najważniejsze że masz co robić i godziny ci sie nie wleką jak flaki z olejemNawet nie wiem kiedy ten dzionek zniknął. Dopiero szłam a tu już koniec.
A miesiąc zleci raz dwa
i ja i jaa sama mogłabym coś takiego robić
Napisano 15 czerwca 2010 - 16:23
najważniejsze że masz co robić i godziny ci sie nie wleką jak flaki z olejemNawet nie wiem kiedy ten dzionek zniknął. Dopiero szłam a tu już koniec.
i ja i jaa sama mogłabym coś takiego robić
Napisano 15 czerwca 2010 - 16:29
Oj tak.... Wg mnie powinny być 2 osoby, bo są dwie wagi. Na swojej się orientuję, druga jest samoobsługowa, ale i tak ludzie ustaną i się patrzą czy im powiem co i jak... A ja zwykle obsługuję już innych.najważniejsze że masz co robić i godziny ci sie nie wleką jak flaki z olejem
![]()
A miesiąc zleci raz dwa
Napisano 15 czerwca 2010 - 17:00
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 czerwca 2010 - 17:35
Napisano 15 czerwca 2010 - 17:40
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 czerwca 2010 - 17:41
Napisano 15 czerwca 2010 - 17:52
Napisano 15 czerwca 2010 - 18:49
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 czerwca 2010 - 19:05
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 czerwca 2010 - 10:44
Napisano 16 czerwca 2010 - 11:35
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 16 czerwca 2010 - 11:56
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:05
myślałam, że to oczywiste ... dostajesz kasę z jakąś początkową gotówką i MUSISZ się z niej rozliczyć ...Okazało się że braki w kasie z własnej wypłaty pokrywają
jej wina. Po otrzymaniu pieniędzy ZAWSZE się sprawdza, czy stan faktyczny jest zgodny z tym na papierze ...braki były już wcześniej na 20 tysięcy podobno
i tak mało jej potrącili. skoro za tydzień wzięła 200 zł, to pracowała za jakieś 5,5 zł za godzinę. W tym roku stawka minimalna to 5 zł. Weekend liczę jako nadgodziny. Przecież nie dostanie kokosów na wejściu za to że raczyła pójść do pracyMoja kumpela poszła i dostała po miesiącu pracy 200 zł a pracowała cały tydzień i w weekendy na dwie zmiany
to jest standard w sklepach, dla młodzieży i studentów. Przynajmniej w moim regionie. Bardzo rzadko słyszę, żeby ktoś więcej zarabiał w sklepiebo 1000zł na rękę
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:05
Spokojnie nie od razu Rzym zbudowanokokosów nie ma bo 1000zł na rękę ale zawsze coś...
Po pierwsze nie mieli prawa jej nic zabrać jeśli nie podpisywała odpowiedzialności materialnej. Po drugie żeby mogli ją taką odpowiedzialnością obciążyć to musiałaby zaczynać od "zera"- nic do rzeczy nie ma czy czegoś brakowało wcześniej, bo to nie jej problem. Ja bym tego tak nie zostawiła...Okazało się że braki w kasie z własnej wypłaty pokrywają a braki były już wcześniej na 20 tysięcy podobno
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:14
też mi się tak wydajeto jest standard w sklepach, dla młodzieży i studentów.
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:16
Napisano 16 czerwca 2010 - 12:19
napisałam że pracowałay cały tydzień w sensie ze też weekendy tylko że w weekendy na 14 godzin szłai tak mało jej potrącili. skoro za tydzień wzięła 200 zł
Napisano 16 czerwca 2010 - 15:29
Napisano 16 czerwca 2010 - 16:08
To jest jakiś oddzielny papierek? Czy coś w umowie?nie podpisywała odpowiedzialności materialnej.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
medycyna i zdrowie - ogólnie praca |
|
|
|
Praca konsultantki |
|
|
|
Aktywność fizyczna kobiet - praca magisterska |
|