Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Facet młodszy czy starszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
671 odpowiedzi w tym temacie

#181 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 11 października 2007 - 07:58

Co ci starsi mężczyźni w sobie mają, że tak przyciągają kobiety :mrgreen:
Moja kuzynka ma 20 lat, związała się z 33letnim facetem i póki co są ze sobą bardzo szczęśliwi.

no i super oby tak dalej

Zawsze chciałam miec starszego faceta i często na takich trafiałam co mi sie podobali(hmmm rozmarzyłam się)
No w sumie teraz tez mam starszego o.......4 miesiące :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#182 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 11 października 2007 - 15:33

to normalne że boi się o ciebie, jesteś młodsza, ładna, może ma niepokój że zainteresuje cie ktoś młodszy.. to normalne... życze wam dużo szcześcia
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#183 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 12 października 2007 - 14:54

kayen napisał/a:
Co ci starsi mężczyźni w sobie mają, że tak przyciągają kobiety
Moja kuzynka ma 20 lat, związała się z 33letnim facetem i póki co są ze sobą bardzo szczęśliwi.
no i super oby tak dalej

No właśnie nie wiadomo. Jej rodzice nie akceptują tego mężczyzny. Ja rozumiem że pewnie martwią się o nią ale zabranianie spotkań 20letniej dziewczynie chyba nie jest dobrym rozwiązaniem :-? Co z tego wyjdzie nie wiadomo jeśli łączy ich prawdziwa miłość to przetrwają
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#184 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 12 października 2007 - 16:51

Asia prawda, tym bardziej że to już dorosła kobieta, ma 20 lat, sama sobie układa życie, z kim chce i jak chce... ważne żeby była szczęśliwa!!
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#185 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 12 października 2007 - 20:24

A u mnie dalej wielka niewiadoma... :-(

#186 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2007 - 09:48

Aniu...ja nie wiem co ci w tkiej sytuacji juz doradzic <bezradny></span>
Nie wiem czy sie widzieliscie od tamtego czasu ale mysle, ze jesli on bylby gotowy na ten zwiazek to wszystko by ruszylo do przodu a nie stalo w miejscu :-/
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#187 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 13 października 2007 - 15:36

Chcesz mi powiedzieć Madziu, że mam się nie łudzić? :-( Chyba masz rację... Odpuszczam, bo nie mogę nic zrobić... Z tym się nie da wygrać... :-( Dziękuję Madziu za wszystko. ;*

#188 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 października 2007 - 15:56

Nie wiem bo ja z nim nie rozmawialam ;-) Ty musisz ostatecznie to zalatwic...
Ja ci tylko mowie jak to bylo kiedys na moim przykladzie w poprzednim zwiazku i doswiadczenia wiem jak mu trudno sie przemoc ale moze jeszcze z nim pogadaj :-(
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#189 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 13 października 2007 - 18:05

Nie, nie będę z nim już o tym rozmawiać. Widzę, że od tamtej rozmowy sporo się zmieniło. Kiedyś nie mógł wytrzymać dnia bez rozmowy ze mną. Teraz nawet nie szuka kontaktu. Trochę popiszemy jak on jest w pracy, bo w domu niby mu się komputer zepsuł... Aaa telefon też uszkodzony, a o spotkaniu chyba nie ma co marzyć... Gdyby to było 2 lata temu jak byłam głupiutka to może bym uwierzyła w takie bajeczki, ale teraz niestety nie wierzę... Dlatego już nie będę z nim rozmawiać, bo wszystko jest dla mnie jasne... :-(

#190 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 października 2007 - 08:34

bo wszystko jest dla mnie jasne...

no....to chyba dla mnie tez <bezradny></span>

#191 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 15 października 2007 - 19:42

Zwariuję chyba... Zapytałam go wprost czy jestem dla niego za młoda na co on odpowiedział: "masz 20 lat, to jest dolna granica wieku dziewczyny, z którą mógłbym być". Więc o co kaman? Aaaa i jeszcze się dowiedziałam, że on odprawił w ciągu tych 2 miesięcy przeze mnie tyle kobiet, że szok... Ale że ja go chyba bardziej traktuję jak brata, a nie jak kogoś więcej i jest mu z tego powodu smutno, bo go omotałam a teraz go nie chcę... Hallo to co ja mam zrobić? Przecież to kompletna bzdura. Myślałam, że wystarczająco dawałam mu do zrozumienia, że nie jest mi obojętny... :-(

