Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
491 odpowiedzi w tym temacie

#381 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 26 marca 2013 - 15:10

W tym roku bardziej "odwazne" plany wakacyjne :arrow: Grecja (kocham :mrgreen: )

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#382 jadwinia

jadwinia
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 31 marca 2013 - 12:02

3) Planujemy zakup pokoju hotelowego (4 kolory, obok Gdanska). To nasze zabezpieczenie na starośc, a wiadomo jak z emeryturami u nas :(. Będziemy to wynajmować, ale i przyjezdza, bo to ładna okolica z minigolfem, parkami i basenami.

Zakup pokoju hotelowego?? Oooo to o czymś takim nie słyszałam... aż muszę w swoim ulubionym hotelu na pojezierzu brodnickim w ... spytać czy jest taka opcja ... bo lubię tam jeździć i wypoczywać pośród winnic.

#383 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 31 marca 2013 - 17:55

My we wrześniu śmigamy do Bułgarii :-D

#384 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 01 kwietnia 2013 - 10:08

Póki co mam w planach prace :P ale może papito z pracy załatwi mi wyjazd chociaż na tydzień na Mazury :) Kocham to miejsce więc liczę, że się uda :) Będę mu marudzić :P
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#385 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 01 kwietnia 2013 - 11:05

U nas kilka dni w Gdańsku i w Zakopanem i jeśli czas pozwoli i praca to chcemy wybrać się do Chorwacji jakoś po ślubie, ale to wyjdzie w praniu. Plany są byleby wypaliły. Acha jeszcze do Ryni chcemy wyskoczyć bo dawno nie byliśmy.

#386 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 02 kwietnia 2013 - 09:31

u nas morze w tym roku odpada a tak bardzo chciałam jechać :-( No ale fundusze nie pozwalają w tym roku na taki wyjazd, więc pewnie wybierzemy się pod namiot do cioci na działkę :-> Strasznie fajne miejsce nad Gopłem, cisza, spokój no i finansowo wyjdzie bardzo tanio a o to nam chodzi :-D

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#387 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 kwietnia 2013 - 12:44

chyba nigdzie nie wyruszymy,M cos wspominał o remoncie pokoju

#388 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 05 kwietnia 2013 - 12:46

Ja raczej mogę pomarzyć tylko o dłuższym urlopie. Ale na mazury na pewno się na chwilę wybiorę ze znajomymi do moich rodziców chociaż na weekend, poleżeć na piachu, powdychać świeże powietrze i wypić wieczorem przy ognisku :)

Zawsze jeździłam na festiwale ale w tym roku chcę lekki remont zrobic, więc kasy nie będzie.

Każdy z nas urodził się ateistą

#389 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 07:42

My z pewnych przyczyn raczej nigdzie się nie wybierzemy, raz to pewna sprawa, która to uniemożliwia, a przynajmniej uniemożliwia dłuższy pobyt gdziekolwiek, dwa to że skończę szkołę, więc intensywny okres szukania pracy przeze mnie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#390 marella

marella
  • Użytkownik
  • 64 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 09:28

Plany są bo marzyć trzeba ale czy wyjdą? Co roku obiecuję sobie, że w końcu zobaczę Chorwację. A potem lądujemy nad morzem. :) Zastanawiałam się nad wyjazdem za granicę, najwygodniej kupić gotową ofertę biura, tylko teraz szum wokół wakacji się zrobił i sama już nie wiem. Może Mazury?
Dołączona grafika

#391 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 10:13

Może Mazury?

mazury

Cudowne miejsce i gdyby nie to, że prawdopodobnie pojedziemy nad inne jezioro to pewnie wybrałabym mazury ;-) nawet codziennie przeprawy z komarami to pikuś.

że w końcu zobaczę Chorwację

ahhh kiedy mi będzie dane wyjechać gdzieś za granicę <placze></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#392 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 11:39

Może Mazury?

mazury

Cudowne miejsce

ja również kocham Mazury. Od dziecka z rodzicami tam jeździłam i jeśli mam wybierać między morzem, górami a mazurami to są one zawsze na pierwszym miejscu. I ile wspomnień tam zostało ;-) <dreams></span>
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#393 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 11:49

Może Mazury?

mazury

Cudowne miejsce

ja również kocham Mazury. Od dziecka z rodzicami tam jeździłam i jeśli mam wybierać między morzem, górami a mazurami to są one zawsze na pierwszym miejscu. I ile wspomnień tam zostało ;-) <dreams></span>

kurczę, a na Mazurach nigdy nie byłam :( morze obskoczyłam, góry też a na Mazury nigdy nie dane mi było jechać. W tym roku to już totalnie się napaliłam, żeby odwiedzić wreszcie te piękne jeziora, ale czy nam wyjdzie to nie wiem. Co wakacje to planów jest mnóstwo, ale z realizacją zawsze jest problem, bo wiecznie coś nam krzyżuje szyki.
Mimo wszystko grunt to mieć plan :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#394 Histeria:)

• Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 kwietnia 2013 - 13:14

U mnie do wakacyjnych planów dołączył wyjazd na Ukrainę- 2 tygodnie na wsi w okolicach Kamieńca Podolskiego w ramach studenckiego wolontariatu.Będę uczyć dzieci historii i języka polskiego oraz organizować im czas.Już samo dojechanie tam to podobno niezła przygoda :mrgreen:

#395 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 30 kwietnia 2013 - 16:08

U mnie się zmieniło. Nie pojadę raczej na Mazury, bo jadę na Coke Live. Bilety już kupione :) :) :) Więc raczej na Mazury już mnie nie będzie stać.
Chociaż w duchu liczę, że uda się też wyskoczyć na Mazury, najwyżej będę jadła trawę :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#396 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 30 kwietnia 2013 - 17:32

Histeria:) super i jak orginalnie :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#397 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 30 kwietnia 2013 - 17:38

Histeria:), ale fajnie :D Super przygoda się szykuje.

#398 Histeria:)

• Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 kwietnia 2013 - 17:40

Histeria:), ale fajnie :D Super przygoda się szykuje.

tym bardziej, że jedzie tam sporo osób z mojego roku :mrgreen:

#399 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 02 maja 2013 - 19:06

Histeria bardzo fajny wyjazd. :)

My, a przynajmniej ja planuję w listopadzie/grudniu wziąć 3 tygodnie urlopu, przeprowadzić się i trochę pomieszkać. Jak mi nic nie wypadnie i nie wykorzystam urlopu wcześniej to może uda się wyskoczyć na 5 dni do Małastowa w Beskid Niski gdzieś w okolicach października, ale to pod znakiem zapytania jest.

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#400 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 02 maja 2013 - 22:30

Jak wszysstko się uda tak, jak ma się udać ( przede wszystkim Brzydki dostanie urlop :roll: ), to planujemy w sierpniu wyskoczyć na jakieś 10 dni do Zakopanego. No i tradycyjnie jakiś weekend nad morzem pewnie sie przyplącze. :mrgreen:

A Tobie Histeria, zazdroszczę przygody! Świetna sprawa. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif