Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#361 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 kwietnia 2012 - 20:24

ja w tym roku na dzien dzisiejszy bez urlopu , ale fajnie by bylo zrobic wypad na 2 czy trzy dni < z tego 20 h w pociagu> i zrobic Karatetyce nalot na chatę <umieraam></span>

no i mysle ze jakies niedzielne wycieczki w ciekawe miejsca .

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#362 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 08:00

Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to w tym roku lecę albo do Turcji albo do Egiptu albo do Tunezji zobaczę jeszcze jak będzie wszystko cenowo stało no i wszystko zależy od tego w który tydzien września albo października D. dostanie urlop w pracy :) także te wakacje będą super :)

#363 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 11:11

my na początku tych wakacji jedziemy nad polskie Mazury do spaaaaa :)))) w hotelu mercury mrągowia , co prawda na króciutko bo tylko weekend ale w listopadzie była tam moja siostra i mówiła, że człowiek taaaaak wypoczywa na tych wszytskich zabiegach. W sierpniu pewnie wybierzemy się też na tydzień na działkę za mińsk mazowiecki. mamy mały domek - będzie grill rodzinka klasycznie ale miło ;-)

#364 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 12:12

My nigdzie nie pojedziemy ,no może jakis jednodniowy wypad nad jezioro.Dużo wydatków w tym roku.Przede wszystkim komunia(synio idzie do komunii) :-)

#365 Histeria:)

Histeria:)
  • Użytkownik
  • 826 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Wzrost:w sam raz:P
  • Włosy:brąz
  • Stan:Jeszcze panna...
  • Partner:K.
  • Nastrój:Brak
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:50

Chorwacja w sierpniu :-)

#366 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 19:54

W lipcu ślub brata S. i przygotowania, przygotowania i jeszcze raz przygotowania do ślubu.
Do połowy sierpnia rozwozimy po rodzinach zaproszenia :-D

201407101662.png

#367 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 08:45

Dlugi urlop zaplanowany na pierwsza polowe czerwca (juz niebawem :mrgreen: ) i wiekszosc czasu zajmie mi przygotowywanie sie do sesji :lol:
Nie ma jak zmarnowac urlop <lol></span> ale inaczej napewno nie dalabym rady ;-)

Jakies wyjazdy jedno-dwudniowe napewno tez sie znajda, ale tych nie planujemy ;-)

#368 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 09:35

A my jakie mamy plany hmmmm <hmm></span>
Mysle, ze wypady jedniodniowe nad jakies jezioro na pewno, a czy gdzies dalej i na dluzej to sie okaze. ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#369 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 12:02

my stwierdziliśmy z mężydłem że dzień lub dwa przed zaplanowanym urlopem wybierzemy się do biura podróży i weźmiemy last minute :mrgreen: nasi znajomi co roku tak spędzają wakacje i zawsze są zadowoleni więc my też spróbujemy ;-)
cel to Tunezja albo Grecja ale wszystko się może zmienić ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#370 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 kwietnia 2012 - 12:04

Trudno powiedziec... zobaczymy jak bedzie no bo w maju Emilka sie nam urodzi. Ale moze sierpien- wrzesien by dało sie na 2 dni chociaz ? pomyslimy...pogdybamy. Byłoby fajnie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#371 Aldis

Aldis
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 27 kwietnia 2012 - 21:35

Mam trzy plany (wraz z moim M), plany są do realizacji do wrzesnia:
1) robimy kurs pletwonurka CMAS (troche to szalone, ale fajne) :)
2) Chcemy wziąć z 5 dni urlopu i na splyw kajakowy się zabrac
3) Planujemy zakup pokoju hotelowego (4 kolory, obok Gdanska). To nasze zabezpieczenie na starośc, a wiadomo jak z emeryturami u nas :(. Będziemy to wynajmować, ale i przyjezdza, bo to ładna okolica z minigolfem, parkami i basenami.

Mam nadzieje, ze te marzenia uda nam sie zrealizowac :)
Większość ludzi chciałaby mieć takich przyjaciół, jakimi sami być nie mogą

#372 Olta1975

Olta1975
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 10:53

Moje wakacyjne plany to w końcu wybrać się na wymarzoną wycieczkę do Chin ;) w te wakacje w końcu się to prawdopodobnie spełni :).
@Aldis. Słyszałam o opcji wykupowania pokoi w hotelach, i jest to bardzo rozsądna i przemyślana inwestycja. Tym bardziej że w okolicach Gdańska jest wielu turystów przez cały rok, więc zyski z takiego pokoju mogą być bardzo duże :)
A co do kursu płetwonurka to też planuję takowy zrobić jak mi czas pozwoli :)

#373 karol25

karol25
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 28 kwietnia 2012 - 13:15

Chiny są z pewnością jednym z tych kierunków wakacyjnych wyjazdów o jakich zawsze marzyłam, jednak nie mogłam tych marzeń zrealizować z braku środków finansowych, ale planuję się kiedyś tam wybrać, póki co wyjezdzam na wczasy do Egiptu i to również miejsce dla mnie wyjątkowe.

#374 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 29 maja 2012 - 08:53

temat tak ucichl, a wakacje zblizaja sie wielkimi krokami:) ja mam rowniez zamiar wybrac sie w malownicza podroz do Egiptu. Zapewne bedzie zwiedzanie i leniuchowanie. Moja kolezanka byla rok temu i mowila duzo na temat walorow turystycznych i ze piramidy naprawde robia wrazenie - cud architektury. Zastanawiam sie jeszcze nad last minute jesli chodzi o ta wycieczke...

#375 magnoona

magnoona
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 21 lipca 2012 - 21:17

Moje plany to ukochany Egipt 31 października, dwa lub trzy tygodnie. Sharm el Sheikh i na pewno wybierzemy sie na jeden dzien do Kairu na zakupy :)

#376 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 20:38

Ja na urlop to dopiero w listopadzie się wybiorę. Marzy mi sie ciepłe miejsce w czasie, kiedy wszyscy wokół będą mieli jesienną deprechę

#377 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 08:12

W tym roku pierwszy raz wakacje w ciemno toteż wybieramy klasyczne miejscowości: Najpierw Kołobrzeg potem Karpacz (albo Szklarska Poręba)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#378 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 08:58

Karpacz (albo Szklarska Poręba)

Piękne okolice <ookk></span> Byłam kiedyś na koloniach i wspominam bardzo pozytywnie ;-)
Ja niestety planów wakacyjnych, które notabene się już kończą :mrgreen:, nie mam ze względu na brak czasu połówka i brak kasy ;-)
Może we wrześniu uda się choć na weekend wyskoczyć gdzieś w góry ale to raczej z rodzicami tylko. W zeszłym roku byliśmy właśnie w takim czasie w Zakopanem <ookk></span> i coś rodzice przebąkiwali, że w tym roku też by chcieli połazić trochę po Tatrach

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#379 katemiddleton

katemiddleton
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 września 2012 - 14:38

jakie wakacje miałyście w tym roku? wypoczęłyście :) ja byłam na rejsie żeglarskim - super się bawiłam!

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-09-21, 22:31 ]
zanim założysz temat sprawdź czy nie istnieje podobny

#380 jadwinia

jadwinia
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 16 stycznia 2013 - 22:50

A ja z racji, że pochodzę z końca świata, marzy mi się wielkie miasto. Chce na weekend wybrać się do warszawy ;P ale tylko na weekend. Chętnie pozwiedzam tamtejsze muzea itp, a nocleg mam załatwiony w Hotelu nazwa usunieta.