Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Na wesolo - najwieksze wpadki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
210 odpowiedzi w tym temacie

#81 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 16:26

saja, no nie źle żeście narozrabiali :lol: :lol:

ojjj tam tylko troszeczke haha

saja, domyslam sie jaka mialas mine <umieraam></span>

ojj chyba nieciekawa.. PAwel do dzis wybucha smiechem jak sobie przypomni jak wygladalam... :) haha

saja, chyba bym padła ze wstydu i pociła bym sie za każdym razem jakbym miała sie z tym wujkiem spotkać .... ale właśnie to jest fajne że siedzi człowiek potem i sie ma z czego śmiać :-)

eee... wuja to bardzo fajny czlowiek... pozatym twierdzi ze on tez byl kiedys mlody wiec reszty mozna sie domyslic...
a zebys wiedziala ze jest sie z czego smiac... haha i to jeszcze jak :P
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#82 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 20:24

hehe a mi sie dzisiejszej nocy przytrafilo cos smiesznego :D mama mojego miska wyjechala na tydzien do lodzi no i pojechalam do niego na noc... wykapalismy sie obejzelismy film i polozylismy sie do lozka... naszla mnie ochota na <sex></span> pomijajac to ze w drugim pokoju na przeciwko wejscia "spal" jego tata ... tak sie rozbrykalismy sie poszlismy na fotel i nie patrzac na to czy jego tata spi czy nie(chrapania nie bylo slychac) zaczelismy sie kochac na wejsciu do drugiego pokoju a tam nie ma drzwi :D rano moj misiek powiedzial mi ze chyba jego tata nie spal bo nie chrapal i wszystko slyszal :D i pewno mnie widzial... teraz to nie wejde do jego domy przez 2 tyg :D :D

#83 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 20:47

przepraszam (nie mów, że się znowu czepiam :P ) ale tak na przeciwko wejścia do pokoju, w którym nie ma drzwi, a w którym 'śpi' jego tata się kochaliście?
to nie mogliście do niego do pokoju iść... ??
nie ma mnie tu i nie będzie.

#84 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:16

wiesz... my bylismy w innym pokoju :D ale tak nas ponioslo ze nie myslelismy o tym czy on spi czy nie :D zdawalo nam sie ze spi :D ale rano mi misiek to powiedzial...

#85 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:18

no ale w innym pokoju ale na przeciwko "drzwi" (bo tych drzwi nie ma tak? ) ?

#86 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:20

no w innym pokoju ale te pokoje sa polaczone tym przejsciem :D jest pokoj sciana z przejsciem i pokoj :D a on spal na przeciwko akurat przejscia :D

[ Dodano: 2008-08-14, 22:21 ]
tak jak by ta kreska byla tym przjesciem jest pokoj | pokoj :D

#87 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:22

no to.. bravo.. :roll:
nie rozumiem tego, i w życiu bym tak nie zrobiła, chociaż też często nas 'ponosi' itd ale nie w takiej sytuacji.. :/

#88 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:22

ale myslelismy ze on spi :D

[ Dodano: 2008-08-14, 22:23 ]
wiesz jego ojciec nie czepia sie o nic ani nic :D nie gada nawet ze mna :D hehe ale odkad ja jestem z danielem to ma same nie zapomniane chwile :D np po rozmowach i naszych czynach :D a nie watpie ze tego nie slyszy :D

#89 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:55

a nie watpie ze tego nie slyszy :D

no to skoro wiecie, że on to słyszy czy nawet widzi, to nie krępuje was to?
:/

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 21:57

znaczy my sie nie kochamy jak wiemy ze on nie spi czy cos takiego tylko jak wiemy z juz spi to wtedy...ale kurde wczoraj moj misiek poszedl zgasic tv w jego pokoju i myslal ze on spi bo sie jego ojciec nie odzywal wogule... ale nie pomyslal o tym ze skoro nie chrapie to nie spi :D bo jego ojciec jak chrapie to spi :D a wczoraj chwila zapomnienia i nie zwrocilismy uwagi na to ze cicho cos :D

#91 Damiano

Damiano
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:00

cerrata, nie ma nic w tym krępującego.. jestem pewny, że jego ojciec też już swoje przeżył i myślę, że nawet nie musiał nic słyszeć a wiedział:)
Better Seduction - Better Sex - Better Relationship
Jak uśmiechają się kobiety? Otóż uśmiechają sie dwojako - z przyzwoleniem lub zachętą.

#92 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:01

Damiano, wiedziec wiedzial jego matka tez wie ;P ale najpierw zrobilismy a potem pomyslelismy :P poszedl pewnie do pracy rozkojarzony :D

#93 Damiano

Damiano
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:03

krowka17, mi chodziło głównie o tą jedną noc :)
"ajpierw zrobilismy a potem pomyslelismy" zdarza się.. nie tobie jedynej. Jedno doświadczenie do przodu ;)
Better Seduction - Better Sex - Better Relationship
Jak uśmiechają się kobiety? Otóż uśmiechają sie dwojako - z przyzwoleniem lub zachętą.

#94 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:04

Damiano, hehe tez prawda :P no trudno ale i tak fajnie bylo ;)

#95 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:23

Dla mnie tez jest to conajmniej dziwne... nawet gdyby mój ojciec spał w życiu nie zdecydowałabym się na seks naprzeciwko jego pokoju... i nawet ojciec może się nie czepiac, ale może też go w jakiś tam sposób ta sytuacja krępowac prawda??
No ale wązne że teraz pomyślicie zanim nastepnym razem coś zrobicie :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#96 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 sierpnia 2008 - 22:25

tylko fotel stal na przeciwko drzwi :D ale lozko bylo za sciana zupelnie nie widoczne :D jak zwykle jak zawsze cos napisze to jest zle...

#97 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 09:23

Nad jeziorem mieliśmy dużo sytuacji,ale czy to były śmieszne akcje to ja nie wiem,nam w każdym razie tak wesoło nie było.

Pierwsza sytuacja to leżeliśmy pod domkiem mojego chłopaka,ogrodzony porośnięty drzewkami,takimi średnimi,ale zawsze:)Sąsiadów w swoich domkach nie było,był to jakoś środek tygodnia,więc spodziewaliśmy się,że nikt nie przyjedzie.Normalnie luzik,a słońce było i ochota wielka.
Zabawialiśmy się jak szaleni i nic nie słyszeliśmy,póki ja nie usłyszałam 'Dzień dobry',które mówił sąsiad z naprzeciwka,który otwierał bramę i widział jak mój chłopak mnie liże na dole.No porażka.

A druga sytuacja to kochaliśmy się w domku i jak wyszliśmy każdy się na nas patrzył.Nie wiedzieliśmy dlaczego,ale chyba musiało być dużo słychać,bo jak przyjechali rodzice Marcinka to podobno sąsiad im powiedział,że młodzi(czyli my) cały dzień nie wychodzili z domku i słychać było co robiliśmy.Oczywiście nie mówił tego przy nas tylko potem rodzice Marcina to mówi i się śmieli.

#98 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 16:23

blondynka, o matko spalilabym sie ze wstydu

widział jak mój chłopak mnie liże na dole

<umieraam></span>

#99 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 16:46

To samo miałam,uwierz.

#100 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 18 sierpnia 2008 - 16:56

a w dodatku przez miesiąc bym wchodziła do domu chłopaka tylnym wejściem, jeśli ma ;-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!