Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jak dowiedzialas sie o swojej ciazy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
122 odpowiedzi w tym temacie

#101 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 lipca 2013 - 22:11

Anonimka :* maz jadl w ten dzien kanapki czy glowy juz nie bylo do tego ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#102 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 09 lipca 2013 - 22:33

Anonimka super opis ;* fajnie wyszło, dobrze, że zbyt długo się nie staraliście :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#103 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 10 lipca 2013 - 09:42

Anonimka :* maz jadl w ten dzien kanapki czy glowy juz nie bylo do tego ???

Ale co to ma do rzeczy :-P ? To były kanapki robione do pracy, a skoro wrócił bez nich znaczy, że zjadł. Mój lubi jeść i żaden stres Mu w tym nie przeszkadza <umieraam></span>

fajnie wyszło, dobrze, że zbyt długo się nie staraliście :->

Zbyt długo nie. W sumie od maja, a tak w pełni to dwa dni po ślubie jak już przyjechaliśmy do SWOJEGO domku <diabelek></span>

#104 AgnieszkaIlonaL

AgnieszkaIlonaL
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 lipca 2013 - 15:02

w odniesieniu do głównego tematu ;-) Oczywiscie poprzez test ciazowy - ale poniewaz niedowierzałam, to z testem wyszlam bezposrednio do mamy - w ogóle nie zastanawiając się co ona na to ;-) po prostu wyszłam i zapytałam - " Mamo , czy ja jestem w ciązy? " ;-) he hehe ;-)

#105 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 lipca 2013 - 14:45

Anonimka, fajnie się czyta takie opowieści. Mąż niedowiarek :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#106 aaatena

aaatena
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 28 lipca 2013 - 16:06

my byliśmy jakiś rok po ślubie, zaczęliśmy się zastanawiać kiedy będzie dobra pora, ja dopiero co po studiach, Mąż dopiero zaczął pracę ale doszliśmy do wniosku że chyba nie będzie lepszej pory niż teraz i zaczęliśmy starania, udało się w drugim cyklu, domyśliłam się po tym gdy cykl spóźniał mi się dwa dni, obserwowałam swoje cykle przez ok 2 lata więc wiedziałam jaka jest maksymalna rozpiętość, kupiliśmy test i rano postanowiliśmy zrobić, ja strasznie się stresowałam tak jak ktoś pisał, bałam się co będzie jak rzeczywiście będę w ciąży ale też bałam sie rozczarowania, wyszły dwie kreski, to był taki trochę szok ale też ogromne szczęście! Takie mieszane uczucia, ale fajnie wyszło :). Najpierw oczywiście dowiedział się Mąż, później przyjaciółka, jakoś moim rodzicom nie chciałam mówić bo wiedziałam, że mama przyjmie to niezbyt pozytywnie (nie miałam pracy it.). Miałam rację bo jej reakcja dokładnie taka była, pozostali członkowie roziny się ucieszyli :)

#107 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 sierpnia 2013 - 23:20

aaatena wow :) jednak dobrze znać swój organizm :-) a czy później mama zmieniła swoje podejście?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#108 Venis

Venis
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 11 sierpnia 2013 - 22:21

JA byłam mega zła na męża w sumie to już nawet nie wiem dlaczego. Zrobiłam test ciążowy- wyszedł pozytywnie,
U nas maluch był planowany, wyszło za pierwszym razem :) więc nie byłam specjalnie zdziwiona raczej szczęśliwa .. z córcią tak samo..

#109 aaatena

aaatena
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 26 sierpnia 2013 - 11:42

podejście się zmieniło po urodzeniu, teraz ma swojego ukochanego i jak na razie jedynego wnuka :)

#110 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 sierpnia 2013 - 11:55

teraz ma swojego ukochanego i jak na razie jedynego wnuka :)

to bardzo miło czytać, że jednak zmieniło się na dobre :)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#111 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 05 września 2013 - 11:21

Ja się dowiedziałam tydzień temu z testu ciążowego.Właśnie wychodzilam do pracy i o mało co się nie spóźniłam ,bo testów zrobiłam aż 3 !!! Dzień później powiedziałam D. w pracy ,że musimy kupić w końcu dom i przestać imprezować ,bo zostanie tatusiem.
Do tej pory skacze z radości a to dopiero, jak się wczoraj okazało 4 tydzień :-)
You float in my veins...

#112 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 05 września 2013 - 19:42

krople deszczu, gratulacje, fajnie, że Połówek się cieszy ;)

#113 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 19 września 2013 - 10:55

krople deszczu, gratulacje. A jak połówek zareagował?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#114 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 20 września 2013 - 12:15

krople deszczu, gratuluję ! :->

er3mjw4zst9mivdb.png

#115 Aska85

Aska85
  • Użytkownik
  • 19 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 19:54

Ja tak naprawdę nie spodziewałam się że jestem w ciąży, zero objawów, tylko troszkę przytyłam i brak okresu. Więc zrobiłam test i wyszło że jestem w ciąży. Partner był w pokoju obok jak mu powiedziałam to się cieszyć i nosić mnie na rękach.

#116 koala

koala
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 16 kwietnia 2015 - 12:50

U mnie nie spodziewałam się :) Spóźniał mi się okres ale myślałam że to ze względu na torbiele bo właśnie je wyleczyłam i myślałam ze na nowo się pojawiły ale zrobiłam dla pewności test:) no i okazało się ze będziemy rodzicami:)Byłam szczęśliwa i nadal jestem:)

#117 Katija

Katija
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 22 maja 2015 - 17:55

Nie byłam zaskoczona, bo planowaliśmy to.

#118 puderniczka12

puderniczka12
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 11 czerwca 2015 - 12:48

Ja nie dostałam miesiączki, ale w brzuchu miałam swędzenie, od środka. Dziwne to było dla mnie, ale zrozumiałam to dopiero jak zrobiłam test Zrobiłam go razem z mężem, czekaliśmy w niecierpliwości na wynik i powiem wam że pierwszy raz widziałam jak mój mąż płacze - to była piękna chwila, drugi raz płakał jak córka przyszła na świat.

#119 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 15:09

Robiłam test ;) więc z urlopu wracaliśmy w 3 ;)

#120 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 09 lutego 2016 - 17:32

Pomimo tego, że staraliśmy się o potomka od dość długiego czasu to była.. niespodzianka. Wiele razy już się nakręcałam, wmawiałam sobie różne objawy ciąży, a potem przychodziła @. W tym miesiącu, kiedy się udało, byłam już dość zrezygnowana i mimo że z perspektywy czasu wiem, że moje ciało tym razem naprawdę dawało mi znaki, że pojawił się okruszek, to nie chciałam ich dostrzegać. Rankiem dzień przed terminem @ wyślizgnęłam się z łóżka do łazienki, żeby zrobić test. Zrobiłam i nawet nie spojrzałam na wynik. Umyłam twarz,zęby i zobaczyłam... bladziutka, bladziuteńka kreseczka. :) Wtedy nadzieja wróciła, ale jeszcze starałam się utrzymywać radość w ryzach. Wróciłam do łóżka, mężowi skłamałam, że znowu nic. I leżałam, i myślałam. :) Popołudniowy test nie pozostawiał już wątpliwości - wyszła piękna krecha. :)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif