Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

poczucie nieatrakcyjności w związku.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
58 odpowiedzi w tym temacie

#41 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:13

ale sama chcialabym wygladac inaczej.. <bezradny></span>

Kazda z nas napewno chetnie cos by w sobie zmienila ;-) ale jesli nasz partner ma mniejszy problem z naszym wygladem niz my same, badz wogole go nie ma :!: to czym sie martwic :?: no chyba ze kochaja nas tylko za wyglad heh

[ Dodano: 2008-07-31, 13:14 ]

A ja nie wiem czy sie swojemu podobam..Niby mowi ze tak

skoro tak mowi to jest to prawda :!: kochana wiecej optymizmu :!: i wiary w sama siebie <buzki></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#42 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:24

katti, ;-)
Czasem mowi zebym sie odchudzala,ale to juz raczej dlatego ze sama mowie ze bym chciala... A on skoro chcesz sie lepiej czuc to to zrob..

#43 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:28

Czasem mowi zebym sie odchudzala,ale to juz raczej dlatego ze sama mowie ze bym chciala...

bo jak mu coagle gadasz ze powinnas itp to juz co ma powiedziec :?:

A on skoro chcesz sie lepiej czuc to to zrob..

tez bym tak ci odpowiedziala :lol: jesli chceszz dla samej sibie, np. dla zdrowia, lepszego samopoczucia to to zrob :lol:

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#44 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:31

katti, jeszcze zebym umiala...moj upor jakos znikl. Ale wiem ze nie moge mu gadac takich glupot. Zreszta wiem ze nie chcialby zebym jakos strasznie chuda byla.. No i moj Misio juz jakis grubszy.. :-P Chyba go za dobrze karmie :mrgreen:

#45 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:34

No i moj Misio juz jakis grubszy.. :-P

Facet nie moze byc chudzielcem, jakby mial sie zaraz zlamac w pol :-P musi miec tu i tam :mrgreen: przynajmniej jak dla mnie hehe

#46 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:38

katti, ale on mi ostatnio jakos w brzusio rosnie :-P

[ Dodano: 2008-07-31, 13:39 ]
Zreszta i tak jest seksowny i uroczy:P

#47 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 31 lipca 2008 - 12:54

katti, ale on mi ostatnio jakos w brzusio rosnie :-P

oj slonko, to ogranicz slodkosci i bedzie ok :->

#48 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 listopada 2010 - 18:00

Moim zdaniem kobieta czuje sie atrakcyjna w związku jak dostaje wystarczającą ilość komplementów od partnera.Jak jest przez niego szanowana i podziwiana.Jeśli tego jej brakuje maleje jej poczucie wartości.Czuje się nie atrakcyjna i mysli,ze nie zachwyca już partnera.Problem jednak w tym,ze nie wszyscy mężczyźni sa tak wylewni w prawieniu komplementów.

#49 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 22:33

Moim zdaniem kobieta czuje sie atrakcyjna w związku jak dostaje wystarczającą ilość komplementów od partnera.Jak jest przez niego szanowana i podziwiana.Jeśli tego jej brakuje maleje jej poczucie wartości.Czuje się nie atrakcyjna i mysli,ze nie zachwyca już partnera.Problem jednak w tym,ze nie wszyscy mężczyźni sa tak wylewni w prawieniu komplementów.

zgadzam się z tym, ale dodam, że w takim układzie kobiecie musi zależeć na facecie ...bo gdy kobieta jest z facetem np. dla seksu lub dla kasy to pewnie nie bierze do głowy tego czy dla obecnego faceta się podoba czy nie
Dołączona grafika

#50 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 29 listopada 2010 - 14:27

Mój P. codziennie prawi mi komplementy.Jaka to ja jestem cudowna, piękna..jakie ma szczęście że ma taką dziewczynę jak ja ;-) Nie narzekam...komplementów mam dosyć..nie tylko od mojego chłopaka ale też od innych facetów.Nie powiem mam powodzenie :-P

, ale wkurza mnie to jak nie którzy mówią ze co ja widzę w swoim chłopaku..ze zasługuje na kogoś lepszego... :-| nie wiem o co im chodzi...nawet go nie znają... :-| :-x
Nie zwracam już na to uwagi..niech sobie gadają.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#51 Unique

Unique
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 19:37

Mój mnie komplementuje, do kolegów mówi o mnie 'moja laska' i jakoś nie robi mi to problemu.
Dołączona grafika

Dorosła a za razem mała dziewczynka,która chciała być szczęśliwa i mieć kogoś kto ją przytuli w ciche dni...

#52 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 20:33

Mój P. codziennie prawi mi komplementy.Jaka to ja jestem cudowna, piękna..jakie ma szczęście że ma taką dziewczynę jak ja ;-) Nie narzekam...komplementów mam dosyć..nie tylko od mojego chłopaka ale też od innych facetów.Nie powiem mam powodzenie :-P

Zazdroszczę,mój M nie jest taki wylewny.Nie prawi mi komplementów.A jesli już się zdarzy,to bardzo rzadko.

Dlatego czuję się nie atrakcyjna w związku.Już nawet pogodziłam sie z tą myslą.

Użytkownik viola edytował ten post 17 listopada 2013 - 20:34

#53 taniax

taniax
  • Użytkownik
  • 39 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 20:40

To chyba zależy od faceta, od jego sposobu bycia czy jest wylewny w mówieniu komplementów czy nie,

a nie od tego czy rzeczywiście się podobamy i jesteśmy obiektywnie ładne.

Bo prawda jest taka że naszemu facetowi tak czy inaczej musimy się  podobać skoro z nami jest, to oczywiste.

Ja sama byłam w kilku związkach i było z tym różnie, jeden mówił dużo komplementów, inny nie i nawet nie zauważał zmian w wyglądzie jak zmieniłam fryzurę itp

#54 kajametrowska

kajametrowska
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 20:51

Mój facet jest taką zimną rybą. Ale jestem tego świadoma. Wiem, że mu się podobam ale on po prostu taki jest, że nie potrafi tego okazać :) No cóż trzeba z tym żyć. 

#55 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 listopada 2013 - 21:31

Wiem, że mu się podobam ale on po prostu taki jest, że nie potrafi tego okazać :-) No cóż trzeba z tym żyć.

Tak jak  u mnie,ale miło jest przecież od czasu do czasu usłyszeć od najbliższej osoby ,ze jest sie piekną,czy coś w tym stylu.

Mój M,wiem,że mnie kocha,okazuje to przez uczynki(zakupy,pomaga w domu).Zazwyczaj tak to wygląda.

#56 Anna_N

Anna_N
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 18 listopada 2013 - 13:27

uhh mam to samo :( Oni starają się tylko na początku a potem totalna olewka

#57 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 listopada 2013 - 13:31

Oni starają się tylko na początku a potem totalna olewka

A ja dopiero własnie roztrząsałam ten problem z M.I wyszło ,że i facet ,takze może potrzebować troski,tego by prawić mu komplementy,pierwszą przytulić.Mój M jest własnie taki.

Czyli mam i ja dawać cos od siebie od czasu do czasu.;)

#58 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2013 - 14:02

Mój. D. za to uwielbia jak mu mówię miłe rzeczy i wtedy taki jest zadowolony... ale on mi rzadko mówi i częściej to się muszę dopytywać :) no ale cóż... różni są ludzie .

#59 felicia

felicia
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 18 listopada 2013 - 16:11

Mój często mi mówi miłe rzeczy, ale z kolei się obawiam, że ja mówię mu ich za mało, choć się staram.

A ja dopiero własnie roztrząsałam ten problem z M.I wyszło ,że i facet ,takze może potrzebować troski,tego by prawić mu komplementy,pierwszą przytulić.Mój M jest własnie taki.

Czyli mam i ja dawać cos od siebie od czasu do czasu. :-)

To prawda, moim zdaniem związek właśnie na tym polega, żeby się dzielić nawzajem tym, co najlepszego możemy dać drugiej połówce i doceniać zalety, każdy tego potrzebuje czasami, nawet faceci ;) oni w gruncie rzeczy bywają bardzo wrażliwi, tylko zwykle nie rozumieją swoich uczuć :)