Dieta na 3-4 kg :)
Napisano 29 listopada 2006 - 13:02
Napisano 03 grudnia 2006 - 23:06
Guest_Kociak_*
Napisano 03 grudnia 2006 - 23:07
Napisano 04 grudnia 2006 - 09:57
Napisano 04 grudnia 2006 - 11:44
sprawdza się, ale nie polecam!przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka
wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo
przetestowane osobiscie
też szukam takiej dietki fajnej, ale kapuściana odpada, nie strawię tej zupy okropnej!!
Napisano 05 grudnia 2006 - 12:54
uslyszalam ze jest ok ze on tak lubi i ze dla niego jest idealnie no a skoro jemu pasuje a ja sie z tym jakos bardzo zle nie czuje (miniaturowy brzusio) to zostaje jak jest
Napisano 27 sierpnia 2007 - 23:33
Kurde ja to jakaś inna jestem bo jak przeżywam stresy itp to zamiast nie jeść jak to robi 99% społeczeństwa to ja się wtedy z nerwów obżerama ja tez mam dla Ciebie przepis przezyj troche stresow, nerwow, az bedziesz miala skrety zoladka wtedy w ogole nie bedziesz glodna, a w rezultacie - zgubisz troche kilo przetestowane osobiscie
Napisano 28 sierpnia 2007 - 05:50
Napisano 28 sierpnia 2007 - 08:31
Napisano 28 sierpnia 2007 - 09:19
Napisano 28 sierpnia 2007 - 09:22
to nie obys miała racje tylko taki jest fakt.Jesc mniej niz do tej pory i organizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałkuAnanas obys kobieto racje miała
Tym sposobem spadnie.
Napisano 28 sierpnia 2007 - 09:34
Nie wiem skad taka pewnosc . Wg mojej wiedzy organizm, ktoremu nagle obetnie sie ilosc dostarczanej energii, nie przepala tluszczu, raczej zaczyna go magazynowac i spowalnia metabolizm. Dlatego wlasnie obcinanie drastyczne kalorii to najgorszy sposob na chudniecie. Czesto kobiety sa potem zdziwione, ze katuja sie dietami o mocno obnizonym bilansie kalorycznym, a ich waga stoi w miejscu. Nie mowie, ze to nie jest sposob- owszem , jest, ale nie zgodze sie z teza , ze organizm spala tluszcz - utrata trzech kilo to czasem kwestia porannej kupy i odwodnieniaorganizm nie dostajać tylu kcl z pokarmow bedzie brał je z tłuszczow na naszym ciałku
Napisano 28 sierpnia 2007 - 09:58
W każdym razie ja głodzić się nie zamierzam bo nie umiem głodna funkcjonować
wiadomo ruch wskazany dlatego do pracy pieszo a nie jak do tej pory samochodem( mam ok1,5km ) bo moje lenistwo wzięło góre
Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:03
NIgdzie nie pisalam o glodzeniu sie - bo to dopiero idiotyzm. Mowie o drastycznym obnizeniu bilansu kalorycznego, bez podstawowej wiedzy na temat chociazby naszego dziennego zapotrzebowania , ktory jest uzalezniony od obecnej wagi, aktywnosci i zywieniowych nawykow, oraz wieku.mnie sie osobiście wydaje , że to nie chodziło o tzw głodzenie sie
Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:06
Wiem, bo moja przyjaciolka schudła w ten sposob ponad 20 kg.Poza tym troche o tym czytałam.
A osoba , ktora ma trudnosci z utrzymaniem odpowiedniej wagi i z tendencja do tycia cały czs musi trzymac swoją diete " w ryzach", bo schudnąć nie jest sztuką.Sztuką jest utzrymacodpowiednią wagę po przeprowadzonej diecie.A efekt jo-jo przewaznie powraca po kazdej diecie, nie ma co sie łudzić, w momencie , po odchudzaniu, gdy nie chce sie przybrac na wadze trzeba sie pilnowac.Tak jest, było i bedzie.Nie ma diet cud.
Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:07
Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:09
Wiadac mozna sie odchudzać z głową i bez duzych wyrzeczen
Na szczescie nie mam tego problemu,natura dała mi mozliwosc jedzenia wszystkiego i nie tycia.