#192 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 października 2007 - 20:01

Ale że ja go chyba bardziej traktuję jak brata, a nie jak kogoś więcej i jest mu z tego powodu smutno, bo go omotałam a teraz go nie chcę...

a moze on teraz szuka pretekstu zeby cie splawic...dziwne moze lepiej oddal sie od niego

#193 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 15 października 2007 - 20:12

Nie wiem czy to pretekst... Ja już nic nie wiem. Cały czas mi powtarza "Mała kocham cię", że chce tylko mnie... :-( Naprawdę nie wiem co myśleć i robić...

#194 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:12

Aniu dziwny facet.. skoro ty mu udowodniłas że ci zalezy to czego on nie rozumie i dlaczego tak sie zachowuje...ehmmm ... dziwny :-| ty już nic chyba nie możesz robić, bo wszystko zrobiłaś... on chyba jest niedojrzały jak na swój wiek.. przeciez chcesz z nim być... i on z toba.. to czemu nie możecie byc razem, i czemu on myśli że ty go traktujesz jak brata.. <bezradny></span>

#195 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:33

on chyba jest niedojrzały jak na swój wiek..

wcale tak nie musi byc. Facet poprostu nie jest (mnie sie tak wydaje) zdecydowany, boi sie zaczynac zwiazek z mloda dziewczyna...ale jesli tak jest to powinien to powiedziec wprost :!: bo po co robic komus zludne nadzieje...albo ofiare losu z siebie :?:

#196 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:36

Madzia no też o to mi chodzi. To już nie jest chłopak tylko Mężczyzna.. po co owijać..?? Powinnien powiedzieć że się boi, przeciez Ania daje mu do zrozumienia że TYLKO ON, że inne związki ją nie interesują... czemu nie potrafi zrozumieć i zachowywac się jak chłopczyk??..

#197 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 października 2007 - 11:46

Powinnien powiedzieć że się boi

przeciez powiedzial ;-)

No coz angolku zostaje ci tylko podjecie ostatniego kroku <bezradny></span> bo tak to bedziesz tkwila w miejscu...

#198 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 16 października 2007 - 13:06

miłosc nie wybiera wg mnie nie wazny jest wiek owszem osoba starsza moze miec wieksze doswiadczenie niz młodsza ale nie zawsze tak bywa czasem jest :-) tak ze młodsza jest bardziej swiadoma swych czynow posiada wieksze doswiadczenie niz osoby starsze

#199 angolek

angolek
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 16 października 2007 - 15:50

Mam jeden wielki mętlik w głowie... Wkurza mnie takie coś, że nie potrafi się określić... Ale on jest taki kochany, naprawdę. Zresztą widzę ile lasek za nim lata a ich wiek waha się od 17 do 40 paru lat, koleżanki z pracy w ogóle masakra. Więc go pytam, dlaczego sobie kogoś nie wybierze? To mi powiedział, że dla niego liczy się jakość. No i pogadane. On chce dziewczynę, która będzie mieszanką delikatnego kwiatuszka z pancerzem. :-P Aaa i w 90% związkach w których był, laska wchodziła mu na głowę, bo on lubi rozpieszczać. Chyba się boi, że ja będę taka sama. :-/ Ale jak ja mu mam wytłumaczyć, że chcę z nim być za to jaki jest i że nie interesuje mnie jak wygląda, czy ma kasę czy jej nie ma? Przejechał się na jakiś wrednych laskach i przez to ja mam teraz ciężej. :-P Ale cholera ja nie potrafię się poddać. Może uznacie, że zwariowałam, ale wiem, że on też coś do mnie czuje i jeszcze powalczę o niego. :mrgreen:

3mać kciuki Dziewczynki. I dziękuję za Wasze wszystkie wypowiedzi. ;*

#200 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 17 października 2007 - 15:40

angolek, masz rację- nie poddawaj się ;)
Trzeba walczyc o faceta, jak on nie potrafi o kobietę walczyć. :)

3mam kciuki za Was :*

nie zawsze tak bywa czasem jest

A moim przypadku to M. jest młodszy o 4 miesiące ;) ale dla mnie to nie robi żadnej różnicy. Ja zawsze gustowałam w równieśnikach :mrgreen:
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....