Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sprzęt naszych facetów haha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
232 odpowiedzi w tym temacie

#201 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 12:01

poza tym powiem Ci tylko tyle że liczy się jakoś nie długość.:)

nie prawda :) :) im dłuższy i grubszy tym lepsze doznania są a jak facet ma krótkiego i w obwodzie małego to nie czujesz nawet że coś w Tobie siedzi po pewnym czasie jak sie zacznie stosunek :) ledwo co takim małym cie gdzieś tam smyrnie podczas stosunku ... chyba nie miałaś nigdy okazji porównac :)

chińskie chłoptasie mają małe :D

#202 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 12:11

hehe a widzisz może niektóre nie lubią gier wstępnych i wolą od razu do konkretów... i jest lipa jak partner ma takiego

no to ja na szczescie nie mam takiego problemu,ale kazdy jest inny ma inne potrzeby inny gust.Wiesz,ja czasami tez tak lubie spontanicznie,ale mój maz jest w standardowym rozmiare wiec czuje wiele przyjemnosci i bez gry wstepnej.Pamietam jednak,ze dawno temu bylam z chlopakiem,który nie mial imponujacego rozmiaru i tez bylo fajnie.Widac mam niewielkie wymagania czego i Wam zycze w razie gdyby trafilo sie jakies malenstwo :lol:
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#203 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 13:06

Jak facet nie umie rozpalić kobiety to nic z tego nie bedzie

dokładnie, facet może mieć i metrowego, ale jak nie wie jak zabrać się za sex to nic z tego nie bedzie. Liczą sie umiejetnosci faceta ;-)

nie moge pojac,ze niektóre kobiety nie odczówaja satysfakcji tylko dlatego,ze penis za maly czy za chudy

myśle, ze to po prostu kwestia nastawienia, wiedza, ze facet nie jest najbogaciej wyposażony i to chyba ta mysl nie pozwala na odczuwanie przyjemnosci.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#204 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 20:13

ja uważam tak... i rozmiary i umiejętnosc są ważne ;) a jak facet nie ma ani rozmiarów ani umiejętnosci to jednak nic z tego...

#205 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 07:25

a jak facet nie ma ani rozmiarów ani umiejętnosci

............no to juz nie facet :lol: Dla mnie jednak wazniejsze sa te umiejetnosci.no bo przeciez jak zakochalam sie w moim obecnym mezu to skad mialam wiedziec jaki rozmiar nosi?Przeciez do portek mu nie zagladalam,a na reklamacje za pózno jak czlowieka skreci z milosci,no ale mialam szczescie.W lózku jestesmy bardziej dobrani niz w zyciu.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#206 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 09:59

uważam tak... i rozmiary i umiejętnosc są ważne

masz 18 lat.
Może z czasem zrozumiesz że liczy sie jakość nie długość

ale mialam szczescie

niom, ja też. :-P nie moge marudzić.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#207 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 10:51

Może z czasem zrozumiesz że liczy sie jakość nie długość

Owszem zgadza się,ale dochodzę do wniosku,że i długość też jest ważna.
Trudno,jeśli nasz partner nie jest obdarzony zbyt hojnie,ale od czego są pomoce erotyczne <goral1></span> .

#208 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 12:50

ale dochodzę do wniosku,że i długość też jest ważna

ja sie z tym nie zgadzam.
Jesli mężczyzna umie sie za kobiete zabrać, rozpalić, wypieścić - to nie musi mieć dużego członka.
To mit że tylko z dużym kobiecie bedzie ok. A później sie nie dziwie że faceci miewaja kompleksy.

#209 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 13:04

długość nie ma znaczenia, ale nie oszukujmy się grubość ma :-P bo trzeba :coś: czuć w sobie ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#210 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 13:53

Wysłany: Dzisiaj 13:04     
długość nie ma znaczenia, ale nie oszukujmy się grubość ma bo trzeba :coś: czuć w sobie

święta racja!!! podpisuje się pod tym nogami i rękoma...
może nie musi byc aż tak długi ... ale grubszy jak najbardziej :P

