Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Po ilu spotkaniach "zostałyście na noc" u niego??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
128 odpowiedzi w tym temacie

#1 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 05 września 2008 - 16:30

Hej Kochane, dawno nie pisałam, ale miałam straszny kociokwik w pracy i w życiu. Czytałam, ale nie miałam czasu nic pisać...
A więc, od jakichś 3 tygodni spotykam się z nowym facetem... Poznalam go przez kuzynke... Widzieliśmy się może 5-6 razy... Dopiero wczoraj był pierwszy pocałunek... Bardzo mi się podobał bo jest piekielnie inteligentny, zabawny, moge z nim poruszyć każdy temat. Wydawało mi się, że jest "inny". Myslałam, że trafiłam na kogoś naprawdę wartościowego, komu w głowie nie tylko łóżko...
Na dziś wieczór zaprosił mnie do siebie do mieszkania ( mieszka sam, ma 26 lat)... Myślalam ze po prostu zjemy kolacje, pogadamy... A tu nagle wyslal mi smsa: "Zostaniesz na śniadanie, czy będziesz musiała wracać?"
Dla mnie to o wiele za wczesnie, po pierwsze tak naprawde tych kilka spotkan pozolilo mi go polubic, ale nie do konca poznac... To za szybko! Poza tym po tym moim ostatnim zwiazku z S. ( to pierwszy i ostatni mezczyzna z ktorym sie kochalam) nie jestem jeszcze gotowa zeby ot tak podarowac swoje cialo komus obcemu! I on doskonale wie o tym, ze ja jeszcze nie do konca sie wyleczylam z S. bo wielokrotnie o tym rozmawialismy...
Czuje sie zawiedziona, ma u mnie wielkiego minusa, nie sądziłam, ze tak to sie potoczy... Napisalam mu ze narazie sama kolacja mi wystarczy...
Nie wiem czy dobrze zrobilam?
"E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"

#2 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 05 września 2008 - 16:41

brooke, bardzo dobrze <ookk></span> .... Mowisz co czujesz i nie robisz nic na sile i tak ma byc... Moglabys nawet zostac u niego na noc po pierwszym spotkaniu jesli tylko mialabys na to ochote....ale jesli nie jest to jak najbardziej ok... A men jezeli mu zalezy musi uzbroic sie w cierpliwosc tymbardziej jesli wie ze jeszcze ci do konca s nie przeszedl... <ookk></span>
Dołączona grafika

#3 Wielkopolanka

Wielkopolanka
  • Użytkownik
  • 202 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:02

a może jemu nie chodzi o seks... skoro jest inteligentny to wie co czujesz... moze mu wystarczy przytulenie i lulu bez kochania;) wtedy mogłoby byc milo, kolacja romantico potem lulu w jego ramionach i snaidanko. chyba ze na to nie jestes gotowa, nic na siłe

#4 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:04

a może jemu nie chodzi o seks...

taaa jasne jasne ;-)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#5 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:19

Sadzę że własnie mu chodziło o seks, ale ty dobrze robisz pisząc mu że jak narazie kolacja ci wystarczy. Przynajmniej bedziesz pewna co tak naprawdę do ciebie czuję :-)

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#6 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:28

ale ty dobrze robisz pisząc mu że jak narazie kolacja ci wystarczy. Przynajmniej bedziesz pewna co tak naprawdę do ciebie czuję

racja. jak jest toba naprawde zainteresowany to poczeka. a odpisał ci coś?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#7 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 05 września 2008 - 17:55

moze mu wystarczy przytulenie i lulu bez kochania;) wtedy mogłoby byc milo, kolacja romantico potem lulu w jego ramionach i snaidanko.

i co myslisz, że tak będą leżeć "sztywno" i rączki na kołderce? :roll:

heh nie te czasy...co są teraz ;-)

brooke, dobrze napisałaś, że kolacja Ci wystarczy - brawo :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#8 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 05 września 2008 - 18:22

brooke, bardzo dobrze postapilas wysylajac takiego smsa. Wiesz...chcialabym wierzyc, ze chodzi mu tylko o pozostanie na noc i tylko przytulanie, ale wszystkie wiemy jak teraz jest. Poczekaj co Ci odpisze, moze sie wyjasni jakie ma zamiary. Trzymaj sie.
Dołączona grafika

#9 kotka_82

kotka_82
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 05 września 2008 - 18:45

Ja pojechałam do mojego A. do domu na trzecie spotkanie..i tak już tu zostałam... :)
Wiadomo, że nie leżeliśmy z rączkami na kołdrze ;) ale nie było mowy o seksie.

