Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

sprzęt naszych facetów haha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
232 odpowiedzi w tym temacie

#181 Amira

Amira
  • Użytkownik
  • 157 postów

Napisano 07 kwietnia 2010 - 15:13

Mój ma 23, ale nie wiem ile obwodu ;)
Dołączona grafika

#182 cytrus

cytrus
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 06 maja 2010 - 17:24

Ja wam dziewczyny powiem że moje bóstwo ma 15 cm a średnica to plus minus 5 :D:D:D:D

#183 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 maja 2010 - 17:02

po moim ostatnim związku wiem że CM CM CM się liczą !!! nie technika lecz centymetry...
żadnej nie ma radości i żadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm... i z obwodem też kiepsko w dodatku...

wiem że te centymetry dużo dają i porządny obwód...

#184 cytrus

cytrus
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 08 maja 2010 - 17:38

Mówisz że 14,15 cm to mało ? Mojej partnerce to jakoś nie przeszkadzało :)

#185 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 08 maja 2010 - 19:25

po moim ostatnim związku wiem że CM CM CM się liczą !!! nie technika lecz centymetry...
żadnej nie ma radości i żadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm... i z obwodem też kiepsko w dodatku...

wiem że te centymetry dużo dają i porządny obwód...

W Twoim przypadku tak może być. W moim jest zupełnie inaczej. Mój mężczyzna nie jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę, ale jest mi z nim cudownie i zaspokaja mnie całkowicie. Jedne kobiety potrzebują dużego penisa, innym te przeciętne w zupełności wystarczają. Ja wiem, że większy byłby dla mnie problemem, bo nawet przy średnich rozmiarach mojego męża nieraz odczuwam ból, gdy pchnięcie jest zbyt głębokie (szczególnie w pozycji "na pieska" ;)) każda z nas odczuwa to wszystko inaczej ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#186 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 maja 2010 - 09:31

krowka17, mają znaczenie ale minimalne, naprawdę jak jeśli mężczyzna jest dobry w te klocki to będzie potrafił zaspokoić kobietę i z mniejszymi cm. :-)

#187 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 05 czerwca 2010 - 12:21

mają znaczenie i to duże, tak samo jak u facetów wielkość cycków :-o
Dołączona grafika

#188 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 17:52

jak u facetów wielkość cycków

gdy przychodzi co do czego ,w czasie aktu sexualnego ,faceci całkowicie nie zwracają uwagi na kobiece piersi (myślę o wielkości),podobają im się takie jakie w danej chwili dotykają.
Ale o piersiach to już w innym temacie.
Nie chcę robić off.

To samo,może dotyczyć męskiego przyrodzenia,w intymnej chwili kochamy faceta i jego przyrodzenie takim jakie jest.A mijając mężczyznę na ulicy,nie wiemy jakiej wielkości jest jego,, sprzęt ''.Więc ciężko nam jakkolwiek ocenić,tak mi się wydaje bynajmniej. :-D

#189 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 18:05

czytałam kiedys ze statystyczny penis jest dluzszy niz glebokosc pochwy kobiety , wiec to raczej mit ze zalezy od dlugosci , technika sie liczy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#190 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 20:06

o ile pamietam około 17cm dawno go nie mierzyłam :mrgreen:

#191 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 12:04

dawno go nie mierzyłam

Myslisz, ze mogl urosnac?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#192 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 11 czerwca 2010 - 14:04

dawno go nie mierzyłam

Myslisz, ze mogl urosnac?

:-P :-P a no może i się rozciągnął hmmm muszę pomierzyć koniecznie wsumie to mój taki żartowniś to zaraz mi powie że jak się schyle to ma wtyle a jak się wyprostuje go go z przodu czuję :-D :-D a ja i tak pomierzam ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#193 chez

chez
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 15:29

czytałam kiedys ze statystyczny penis jest dluzszy niz glebokosc pochwy kobiety , wiec to raczej mit ze zalezy od dlugosci , technika sie liczy.

O penisach to raczej nie ma sensu pisać. Dla jednej 14cm będzie duży a dla drugiej będzie malutki. Jedno jest jednak pewne, że lepszy jest większy niż mniejszy. Nie mówię że jakiś bardzo duży tylko trochę wykraczający ponad normę. Poza tym tak jak koleżanką napisała, liczy się technika. Dużo zależy jak facet rozpali kobietę i jak działa na jej zmysły. Sam penis tego nie zrobi. On jest tylko dodatkiem do seksu. Aby seks był udany to składa się na to wiele czynników a penis jest jednym z nich.

Dlatego gadanie że mój to ma ale dużego świadczy tylko o tym że kobieta jest po prostu prymitywna (bez urazy).

#194 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 18 czerwca 2010 - 10:48

Dziewczyny długość pochwy ma średnio 10 cm a przeciętny penis wykracza poza tę długość także nie ma co narzekać. A rzeczywiście samym penisem to nic sie nie zdziała wszystko zależy od taktyki faceta. ;-))

#195 mamik

mamik
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 22:34

a ja mam problem. Poznalam swietnego!! faceta. na razie byly pieszczotki ale zauwazylam ze ma bardzo malego(zarowno dlugosc jak i obwod) i troche mnie to martwi. zastanawiam sie jak to bedzie.. dodatkowo on ma z tego powodu kompleksy..

#196 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 22:52

A wiecie ze nie wiem ile mój ma? Nie będę mu mierzyć bez przesady.
Dla mnie to trochę głupie.
No i to mój pierwszy chłopak no to nie jestem nawet w stanie powiedzieć czy duży czy w normie.hahah
;-) ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#197 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 10:34

żadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm

pierwsze słysze :mrgreen:
wedlug mnie jakość się liczy nie długość.
Jak facet nie umie rozpalić kobiety to nic z tego nie bedzie
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#198 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 10:35

mamik, co to znaczy małego ??
poza tym powiem Ci tylko tyle że liczy się jakoś nie długość.:)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#199 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 11:40

wedlug mnie jakość się liczy nie długość.

No oczywiscie,ze tak,ja tego nie moge pojac,ze niektóre kobiety nie odczówaja satysfakcji tylko dlatego,ze penis za maly czy za chudy.Dla mnie wazne caloksztalt sexu,a wiec nie tylko sam stosunek,ale gra wstepna,pieszczoty.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#200 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 18 listopada 2010 - 11:57

ale gra wstepna,pieszczoty.

hehe a widzisz może niektóre nie lubią gier wstępnych i wolą od razu do konkretów... i jest lipa jak partner ma takiego :)