To ja chciałam zapytać o to, czy w najbliższym czasie czeka mnie zmiana pracy? (Milena, ur. 30.07.1987r.)
Z kart wynika, ze owszem bedzie taka mozliwosc, ale troche bedziesz sie zastanawial nad tym czy warto... No i karty twierdza, ze bedzie to duzo lepiej platna praca. A zmiana do 6 miesiecy max.
[ Dodano: 2011-03-30, 15:57 ]To ja chciałam zapytać o to, czy w najbliższym czasie czeka mnie zmiana pracy?
zapytam o to samo
No tutaj troche inaczej niz u poprzedniczki

Karty pokazuja ze praca sama do Ciebie nie przyjdzie i jezeli zalezy Ci na zmianie to powinnas bardziej sie postarac o cos innego

I jezeli zaczniesz sie starac to wtedy praca szybko sie pojawi
[ Dodano: 2011-03-30, 15:59 ]A ja bym zapytała o to, czy uda mi się obronić i czy potem w miarę szybko znajdę pracę
Katarzyna 16.10.1989
Obronic się obronisz, ale istnieje ryzyko ze termin ulegnie zmianie, bo sie elastycznosc w tym zakresie pokazala. Ale obrona bedzie jak najbardziej do przodu

Praca na jesien dopiero sie pokazuje

Mowie o takiej pracy na poziomie, b dorywcza juz w wakacje bedzie mozliwa, ale bedziesz musiala uwazac na pieniazki, bo bedzie ktos kto w zwiazku z ta praca bedzie chcial Cie oszukac. W sensie ze lepiej zebys umowe miala czy cos, co pozwoli na wyegzekwowanie pieniedzy