Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#261 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 18:03

Kopenhaga i rejs z unity line i wycieczka organizowana przez nich to na początku wakacji jak może nawet jeszcze prezed nimi, a w wakacje może uda się do przyjaciela do domku na Calabrii we Włoszech się udać. :)
No i jak co roku Mazury i żagle :)

#262 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:10

U mnie w sumie z wakacji nici... chyba że liczyć obóz jak co roku nad morzem, ale tam nie odpocznę a tylko się namęczę z dzieciakami :-P Poza tym, więcej wolnego nie dostanę, a jeszcze w okresie wakacyjnym praktyki muszę zrobić...

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#263 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 22:06

chcialabym miec tak absorbujaca prace , ze nie bedzie czasu na wakacje i nie bede tak zmeczona, aby ich nie potrzebowac.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#264 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 marca 2011 - 16:50

Pewnie w tym roku wyskoczymy tak na weekend nad jeziorko.Na większy urlopowy wyjazd na razie nie mam co liczyć.Wiadomo,kasa. <bezradny></span>

#265 agame

agame
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 02 marca 2011 - 09:34

A ja jadę w górki, po raz kolejny :) Mam niewiele wolnego w wakacje więc wykorzystuję kazdy weekend jak tylko się da :) Np. wyrwałam się z domu w zeszły piątek i na dwa dni skoczyłam do Krynicy z chłopakiem :) A za dwa tygodnie jadę w góry Izerskie , do Kopańca. Jedno z moich ulubionych miejsc, mam już sprawdzony nocleg - przepiękny i klimatyczny pensjonacik "Willa pod Zegarem". A na dłuższe wakacje jak na razie nie mam co liczyć...:(

#266 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 marca 2011 - 10:19

U mnie początek wakacji to przewidywana obrona. Potem intensywne szukanie pracy, także jako takich wakacji nie planuję.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#267 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 02 marca 2011 - 16:37

<zatancz3></span> <dens1></span> <czirl1></span> <winner1></span> <31></span> <bananowy1></span> <huraaaaa></span>

Zarezerwowałam wakacyjny wyjazd :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zaliczka wpłacona, teraz trzeba tylko dopłacić resztę, doczekać urlopu i jazda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To będą moje pierwsze wakacje za granicą, w ciepełku :-) Będziemy plaszczyć tyłki na plaży i moczyć się w wodzie :-P Oczywiście jasno wynika z tego, że z urlopem P. nie było żadnych problemów- ma tylko dać znać szefowi kiedy chcemy jechać i tyle :-D Bułgario nadchodzimy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#268 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 marca 2011 - 18:49

tigraa84, jak Ci zazdroszczę tej bułgarii....
też bym sobie gdzieś na wakacje za granice wyskoczyła...

#269 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 marca 2011 - 16:31

tigraa84, super, że się udało <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span>
Należą wam się takie wakacje w ciepełku <sun_></span>

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#270 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 11 marca 2011 - 13:58

My myślimy o tygodniu w Gdyni, ale to wiadomo, ze tylko jeśli finansowo damy radę i jeśli nadal będę pracowała tu gdzie teraz, bo jeśli się przeniosę, to pewnie tak łatwo urlopu nie dostanę.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#271 Preity

Preity
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 15 maja 2011 - 22:16

W II połowie sierpnia planujemy wyjazd nad Morze :mrgreen: jeszcze jednak nic na 100% nie planujemy, bo różnie bywa z urlopem M. :roll:

#272 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 16 maja 2011 - 09:35

A my mielismy plany Turcja, jeszcze raz Grecja albo Hiszpania, a tu zonk :-P
A tak powaznie, to tego rodzaju wczasy przeniesiemy na za jakis czas, w 3ke :mrgreen: Poki co myslimy o wyjezdzie nad morze, moze w gory, albo do rodzinki do de. ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#273 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 16 maja 2011 - 20:14

Moje plany na dzień dzisiejszy to :
1) obóz z dzieciakami nad morzem
2) spływ kajakowy z K. bo to jego pasja (ale strasznie się boje)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#274 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 17 maja 2011 - 11:45

a ja mam 16- 29 czerwiec sanatorium w Swinoujsciu i jesli sie uda z nowym projektem t
o 20- 31 sierpien w gory wyjazd

#275 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 17 maja 2011 - 12:02

a ja jeszcze nie wiem co będe robiła na wakacjach, zresztą nigdy nie planuje bo to
może być różnie. Zobaczymy czy S. będzie pracował co i jak. Może odwiedzimy razem
jakieś sanktuarium. S ma duzo znajomości wśród księży więc może i nocleg by nam jakiś po znajomości załatwił. Może piesza pielgrzymka do Częstochowy. To tylko tak na razie rozmawialiśmy o tym a jak będzie wyjdzie z czasem :-D

201407101662.png

#276 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 24 maja 2011 - 13:30

Nie wiem czy tu pytanie zadac mozna ale gdzie bardziej warto jechac : Miedzyzdroje czy Leba ?? Miedzyzdroje sa mi znane - Łeba nie. Ktos moze w Łebie byl ? ma porownanie??gdzie ładniejsza plaza ?atrakcje ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#277 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 24 maja 2011 - 13:52

Sajuri, no ja np. bylam w Lebie, ale w Miedzyzdrojach nie, a co do Leby to bardzo mi sie podobalo, plaza super, widoki tez, dojscie do wody ok, ciekawie bylo, no i wydmy do ktorych jest niedaleko...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#278 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 24 maja 2011 - 14:30

Sajuri w Lebie bylem jako dziecko , dopiero miejscowosc powstawala . Miedzyzdroje posiadaja klif z tarasem widokowym i jest tez rodzaj zoo , gdzie co kilka dni przypedzaja zubry . Sa tez dziki , jelenie , i jak bylem to i orzel byl

#279 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 24 maja 2011 - 20:25

Sajuri, byłam w Międzyzdrojach tylko, ale sama wiesz, ze ładne miasto, ciekawe - atrakcji trochę jest i ładna plaża :->

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#280 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 24 maja 2011 - 20:38

Sajuri ja byłam w Łebie 2 razy i mam mega sentyment (pierwsze wakacje z M.) ale według mnie miasto piękne choć bardzo tłoczne ;-) Wydmy obowiązkowo trzeba zobaczyć :-)
Międzyzdroje też mi się podobają (też mam sentyment bo to pierwsze nadmorskie miasto jakie odwiedziłam) zadbana plaża, ciekawe miejsca.

Plaża w Łebie całkiem całkiem, fajny port, karuzele :-) Skoro byłaś w Międzyzdrojach to może warto pojechać teraz w inne miejsce?

Ja też się wybieram nad morze, ale tylko na weekend- wolnego brak <bezradny></span> Jedziemy tym razem prawdopodobnie w więcej osób więc zanim dojdziemy do porozumienia odnośnie wyboru miasta to trochę minie :lol: Pożyjemy zobaczymy :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...