Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#781 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 08:46

ja jestem za Rzeszowem

Rzeszów to już na 100 %

tigraa84, ale że ja dużo mówię <co></span> i czy Ty śmiesz twierdzić, że ja nie byłam grzecznym dzieckiem? <nenene1></span> <fetysz1></span>
Ja w sumie zachowywałam się bardzo cicho i grzecznie, a po drugie, to starałam się po prostu rozbawić towarzystwo, żeby niezręczna cisza nie zapadała <H></span> ale i bez tego były bezcenne sytuacje, które będę pamiętała - chociażby Majorka biegnąca do nas i machająca tak uporczywie, ze wszystkie się śmiałyśmy, ale żadna z miejsca się do niej nie ruszyła <lol></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#782 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 09:11

ja już nastraszyłam dziewczyny na chacie,że Ty się o zlot na północy upominałaś

Trzeba pilnowac towarzystwo :lol: :lol: :lol:

po Rzeszowie miał być Wrocław

O. Wrocław też mi w miare odpowiada ;-) O wiele bardziej niż Warszawa i Rzeszów :-P

Do listy dopisać można Szczecin :mrgreen: :mrgreen: Kilka nas tu się znajdzie nawet ;-)
A zanim te inne miasta się obskoczy to Szczecin akurat za rok by mógł wypalić :lol:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#783 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 09:20

Do listy dopisać można Szczecin

ja też jestem ZA :)

Ale mi i tak obojętnie GDZIE byleby nie Rzeszów bo daleko bardzo ...

#784 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 09:22

i czy Ty śmiesz twierdzić, że ja nie byłam grzecznym dzieckiem

wszystkie wiemy, że byłaś bardzo grzecznym dzieckiem :lol: :mrgreen:

Do listy dopisać można Szczecin Kilka nas tu się znajdzie nawet

to ja powtórzę co wczoraj było na czacie obgadane... Babki, skoro Wam nie pasuje na południu ani w centrum, a chcecie się spotkać, czemu nie zgadacie się np. w Szczecienie :P nikt nie ma monopolu na umawianie spotkań, tylko trzeba chęci, a zawsze się da :P Ja np. nad morze na 1 dzień się nie piszę, bo więcej w pociągu spędze niż na miejscu, więc w przyszłym roku, na wakacjach, jeżeli będa chętne na kilka dni nad morzem (!) nie zalewem ( :P ) to ja bardzo chętnie :P tylko ze 2 miesiące wcześniej muszę wiedzieć że planujemy i jedziemy :P a tak... lenie patentowane, skrzyknąć siętrzeba i włala... w szczecinie czy innym poznaniu moze być spotkanie jeszcze przed rzeszowem :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#785 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 09:29

jeżeli będa chętne na kilka dni nad morzem (!) nie zalewem ( :P ) to ja bardzo chętnie :P tylko ze 2 miesiące wcześniej muszę wiedzieć że planujemy i jedziemy

I ja się z tym w całości zgadzam - nad morze tak, ale nie na jeden dzień - na dłuższy pobyt tak <ookk></span> ale pod warunkiem, ze kilka by nas było i że stawią sie te, które w pobliżu mieszkają, bo teraz to wszyscy chętni, a dobrze wiemy jak to jest na kilka dni przed spotkaniem <bezradny></span>

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#786 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 09:33

a dobrze wiemy jak to jest na kilka dni przed spotkaniem

o to właśnie :P a niestety na takie włojaże większość pewnie będzie musiała wziąć urlop :P a znając życie, nawet osoby mieszkające w pobliżu nie zawsze dają radę.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#787 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 11:48

O. Wrocław też mi w miare odpowiada ;-)

Że Wrocław to świetne miejsce na taki zlocik mówić nie muszę :mrgreen: :mrgreen: To co impreza na chacie u Harrego :-P Tylko się przed styczniem wyróbcie bo potem to u mnie... silence, a z Wami się nie da :-P

W każdym razie widzę plany tutaj konkretne powstają i daleko posunięte :mrgreen: Całą Polskę oblecicie niebawem ;-)
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#788 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 12:03

To co impreza na chacie u Harrego :-P

Dwa razy nie mów bo się tam zjawimy wszystkie i się zdziwisz :lol:

elizabeth, nie wiem czy to tak grzecznie drwić sobie z ludzi przez telefon :lol:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#789 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 12:06

Ja np. nad morze na 1 dzień się nie piszę, bo więcej w pociągu spędze niż na miejscu

no tu sie zgodze, jesli chodzi o Szczecin to bym musiała jechac na pare dni, wziełabym chłopka :-P ale sama na 1 dzien sie nie oplaca.