#211 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 21:38

może nie musi byc aż tak długi ... ale grubszy jak najbardziej

to tez zalezy od budowy kobiety , kobieta moze byc drobno zbudowana i i wtedy przyjenbe to dla niej moze nie byc <bezradny></span>
hindusi w swojej ksiedze wyrozniali trzy wielkosci czlonka i trzy wielkosci pochwy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#212 frezja

frezja
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 19 listopada 2010 - 22:08

oj dlugosc i grubosc ma znaczenie :) dlugosc poniewaz krotki nie dotrze do mojego punktu G nie wazne jak bardzo by sie staral :) a grubosc bo fajnie jest czuc ze cos tam jednak jest :-P

#213 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 10:05

dla mnie ma znaczenie i długość i obwód i jakość :lol: nie mogę narzekać na długość sprzętu mojego D. ale już troszeczkę narzekam na jego obwód. Jednak również uważam że facet musi umieć kobietę rozgrzać, no ale łatwiej mu to zrobić z porządnym sprzętem :mrgreen:
Dołączona grafika

#214 mamik

mamik
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 10:14

Jest maly "na oko". Do tej pory mialam jednego faceta wiec ciezko mi ocenic. Tamten mial niezbyt dlugiego ale za to dosc grubego. Mialam orgazm za kazdym razem.. technika pozostala super ale niestety gra wstepna byla do bani.
Ale mysle ze Kashira ma racje-to kwestia nastawienia. Moj nowy facet ma kompleksy (choc mial 3 dlugoletnie partnerki) i ja sie teraz tez obawiam. Musze poszukac odpowiednich "technik" przy mniejszych rozmiarach no i te pomoce erotyczne... ;-)

#215 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 21:30

mój ma długiego i grubego i jak dla mnie za długiego <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#216 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 23:12

mój ma długiego i grubego i jak dla mnie za długiego

czasami za długi jest też nie fajny:P bo kobiety aż takie głębokie nie są ;P a czasami facet jest tak obdarzony.. że aż źle :D
zdania są podzielone jedne wolą takich a inne takich :)

#217 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 listopada 2010 - 23:38

zdania są podzielone jedne wolą takich a inne takich :)

Bo to też zależy od budowy naszej pochwy ;-) dlatego dla jednej ten duży jest za duży,a dla innej w sam raz itd ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#218 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 09:49

Meżczyzni czesto maja kompleksy że " maja może za małego "
Nie raz jednak widziałam jak na forum jak dziewczyny pisały takiemu chłopakowi
" ależ skad...nie martw sie nie liczy sie wilkość, tylko jakość. To jak kobiete pobudzisz...itp"
A tu jednak wyglada na to że ta długość dla nas taka ważna...
Wiec ja sie wcale nie dziwi że Ci meżczyźni tak sie boja że NAs nie zadowolą że może maja za małego ?
bo może to my jednak same choć temu zaprzeczamy często doprawdzamy do tych kompleksów ???

#219 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 11:26

Tilia, ano też racja... ale hmm nie wiem czy zauważyłaś że na początku jak dochodzi do stosunku kobiety przeważnie są "ciasne" i czy to mały czy duży czują wszystko i to dokładnie... jednak z czasem podczas trwania tego jednego stosunku coraz mniej czują tego małego .... i potem jest już tak że mało co czują :) a jak jest grubszy i dłóższy to czy sie kobieta zrobi troche luźniejsza to czuje wszystko tak samo :)
dlatego wiekszośc kobiet udaje jak ma do czynienia z małym...

#220 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 21 listopada 2010 - 11:37

Sajuri, zgadzam sie z Toba

my jednak same choć temu zaprzeczamy często doprawdzamy do tych kompleksów ???

to racja

ale nie zadreczalabym sie tym ze doprowadzam faceta do kompleksow, nie badzmy takie znowu dobroduszne, nie chce schodzic z tematu alew jaki sposob oni doprowadzaja nas do kompleksow z powodu biustu, to dopiero propaganda :evil:

moje zdanie na ten temat jest takie ze nie ma co narzekac
kazdy ma wolny wybor i dlatego mozna sobie dopasowac partnera
jedna zadowoli maly i cienki a druga grubszy i dluzszy naturalna kolej rzeczy
gdyby kobiety byly jednakowo zbudowane byloby ciezko ale tak mysle ze nie ma problemu

osobiscie mi bardziej pasuje wiekszy aczkolwiek na poczatku byly z tego powodu problemy,, teraz inaczej juz sobie nie wyobrazam :oops:
:-P