#10 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 05 września 2008 - 18:49

też uważam że nie ma co sie spieszyć ;)
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#11 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 września 2008 - 20:31

brooke, poczeka to bardziej cie doceni .... ja odczekałam miesiac nim poszłam z tomkiem do łożka on prawie za każdym razem zapraszał mnie na kawę potem proponował, jak wpadałam pogadaćto mówił że nie muszę wracać do domu ale ja i tak stwierdziłam że najpierw ze go poznam (a widywaliśmy sie dość czesto) ... wiec dobrze zrobilaś piszac mu zezostaniesz tylko na kolacji nie mozęsz sie do niczego przymuszać to ty musisz czuć że przyszedł ten czas ... nie ważne czy po miesiącu czy po 6 miesiacach ważne żebyś ty sie dobrze z tym czuła ....

#12 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 września 2008 - 20:36

fajna dojrzała decyzja :)
rób tak, jak Ci podpowiada serce :)
jeśli facetowi naprawdę zależy - to doceni Twoją odmowę.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#13 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 września 2008 - 21:35

brooke, fajna z ciebie dziewczyny ;) dobrze zrobilas
tak jak dziewczyny podpowiadaja rob to co serce ci podpowiada i nic na slile ;)

#14 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 05 września 2008 - 22:35

brooke <bravoo></span> <bravoo></span>

#15 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 września 2008 - 23:45

ja u niego zostalam na noc po 16 miesiacach bycia razem ;)

#16 brooke

brooke
  • Użytkownik
  • 78 postów

Napisano 06 września 2008 - 06:49

Kochane! Wczoraj było cudownie. Wyjaśniliśmy sobie wszystko. Ja powiedziałam mu o tym ,że bardzo zaskoczyło mnie to pytanie i nie spodziewałam się czegoś takiego z jego strony. Powiedziałam ,że daje mu szanse na wytłumaczenie się, ale generalnie troche sobie u mnie przekichał tym jednym pytaniem :-/
On się bardzo zgrabnie wytłumaczył. Powiedział, że doskonale sobie zdaje sprawę z tego ,że nie jestem "tego typu" dziewczyną, że nie miał na myśli łóżka, tylko wiele razy pisał wcześniej ,że chciałby przy mnie zasnąć i tylko na to liczył. Przekonał mnie... Powiedział: " Te spotkania z Tobą za bardzo mi się podobają, żebym tak ryzykował, bo taka propozycja byłaby samobójem "...
Spotkanie było super... Nie doszło do niczego więcej oprócz pocałunków i przytulanek, wróciłam do domu jakoś przed 3...
Fajnie, że sobie to z nim wyjaśniłam. I dziękuje Wam bardzo za poparcie! Człowiekowi jakoś tak od razu raźniej jak wspomagacie :-)
Oj coś czuję,że z tej znajomości to może być coś więcej, po raz pierwszy od rozstania z S. :lol:
"E.E. Cummings once wrote; 'To be nobody-but-yourself - in a world which is doing its best, night and day, to make you everybody else - means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.'"

#17 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 06 września 2008 - 06:57

brooke, bardzo się cieszę, że udał się wam wieczór. Trzymam za was kciuki <hura></span>
Jestem w Peru...

#18 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 września 2008 - 11:27

brooke, wydaje mi sie ze ten chlopak fajny jest nie wiem dlaczego ;)
ciesze sie ze jestes szczesliwa ;)

#19 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 września 2008 - 11:39

Powiedział, że doskonale sobie zdaje sprawę z tego ,że nie jestem "tego typu" dziewczyną, że nie miał na myśli łóżka, tylko wiele razy pisał wcześniej ,że chciałby przy mnie zasnąć i tylko na to liczył.

jakbym słyszała mojego...ze tylko zasnąć...
ehh Ci faceci to tylko tak na początku pięknie-ładnie wszystko robią...

nie mniej jednak brooke życze Ci aby ta znajomość trwała długo i szczęśliwie :-D
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#20 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 06 września 2008 - 11:44

jakbym słyszała mojego...ze tylko zasnąć...
ehh Ci faceci to tylko tak na początku pięknie-ładnie wszystko robią...

ale dlaczego tak mowisz nie wszyscy faceci sa tacy ja np. pierwszy raz poszlam na noc do tomka po 4 miesiacach i pozniej przez jakies prawie 3 miesiace tak spalismy raz u mnie raz u niego i nic sie nie dzialo bo nie chcielismy tego jeszcze...
a pozniej przyszedl moment ze... sie stalo i bylo bosko...