sprzęt naszych facetów haha
Napisano 06 maja 2010 - 17:24
Napisano 08 maja 2010 - 17:02
żadnej nie ma radości i żadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm... i z obwodem też kiepsko w dodatku...
wiem że te centymetry dużo dają i porządny obwód...
Napisano 08 maja 2010 - 17:38
Napisano 08 maja 2010 - 19:25
W Twoim przypadku tak może być. W moim jest zupełnie inaczej. Mój mężczyzna nie jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę, ale jest mi z nim cudownie i zaspokaja mnie całkowicie. Jedne kobiety potrzebują dużego penisa, innym te przeciętne w zupełności wystarczają. Ja wiem, że większy byłby dla mnie problemem, bo nawet przy średnich rozmiarach mojego męża nieraz odczuwam ból, gdy pchnięcie jest zbyt głębokie (szczególnie w pozycji "na pieska"po moim ostatnim związku wiem że CM CM CM się liczą !!! nie technika lecz centymetry...
żadnej nie ma radości i żadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm... i z obwodem też kiepsko w dodatku...
wiem że te centymetry dużo dają i porządny obwód...
Napisano 09 maja 2010 - 09:31
Napisano 09 czerwca 2010 - 17:52
gdy przychodzi co do czego ,w czasie aktu sexualnego ,faceci całkowicie nie zwracają uwagi na kobiece piersi (myślę o wielkości),podobają im się takie jakie w danej chwili dotykają.jak u facetów wielkość cycków
Ale o piersiach to już w innym temacie.
Nie chcę robić off.
To samo,może dotyczyć męskiego przyrodzenia,w intymnej chwili kochamy faceta i jego przyrodzenie takim jakie jest.A mijając mężczyznę na ulicy,nie wiemy jakiej wielkości jest jego,, sprzęt ''.Więc ciężko nam jakkolwiek ocenić,tak mi się wydaje bynajmniej.
Napisano 09 czerwca 2010 - 18:05
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 czerwca 2010 - 20:06
Napisano 11 czerwca 2010 - 12:04
Myslisz, ze mogl urosnac?dawno go nie mierzyłam
Napisano 11 czerwca 2010 - 14:04
Myslisz, ze mogl urosnac?dawno go nie mierzyłam
Napisano 16 czerwca 2010 - 15:29
czytałam kiedys ze statystyczny penis jest dluzszy niz glebokosc pochwy kobiety , wiec to raczej mit ze zalezy od dlugosci , technika sie liczy.
O penisach to raczej nie ma sensu pisać. Dla jednej 14cm będzie duży a dla drugiej będzie malutki. Jedno jest jednak pewne, że lepszy jest większy niż mniejszy. Nie mówię że jakiś bardzo duży tylko trochę wykraczający ponad normę. Poza tym tak jak koleżanką napisała, liczy się technika. Dużo zależy jak facet rozpali kobietę i jak działa na jej zmysły. Sam penis tego nie zrobi. On jest tylko dodatkiem do seksu. Aby seks był udany to składa się na to wiele czynników a penis jest jednym z nich.
Dlatego gadanie że mój to ma ale dużego świadczy tylko o tym że kobieta jest po prostu prymitywna (bez urazy).
Napisano 18 czerwca 2010 - 10:48
Napisano 17 listopada 2010 - 22:34
Napisano 17 listopada 2010 - 22:52
Dla mnie to trochę głupie.
No i to mój pierwszy chłopak no to nie jestem nawet w stanie powiedzieć czy duży czy w normie.hahah

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 18 listopada 2010 - 10:34
pierwsze słyszeżadnego nie ma pożytku z penisa który ma 14 cm
wedlug mnie jakość się liczy nie długość.
Jak facet nie umie rozpalić kobiety to nic z tego nie bedzie
Napisano 18 listopada 2010 - 10:35
poza tym powiem Ci tylko tyle że liczy się jakoś nie długość.
Napisano 18 listopada 2010 - 11:40
No oczywiscie,ze tak,ja tego nie moge pojac,ze niektóre kobiety nie odczówaja satysfakcji tylko dlatego,ze penis za maly czy za chudy.Dla mnie wazne caloksztalt sexu,a wiec nie tylko sam stosunek,ale gra wstepna,pieszczoty.wedlug mnie jakość się liczy nie długość.
Napisano 18 listopada 2010 - 11:57
hehe a widzisz może niektóre nie lubią gier wstępnych i wolą od razu do konkretów... i jest lipa jak partner ma takiegoale gra wstepna,pieszczoty.