To co impreza na chacie u Harrego

ja tam Wam nawet dziecko pobawie :-P

a w Rezszowie z tego co wiem mam rodzine ;) znaczy M. ma ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#790 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 12:07

elizabeth, nie wiem czy to tak grzecznie drwić sobie z ludzi przez telefon :lol:

Oj tam, oj tam - to raz było :P I proszę tu za dużo nie chlapnąć - co zostało powiedziane w Warszawie - w Warszawie zostaje ;) a reszta niech żałuje, bo aż tak się na forum nie będę uzewnętrzniać <lol></span>

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#791 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 12:10

Dwa razy nie mów bo się tam zjawimy wszystkie i się zdziwisz :lol:

Mogłoby być ciekawie :-P Tylko nie wiem co K. na to haha :mrgreen:

ja tam Wam nawet dziecko pobawie :-P

Sajuri mam to na piśmie w takim razie :mrgreen: :mrgreen:
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#792 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 12:17

A ja też powiem to co pisałam na chacie :) wg mnie lepsze są kolejki spotkaniowe,a nie zloty w 10 miejscach. A dlaczego?a no dlatego,że gdy będzie 1 zlot każdy realnie oceni czy da radę dojechać na ten drugi koniec Polski czy nie i np. ten zjazd sobie odpuszcza,a na kolejnym kolejkowym się zjawi,bo ma bliżej :-)

Są przecież osoby np.które będą miały blisko do kliku dużych miast ze względu na lokalizację swojego miejsca zamieszkania. A jak zaczniemy organizować 10 zlotów na raz to wtedy ktoś będzie sobie odpuszczał jeden,żeby jechać na inny pomimo,że chciałby na obu itd.

Poza tym może się okazać,że np.w przyszłym roku te co nie mogą być nad morzem akurat gdy wypadnie kolejka północy będą wyjeżdżały na urlop gdzieś w pobliżu. Tak samo nie wiadomo czy ktoś znad morza nie zjawi się w górach,a tam akurat niedaleko kolejny zlocik się odbywa :-)

Wiadomo są różne przyczyny opuszczenia zlotu i niekiedy osoba,która mieszka o wiele dalej dojedzie,a ta co ma pod nosem nie da rady.

Więc podsumowując ja jestem za kolejką :-P nawet jeśli na zlocie zjawia się 5 osób ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#793 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 13:49

A ja za bardzo nie rozumiem powiedzenia

lepsze są kolejki spotkaniowe

:lol: :lol: :lol: Tilka - jak się da na rozum blondzi :lol: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#794 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 13:53

Olenka, wydaje mi się, że Tilce chodziło o to, ze lepiej nie robić kilku spotkań w tym samym czasie. Lepiej, żeby spotkania odbywały się kolejno.
Chodzi o to, żeby te forumki, które chcą być na każdym zlocie np. nie musiały wybierać czy jechać tu czy tu.

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#795 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:02

Ja tam problemu nie widzę :P przecież nie trzeba organizować spotkań tego samego dnia, a z naszą częstotliwością i tak można wszystkie oblecieć :P

#796 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:04

chodziło o to, ze lepiej nie robić kilku spotkań w tym samym czasie.

Aha. :) :) :)

No to ja jestem takiego samego zdania :D
Taka kolejka jaką sporządza Cenionka jest w porządku moim zdaniem :-D I wiadomo, że to nie muszą być jakieś spotkania, które będą się odbywać 2 razy w miesiącu....ale np. co 2 - 3 miesiące :mrgreen:

Ja rozumiem to, że do Szczecina (czy nad morze) nie każda da radę przyjechać, bo ja tak samo nie dałam rady przyjechać do Krakowa, Warszawy, czy teraz do Rzeszowa - po prostu za duża odległość jak dla mnie i tyle ;-) Ale czekam dalej na inne spotkania, które będą bliżej niż dalej mnie :-P

A, że nie zawsze każdej się dogodzi (z wolnym mam na myśli) to też jest oczywiste ;-) ;-)

#797 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:14

Eeej, to może jak Harry taki chętny to wciśniemy Wrocław przed Rzeszów i końcem sierpnia albo początkiem września walniemy se zlocik :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#798 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:27

A Cenionka chętna na Rzeszów - wiecie każdy jest chętny, jak spotkanie ma być w jego mieście <bezradny></span> Ja bardzo chętnie zobaczę Muzeum Dobranocek i przy okazji babcie odwiedzę, wiec mi z kolei Rzeszów bardzo pasuje (jeśli Cenionka pójdzie ze mną 'zwiedzać' Rzeszów :lol: )

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#799 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:44

Jakbym była chętna na swoje miasto to bym proponowała Katowice ;-)
A to była taka luźna propozycja :P
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#800 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 14:51

Sajuri rozwaliłaś mnie :D :D z tym niańczeniem :D
harry impreza u Ciebie na pewno była by niezapomniana więc jestem ZA :D :D

Nad morze to można by było nawet na weekend się wybrać ale to trzeba by było dużo organizować przede wszystkim noclegi ...ale ja mogę nawet pod namioty jechać żaden problem :D :D