Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

nauka pływania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
121 odpowiedzi w tym temacie

#81 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 21:42

ostatnio coraz częściej na basen chodze

taaa, popatrzeć na przystojnych ratowników ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#82 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 22:43

popatrzeć na przystojnych ratowników

mam osobistego przystojnego ratownika :-P
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#83 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 12:07

ostatnio coraz częściej na basen chodze

ze chodzisz to ja wiem,ale ja pytam czy chodzisz zeby poplywac,czy wlasnie na tego ratownika tylko patrzysz :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#84 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 03 listopada 2008 - 12:50

chodzisz zeby poplywac,czy wlasnie na tego ratownika tylko patrzysz

ratownik to mój dobry kumpel - spotykam go nie tylko na basenie
chodze nie tylko na sam basen... to jest ośrodek gdzie jest szereg innych atrakcji.. polubiłam jacuzzi, i saune suchą... co do samej nauki pływania to na średnim poziomie.. (ale umiem więcej niż na samym początku) dalej jestem na małym basenie.. na duży jeszcze sie sama boje.. utrzymać na wodzie idzie coraz lepiej.. praca rąk i nóg pod wodą już opanowałam..za każdym razem idzie lepiej..choć czasem nie idzie bo ten lęk że nie czuje dna pod nogami ale jak tylko mam możliwość to staram zrobić sobie mały wypadzik na basenik.. przez ostatni tydzień odwiedzałam częściej teraz mysle, że bedzie przerwa mała..ale jak tylko znajde wolną chwile to dalej bede ćwiczyć... :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#85 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 18:57

jak tak czytam te wszytskie wasze wypowiedzi to przypomina mi sie jak ja sie uczylam plywac a pozniej do kadry poszlam . oj fajne czasy to byly:)
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#86 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 22:37

Ja sie nauczyłam pływać dopiero w liceum <plywak1></span>
mieliśmy na zajęciach wf obowiązkowy basen raz w tygodniu.. masakra

#87 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 22:56

mieliśmy na zajęciach wf obowiązkowy basen raz w tygodniu.. masakra

eee,fajnie ;-) ja zawsze ubolewałam ze kazą nam w siatę pocinać :evil: ale basenik fajna sprawa ;-)

ja pływać nie umiem i wogóle jakoś tak boję się wody :-?
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#88 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 23:00

fajna sprawa jeśli umiesz pływać i możesz robić co chcesz, a jeśli każą ci przez godzinę pływać tam i z powrotem :-?
ale i tak zawsze ociekałyśmy do jakuzzi i na zjeżdżalnie hahaha

#89 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 23:28

jeśli każą ci przez godzinę pływać tam i z powrotem

o nie !!! to już mi się nie podoba :-? i tak w zyciu juz nie naucze sie pływać ;-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#90 songofthemoon

songofthemoon
  • Użytkownik
  • 99 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 23:29

na treningach to juz tak wesolo nie bylo ale mimo wszytsko milo wspominam te kilka lat:)
wszytsko jest fikcja ja rowniez

#91 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 19:00

tak w zyciu juz nie naucze sie pływać

nie mów hop , bo masz całe zycie przed sobą , moze twój mąz bedzie pasjonatem pływania i sie nauczysz <plywak1></span> :-) .

mieliśmy na zajęciach wf obowiązkowy basen raz w tygodniu

ja miałam na studiach i nie nauczyłam sie , ale ja to antytalent do wszelkich sportów

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#92 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 19:51

też mnie chcieli na studiach nauczyć i też sie nie dałam ... boję się wody <bezradny></span> jak nie czujęgruntu pod nogami włancza mi sie panika :roll: nic na to nie poradzę ... a nauczyć sie bardzo bym chciała bo jak to tak - plaszczyć sie nad morzem i nie wleźć do wody popływać <hmm></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#93 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 29 grudnia 2008 - 18:26

tanika_aha napisał/a:
tak w zyciu juz nie naucze sie pływać
nie mów hop , bo masz całe zycie przed sobą , moze twój mąz bedzie pasjonatem pływania i sie nauczysz <plywak1></span> :-)

haaa tez myslałam ze sie nie naucze:P a tu benc... mój B. pływa ze tak powiem "zawodowo" i się nauczyłam...znaczy on mnie nauczył:D a poza tym mam basen w szkole no i wypada umieć:P
Dołączona grafika

#94 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 16:58

Niestety nie umiem plywac,wejde do wody po pachy i ani kroku dalej,poprostu boje sie glebokiej wody :-P ,juz nie wspomne o plywaniu jakakolwiek lodzia.

#95 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 17:33

A ja pływać umiem i kocham pływać, jedyny ze sportów które kocham i mogę uprawiać. Jak już wejdę do wody to nie chce mi się wychodzić, od dziecka tak miałam płacz był jak musieliśmy wracać znad jeziora, potem nauczyłam sie pływac w podstawówce na basenie i kocham to robić do dziś ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#96 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 18:37

Ja też panicznie boję się wody-chłopak mnie próbował uczyć i nic z tego, jak już to sie mogę pokąpać ale w kółeczku jak dziecko :roll:
a araz jak mi się Łukasz rzucił na to kółko i nas woda przykryła to pół dnia sie do niego nie odzywałam no i wody już nie weszłam <bezradny></span>

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 19:25

ja nie plywam , nie boje sie wody , nawet jest przyjemnie w niej posiedziec , ale nie ciagnie mnie do tego sportu.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#98 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 02 listopada 2009 - 19:26

Pływanie.. woda.. moje największe chyba strachy :!: :!: Wychowywałam się nad wodą, teraz mieszkam nad morzem a o wejściu do wody nie mogę nawet słuchać bo aż mnie skręca :shock: Niestety nie mogę się przemóc i przezwyciężyć strachu - jestem szczurem lądowym :mrgreen: myślę że już nic tego nie zmieni mimo usilnych namów i próśb znajomych i M..

#99 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 03 listopada 2009 - 11:32

ja umiem plywac dzieki temu, ze w szkole podstawowej mialam basen i raz byl normalny wf, a raz basen, wiec tam nauczylam sie wszystkiego
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#100 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 04 listopada 2009 - 01:04

Z moją umiejętnością pływania jest tak, że owszem popłynę... ale tylko kiedy wiem, że mam pod soba dno, bo jeśli zaczyna się robic głęboko to od razu idę na dno jak kamień <bezradny></span> Za to jak tylko próbuję zanurkowac to nie mogę, ponieważ od razu wypycha mi tyłek do góry niczym koło ratunkowe :-P Kariery pływaka chyba nie zrobię ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo