyk ciagne i sie pytam czy dobrze wygladam :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#24 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 13:30

No to ja jestem jakas dziwna... :-P bo nie slysze wogole komplementow, a wogole mi to nie przeszkadza... :-P Moj mi chyba tylko raz powiedzial, ze ladnie wygladam... na studniowce :lol: A tak poza tym to nigdy :-P Ale ja wiem, ze dobrze wygladam i nikt nie musi mi tego mowic, zebym poczula sie lepiej :mrgreen:

#25 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 14:24

Bo faceci to minimaliści.. proste umysły :D Heh.. wyznają w tej materii chyba zasadę : Co za dużo to niezdrowo ! :P. A szkoda.. bo czasem ..w ten gorszy dzień .. komplement potrafi skutecznie poprawić humor ;) Pe.eS. Nie grzeszą komplementami.. ale sami za nimi przepadają :P
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#26 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 16:14

czasem ..w ten gorszy dzień .. komplement potrafi skutecznie poprawić humor

no właśnie jak mam jakiś gorszy dzień to tego tak bardzo potrzebuję... i rzadko wtedy dostaję... jak chcę usłyszeć jakiś komplement to najczęściej sama muszę Tomkowi powiedzieć np. przytulam siei mówię że "ślicznie wyglądasz dziś" i słyszę w zamian "ale ty i tak piękniej" ale tak nic od siebie choćby jedno małe słówko czasami np. ładny lakier do paznokci.... raz na miesiąc... nic więcej nie potrzebuję no ale nie można mieć wszystkiego... :-)

#27 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 16:22

momentami czuje się nieatrakcyjna. czuje zainteresowanie innych facetów, a moj jest jakby obojętny. nie zwraca uwagi co zakładam, nie mowi czy ładnie czy nie. właściwie komplementów od niego nie słyszę. jeśli powie coś miłego to zaczynam się robić podejrzliwa, bo nie robi zwykle tego.

ja też tak mam niki :/
czasem mi powie, ale ślicznie wyglądasz czy cuś, ale to zazwyczaj jak mam coś nowego a tak na co dzień to ciszunia
ale się przyzwyczaiłam ;-)
wymuszam od niego kompl. ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#28 afera

afera
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 16:44

moje Kochanie tak często mówi mi komplementy, że ja się czasami zastanawiam czy to mówi szczerze, ale to chyba dlatego że sama raczej mam niskie o sobie mniemanie :-/

#29 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 18:23

czasami zastanawiam czy to mówi szczerze

wiec wlasnie.. czasem za duzo tez nie dobrz... gdybym na kazdym kroku slyszala komplementy tez chyba zwatpilabym w ich szczerosc.. a tak to wiem ze szczerze sa napewno :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#30 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 20:45

no a wyobrazcie sobie,ze teraz czyta to facet,no i co on sobie mysli?No nie dogodzisz babie no,nie mowisz zle,mowisz tez nie dobrze :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#31 afera

afera
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 19 lipca 2008 - 12:15

no jak w każdej sprawie trzeba znaleźć ten "złoty środek" :-P

#32 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:38

to niedobrze jak się ktoś czuje nieatrakcyjny w związku bo to nie musi wynikac z jej kompleksów ale częściej właśnie z kompleksów drugiej osoby.
Szkoda że Ci nie mówi komplementów,a może spróbuj Ty mu parę razy powiedzieć i coś go tknie? powiedz mu jak bedzie cos dla Ciebie robil czy naprawiał że jest taki silny itp
a może on po prostu nie wie ile to znaczy dla kobiety...

#33 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 23:36

ja po rozstaniu z bylym dowiedzialam sie ze go wogule nie pociagalam ze moje cialo jest ble...teraz mam nowego i on mi prawi same komplementy ale nie moge sie przyzwyczaic do tego ze jest ok tylko ciagle patrze na siebie z obrzydzeniem po slowach tamtego:(

#34 Samosia

Samosia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 07:37

łatwo się mówi, że trzeba kochać siebie takim jakim się jest. Mi jest w ogóle STRASZNIE trudno bo mam trochę tłuszczyku tu i tam, przez kobiece problemy nie mam ładnej cery itp itd.
Nawet fakt, że Mój często mi mówi jak mu sie podobam nie zmienia MOJEGO wizerunku w moich oczach. <bezradny></span>
Dołączona grafika

#35 sissi

sissi
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 29 lipca 2008 - 07:55

Dziewczyny! Trzeba się zacząć akceptować takie jakie jesteśmy...na pewno za wami odlądaja się faceci na ulicy tak jak za mną i czasami naprawdo warto się uśmiechnąć...

Ja się urodziłam z przebarwieniemi (wynik czarnobyla) na prawej ręce, mam kompleksy z tego powodu ale pani dermatolog powiedziała że jak to ruszę to mogę wywołać raka...i powiedziała że musze zacząc kochać się taką jaka jestem :)

Jesteśmy piękne wspaniałe i cudowne, jeśli mamy nawet odrobinę samozadowolenia z siebie to każdy to doceni :) dlatego mamy chłopaków/narzeczonych/mężów/wielbicieli :D

[ Dodano: 2008-07-29, 08:59 ]

ja po rozstaniu z bylym dowiedzialam sie ze go wogule nie pociagalam ze moje cialo jest ble...

To naprawdę jakiś pal... Nie prejmuj się nim, masz dopiero 16 lat, jak Twoje ciało zacznie nabierać kobiecych kształtów (jeśli już ich nie masz) to poczujesz się naprawdę SEKSOWNA, bo TAKA JESTEŚ i nie daj się żadnemu facetowi obrażać i poniżać
"Nikt nie może uciec od samego siebie,gdziekolwiek by uciekł"
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#36 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 10:32

sissi, heh na kobiece ksztalty nie narzekam:P nie brakuje mi ich:D wiem ze moj byly to palant...ale coz sa ludzie i parapety...moj obecny chlopak ciagle mi prawi komplementy wiec czuje sie juz lepiej;) zapominam o tym co bylo zle...

#37 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 10:40

Ja myślę, że można pokochac nawet tłuszczyk... każda niedoskonałośc jest do zaakceptowania. Kiedy wierzymy w to, że jesteśmy atrakcyjne, to naprawdę jesteśmy! ;-) A miłe słowa usłyszane od partnera powinny nas w tym utwierdzac... Każda kobieta ma coś w sobie i nie ma, że nie :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#38 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 11:50

Samoakceptacja jest najwazniejsza :-> trzeba czuc sie piekna. Duzo robi ubior, tym tez mozna nadgonic niedoskonalosci figury :->

Kobieta ksztaltna tez jest piekna, a kto powiedzial ze nie :?: grunt to podobac sie swojemu polowkowi :-P i w nim wzbudzac "ogien" :-P

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#39 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 11:54

grunt to podobac sie swojemu polowkowi i w nim wzbudzac "ogien"

właśnie tak! :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#40 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:09

A ja nie wiem czy sie swojemu podobam..Niby mowi ze tak, ale sama chcialabym wygladac inaczej.. <bezradny></span>