Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

poczucie nieatrakcyjności w związku.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#1 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 16:06

Czy czułyście się kiedys nieatrakcyjne będąc w związku????
Bo ja się właśnie tak czuję. Wiecie, niby słyszę od znajomych płci przeciwnej, że jestem fantastyczną, bardzo ładną dziewczyną, że można ze mną dosłownie o wszystkim pogadać, że mój chłopak ma szczęście, że ma taką dziewczynę jak ja. Miło to usłyszeć z ich ust nie powiem, ale...no właśnie... oni nie szczędzą mi komplementów, ale moj partner tak. Od bardzo dawna nie usłyszałam z jego ust żadnego komplementu...gdy mnie podrywał oczywiście było ich wiele a teraz???? nic :-(
Czasem wydaje mi się, że prawdą jest, że kobieta usycha bez komplementów jak woda bez kwiatów.
Bo dla kobiety wodą jest właśnie osoba, która ona kocha.

#2 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 17:32

Miło to usłyszeć z ich ust nie powiem, ale...no właśnie... oni nie szczędzą mi komplementów, ale moj partner tak. Od bardzo dawna nie usłyszałam z jego ust żadnego komplementu...gdy mnie podrywał oczywiście było ich wiele a teraz???? nic :-(
Czasem wydaje mi się, że prawdą jest, że kobieta usycha bez komplementów jak woda bez kwiatów.
Bo dla kobiety wodą jest właśnie osoba, która ona kocha.

nic dodac, nic ujac.
Mam tak od paru dobrych miesiecy. On uwaza ze powinnam sie cieszyc ze jest i tyle.
A przykro. Mezczyzni chyba naprawde tego nie rozumieja <bezradny></span>

#3 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 17:51

Black Angel nawet mnie nie strasz hihihi:)
Ale wiesz co?? Oni tak mają, ale za naszymi plecami napewno nas chwalą (coś o tym wiem). Poprostu to faceci są...
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#4 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 17:55

ale za naszymi plecami napewno nas chwalą (coś o tym wiem)

mi kolezanka powiedziala ze jeszcze zanim sie poznalysmy to jacek mnie wychwalal tak ze ojoj powiem ci ze w szoku bylam jak to uslyszalam :)

#5 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 18:09

No widzisz?? Nie jest tak źle:) Mój też się tak mną chwalił ;D
Ale moim skromnym zdaniem powinni dostrzec to, że jednak potrzebujemy komplementów.
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#6 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 18:11

zgadzam sie... aczkolwiek o ile Twoj komlementow nie prawi, to moj jeszcze gorzej chyba, bo potrafi mi kazda faldke wytknac, kazda krostke... wiesz niby.. OJEJ SYFEK CI SIE ZROBIL... a ja mam go ochote trzasnac w tym momencie....

#7 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 18:44

ahahhaha skąd ja to znam hahah:) :roll:
ale i tak go kocham:)

#8 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 18:52

dziewczyny powiem wam ze ja mialam ten sam problem i dokladnie jak napisalas

niby słyszę od znajomych płci przeciwnej, że jestem fantastyczną, bardzo ładną dziewczyną

tez to mialam i mam i wydawalo mi sie z emoj Tomek mnie nie docenia... ogolnie mam przez to bardzo niska samoocene... :-/ nie jestem pewna siebie...

ale wiecie co zaczelam sie ubierac bardziej sexy jak wychodzilismy gdzies razem i faceci sie za mna ogladali Tomek zacza robic sie zazdrosny ale on nie lubi mi tego pokazywac wiec siedzial cicho... w koncu nie wytrzymal i zaczal komentowac ze zaraz przywali tym facetom co sie tak patrza :-P
i wtedy powiedzial "no jestes laska" bossszzz... i teraz jak sie gdzies ubieramy to sie pytam jak wygladam to zaczyna mi sypac komplementami...

albo sama sie pytam czy ladnie wygladam jak wiem ze ladnie ;P i tak sie nakreca ;) moze wam tez to pomoze ;)

#9 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 20:13

Tylko u mnie jest taka sytuacja, że nawet gdy się tak sexi ubiorę to on nie komentuje tego, że faceci się za mną ogladają. Ale lekko może zasugerować ze np się kręciło ich kilku koło mnie na impreziei że miałam "wzięcie"....

#10 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 20:17

no no i nic wiecej nie mowi?
ze patrza sie i faktycznie fajnie wygladasz ?
jesli nie to sama go o to spytaj to dziala poznie sie przyzwyczai ;) trzeba ich troche nakierowac :P

#11 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 20:38

hahaha nakierować to ja wiem:):):) :mrgreen:

#12 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 17 lipca 2008 - 22:16

momentami czuje się nieatrakcyjna. czuje zainteresowanie innych facetów, a moj jest jakby obojętny. nie zwraca uwagi co zakładam, nie mowi czy ładnie czy nie. właściwie komplementów od niego nie słyszę. jeśli powie coś miłego to zaczynam się robić podejrzliwa, bo nie robi zwykle tego.

#13 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 22:25

Moj odkad mu zrobilam lzawy wywod na temat braku komplementow z jego strony stara sie zawsze o tym pamietac ale tez byly czasy ze przyszlabym do domu lysa i by nie zauwazyl...ah ci faceci :->
Dołączona grafika

#14 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 17 lipca 2008 - 23:02

niki, Mój ma podobnie, dopóki ktoś nie zacznie mnie podrywać, ja mu zwrócę uwagę i jest ok.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#15 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 18 lipca 2008 - 06:44

Zielonooka, no właśnie. a ja chciałabym się poczuć wyjatkowa dla niego, tylko wcale tego nie odczuwam. czepialska jestem :(

#16 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 09:42

szczerze mowiac czasem chcialabym slyszec wiecej komplementow ale to tylko mam tak okresowo... lubie komplementy ale ich nadmiar pewnie tez by mnie denerwowal.. chociaz na ich brak narzekac nie moge.... Pawel mowi ze ladnie wygladam... i takie tam... ale ostatnio mnie zaskoczyl... wrocil z pracy pocalowal i popatrzyl z takim wyrazem twarzy po cyzm powiedzial: kochanie ale Ty jestes piekna.. :) nie powiem mile to bylo haha:)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#17 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 10:12

saja, to mój czasem ma przebłyski, ale ja lubię być uwielbiana:) to mi trochę tego brakuje, choć ostatnio się stara. Kiedyś mi mówił, że po co ma mówić, że jestem piękna jak ja cały czas jestem piękna, dobrze ubrana itp, no ale zmienia to powoli.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#18 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 10:15

ja lubię być uwielbiana:)

kazda kobieta lubi... ale wiesz nie chcialabym zeby mi caly czas slodzil.. to tez byloby nie naturalne.. a tak jakpowie mi komplement to wiem ze przynajmniej mowi to szczerze...
Dołączona grafika

#19 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 10:57

saja, no wiadomo, ja też nie chciałabym cały czas, ale więcej.

#20 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 11:03

ale więcej.

wiecej wiecej.. ciagle tym kobietom malo haha...

no ale powaznie.. to moze go jakos nakieruj... ze miloby bylo gdybys od czasu do czasu uslyszala ze ladnie wygladasz:P
Dołączona grafika