Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sprzęt naszych facetów haha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
232 odpowiedzi w tym temacie

#61 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 12 czerwca 2008 - 08:03

ja tam jestem zadowolona ze sprzętu Miska, z lupą szukać nic nie musze, z drugiej strony też nie wbija mi się nic w oczy, więc jest ok. no i chyba o to chodzi, żeby dobrze było

moge powiedziec to samo.. i jasne chodzi o to zeby bylo dobrze.. jesli jest to po co sie zastanawiac nad wielkoscia.. mnie pasuje jak najbardziej.. i w zyciu bym go nei zmienila.. :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#62 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 21:14

nie wiem, nigdy nie mierzyłam, ale za każdym razem mam wrażenie, że Bóg mieszka w moim pokoju :-P a tak serios.. ponoć nie długość się liczy tylko obwód..

No wlasnie...ja jeszcze roznicy obwodow nie spraktykowalam, ale tez mam takie wrazenie..tzn wydaje mi sie ze tochyba wazniejsze jest...

#63 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 15:50

fajny temat. moj facet ma 17 cm a obwodu nie mierzyłam

#64 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 czerwca 2008 - 12:44

Ja mojego M. nie mierzylam :P.. bo i po co :D najwazniejsze, ze kiedy trzeba to go czuje ;D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#65 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 13 lipca 2008 - 22:24

hehe nie liczy sie rozmiar:P praktyka czyni mistrza :P ja nie pytalam swojego chlopaka ile ma ale nie nazekam;)

#66 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 lipca 2008 - 15:43

Bartuś ma 17cm... jak kiedyś dla zabawy mierzyliśmy to złamaliśmy linijkę hahahaha:D:D tak jakoś:P a obwodu to nie wiem ile ma...ale mmmmm jest mi przyjemnie więc wystarczająco:D
Dołączona grafika

#67 rokisss

rokisss
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 23:20

hmm... Matys ma 19 cm dł. i 13 cm obwodu... jest przyjemnie ;-)
żeglarski obóz. Mazury.

#68 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 17:33

Ja nie wiem ile mój M. ma cm i nie zamierzam go o to pytać, ja jestem zadowolona, on też :-) więc nie potrzebujemy mierzyć naszego zadowolenia linijką ;-)
Dołączona grafika

#69 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 20:50

idealny :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#70 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 21:02

Nawet nie wpadło mi do głowy, żeby mierzyc długośc i obwód... ale może kiedys tak dla ciekawości sprawdzę z linijeczką :P
W każdym razie mało by nie wyszło :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#71 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 22:59

hehe temat ciekawy ale jedna rzecz mnie uderzyła :P dlaczego rozmiarem chwalą się tylko kobiety tych facetów, którzy zawyżają średnią europejską? :P oczywiście nie wnikam w motywacje ;) Miło się czyta, że paniom raczej zależy na satysfakcji i szacunku niż centymetrach. Ja jeśli można to zostawię moje rozmiary informacją zastrzeżoną tylko dla mojej dziewczyny, aczkolwiek ona nie narzeka :)

#72 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 23:12

dlaczego rozmiarem chwalą się tylko kobiety tych facetów, którzy zawyżają średnią europejską? :P

szczerze...dla mnie to glupie pisac o takich sprawach w internecie:-/ ale kazda ma swoje sumienie :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#73 Magnes

Magnes
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 23:24

ok, ale mimo wszystko nie zauważyłaś tendencji? ;) odwaga rośnie z centymetrami :P

oczywiście podzielam zdanie, że każdy powinien zdecydować czy się chwalić czy nie i nic nie można wymuszać :)

#74 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 23:28

oczywiscie dlatego pisze, ze kazda ma swoje sumienie, ze tak powiem ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#75 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 07:20

No cóż, ja też nigdy tego nie mierzyłam i nie mam nawet zamiaru. W każdym razie zaspokaja mnie wystarczająco...
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#76 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 13 sierpnia 2008 - 22:06

Zgadzam się nie ważne jakie wymiary,liczą się efekty........

#77 uwww

uwww
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 08:55

bez urazy...ale to beznadziejny temat :/
wątpię zeby któraś z nas chciała żeby nas mężczyźni pisali na forum jak głęboko mogą wejść i jak bardzo wilgotne podczas seksu jestesmy...
dziwnie czuję że te Panie które tak bardzo się chwalą sprzętem swoich mężczyzn w rzeczywistości nie miałyby czym się pochwalić...

liczy się jakość a nie wielkość czy grubość...

#78 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 09:03

Każdy jest inny....nie każdy musi się chwalić rozmiarami swojego partnera,ale jeśli ma na tyle "odwagi" to niech to robi.....

#79 blondynka

blondynka
  • Użytkownik
  • 129 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 09:27

Hahahaha ale pytanie.
Może ja jestem jakaś do tyłu,ale nie wiem po co tutaj pisać rozmiary.Bo bez urazy,ale np.co mnie interesuje jakiego ma Twój facet.

#80 uwww

uwww
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 19 sierpnia 2008 - 09:29

blondynka, dokładnie, zgadzam się...
chyba że jakaś dziewczyna przeczyta osprzęcie faceta przyjaciółki i będzie później miala na niego ochotę :P