Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Facet młodszy czy starszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
671 odpowiedzi w tym temacie

#461 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 10 października 2008 - 14:39

Ja mam meza duzo starszego jest miedzy nami 25 laz roznicy kochamy sie i jestesmy szczesliwi :mrgreen:

#462 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 14:49

jest miedzy nami 25 laz roznicy

<wow></span> rzeczywiście dużo... ale skoro sie kochacie <ookk></span> w sumie najwieksza różnica wieku o jakiej słyszałam to 12 lat ...

też lubie starszych facetów, może nie aż tak bardzo jak w przypadku męża zaneta1, ale jednak ;) z drugiej strony facet musi byc przede wszystkim dojzaly i mysleć czasami poważnie - gdybym znalazła takie cechy u młodszeo ode mnie - no problem :-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#463 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 10 października 2008 - 14:54

Jestem z facetem 5 lat starszym, a to dlatego, że lubię dojrzałych facetów :) Póki co nikogo młodszego na tym poziomie nie spotkałam.

#464 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 października 2008 - 16:07

Mój man jest pięć lat starszy, w sumie to bardzo mi ten wiek (26) odpowiada, bo już się wyszumiał, dojrzał do poważnego związku, stabilizacji, wie czego chce.

Jak miałam 17-18 lat to świrowałam na punkcie 30-40 latków, cholernie mnie pociągali ;-) nadal lubię sobie na zadbanych, atrakcyjnych "starszaczków" popatrzeć, pofantazjować o nich czasem, ale wiem że ciężko byłoby stworzyć z takim facetem stały związek, bo taka różnica wieku moze być problematyczna. MOŻE, choć nie musi ;-) Tak czy siak dobrze jest jak jest, akuracik;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#465 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 10 października 2008 - 16:13

Jak miałam 17-18 lat to świrowałam na punkcie 30-40 latków, cholernie mnie pociągali ;-)

Skąd ja to znam... Też to przechodziłam. Imponowali mi dojrzałością. Chociaż okazało się, że nie zawsze to, co starsze jest lepsze. Były miał 24 lata i był totalnie niedojrzały, a obecny jest o rok starszy i jak z nim rozmawiam, to jak rozmawiałabym z facetem 10 lat starszym. Na dojrzałość nie ma reguły.
Preferuję starszych facetów. Niewiele starszych, ale jednak. Byłam raz z młodszym, to był taki "dziki", że pytał się, czy mnie może objąć :P Wytrzymałam z nim tydzień. Nie twierdzę jednak, że wszyscy młodsi są niedojrzali.

#466 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 10 października 2008 - 16:16

No bo nie ma co uogólniać i czasem młodszy facet jesyt dojrzalszy niż starszy. Ale mimo wszystko nie chciałabym być z młodszym :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#467 Donkotjo

Donkotjo
  • Użytkownik
  • 341 postów

Napisano 10 października 2008 - 18:40

Ja jestem starszy od swojej Kobiety o 3lata i super mi się z nią rozmawia.Wiem,że mogę z nią porozmawiać na każdy temat i nie zachowuje się jak dzieciak,co niestety zauważyłem nie raz u moich rówieśniczek :-P .Jestem po prostu zadowolony,że tak dobrze trafiłem ;-)

#468 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 października 2008 - 10:28

2-4 latka starszy to granica w sam raz...jak dla mnie. chociaz przez 4 lata byłam z facetem starszym o 5 lat...i okazał sie kretynem na miarę zacofanego i ograniczonego 15-latka!

#469 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:56

Moim zdaniem wieka nie ma znaczenia. Jezeli dobrze wam z kims straszym o 10 lat to ok jesli dobrze z kims mlodszym o 5 tez ok. Wazne zeby wlasnie dobrze wam bylo. Moj mezczyzna ma 25 lat jest starszy o jakies 6 i pol roku. Jest mi super z nim:) :lol:

#470 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 października 2008 - 13:35

w sumie to racja,jednak wiek nie do końca nie ma znaczenia.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#471 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 12 października 2008 - 01:41

nawet wogole nie ma znaczenia...
moj jest starszy o 4 lata...
skonczyl 30stke a czasem sie czuje jabym miala 15latka u boku...
z kolei moj dobry przyjaciel ma 22 lata wiec jest 4 lata mlodszy a rozsadniejszy momentami od mojego J.

#472 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 października 2008 - 19:49

jak mam dwadzieścia trzy lata to mogłabym miec od 21 do 26 ale za kilka lat mysle ze mogłaby ta róznica być wieksza ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#473 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 12 października 2008 - 19:51

ja mam 23 lata a mój R jest o rok młodszy
Dołączona grafika

#474 anecka1991

anecka1991
  • Użytkownik
  • 120 postów

Napisano 12 października 2008 - 20:58

ja mam rówieśnika i dobrze się z tym czuję :))

#475 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:49

Ja również mam chłopaka w moim wieku i jest nam razem dobrze już od 4 lat :) Spotykałam sie też ze starszym o 6 lat i było świetnie. Starsi chyba są fajniejsi ;) ale wiadomo ze to sprawa gustu i nie ma tu reguły. miłość nie wybiera i nie pyta o wiek :) pozdrawiam

#476 Shanel

Shanel
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 20:08

ja zdecydownaie wole starszych ale oczywiśie w normalnych "proporcjach" hehe Byłam z facetem w swoim wieku i wiem że do wielu rzeczy nie dorósł choć wypadałoby właśnie żeby tak sie stało. Teraz jestem z rok starszym i niby mało ale widze ogromną różnice w podejściu do zycia

#477 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 21:58

Zawsze podobali mi się starsi faceci, chociażby o rok... Jakoś tak wydawali mi się poważniejsi. Oczywiście bez przesady, nie widzę siebie w związku z 15letnia różnicą wieku, zbyt duża przepaść. Górna granica, to 6-8 lat. Nie mogę dogadać się z rówieśnikami, chyba jestem na to za poważna :roll:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#478 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 16 listopada 2008 - 22:49

Mój jest ode mnie 3 lata młodszy i nie przeszkadza mi to wcale, a jemu że ja jestem starsza.
Kiedyś krótko "leczyłam" się po pierwszym związku też mlodszym. W ogóle myśle, że młodsi są bardziej uczuciowi, szczerzy i nie ma, jak okłady z młodej piersi :lol:
Nie wyobrażam sobie być ze straszym np. o 10 lat, marudnym dziadem.
lilian

#479 Anulka

Anulka
  • Użytkownik
  • 576 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 00:19

A ja znowu z własnej autopsji wiem , że z młodszymi to ja się dogadać nie mogę.
A.

#480 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 17 listopada 2008 - 09:45

ja bylam przez 5 lat ze starszym o rok, teraz jest Przemek, ktory jest starszy o 5 lat i widze gigantyczna roznice. Przemek ma zupelnie inne myslenie, takie dojrzale, wiele planow, celow itd.i to mi sie w nim podoba,a Pawel jaki byl? zyl tylko z dnia na dzien, najwazniejsza byla dla niego dobra zabawa. Wiec teraz moge powiedziec, ze zdecydowanie starszy jest lepszy
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry: