Po ilu spotkaniach "zostałyście na noc" u niego??
Napisano 05 września 2008 - 16:30
A więc, od jakichś 3 tygodni spotykam się z nowym facetem... Poznalam go przez kuzynke... Widzieliśmy się może 5-6 razy... Dopiero wczoraj był pierwszy pocałunek... Bardzo mi się podobał bo jest piekielnie inteligentny, zabawny, moge z nim poruszyć każdy temat. Wydawało mi się, że jest "inny". Myslałam, że trafiłam na kogoś naprawdę wartościowego, komu w głowie nie tylko łóżko...
Na dziś wieczór zaprosił mnie do siebie do mieszkania ( mieszka sam, ma 26 lat)... Myślalam ze po prostu zjemy kolacje, pogadamy... A tu nagle wyslal mi smsa: "Zostaniesz na śniadanie, czy będziesz musiała wracać?"
Dla mnie to o wiele za wczesnie, po pierwsze tak naprawde tych kilka spotkan pozolilo mi go polubic, ale nie do konca poznac... To za szybko! Poza tym po tym moim ostatnim zwiazku z S. ( to pierwszy i ostatni mezczyzna z ktorym sie kochalam) nie jestem jeszcze gotowa zeby ot tak podarowac swoje cialo komus obcemu! I on doskonale wie o tym, ze ja jeszcze nie do konca sie wyleczylam z S. bo wielokrotnie o tym rozmawialismy...
Czuje sie zawiedziona, ma u mnie wielkiego minusa, nie sądziłam, ze tak to sie potoczy... Napisalam mu ze narazie sama kolacja mi wystarczy...
Nie wiem czy dobrze zrobilam?
Napisano 05 września 2008 - 16:41
Napisano 05 września 2008 - 17:02
Napisano 05 września 2008 - 17:19
Co Nas nie zabije to Nas wzmocni ![]()
COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ ![]()
Napisano 05 września 2008 - 17:55
moze mu wystarczy przytulenie i lulu bez kochania;) wtedy mogłoby byc milo, kolacja romantico potem lulu w jego ramionach i snaidanko.
i co myslisz, że tak będą leżeć "sztywno" i rączki na kołderce?
heh nie te czasy...co są teraz
brooke, dobrze napisałaś, że kolacja Ci wystarczy - brawo
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 05 września 2008 - 18:45
Wiadomo, że nie leżeliśmy z rączkami na kołdrze
Napisano 05 września 2008 - 18:49
Napisano 05 września 2008 - 20:31
Napisano 05 września 2008 - 21:35
tak jak dziewczyny podpowiadaja rob to co serce ci podpowiada i nic na slile
Napisano 05 września 2008 - 22:35
Napisano 05 września 2008 - 23:45
Napisano 06 września 2008 - 06:49
On się bardzo zgrabnie wytłumaczył. Powiedział, że doskonale sobie zdaje sprawę z tego ,że nie jestem "tego typu" dziewczyną, że nie miał na myśli łóżka, tylko wiele razy pisał wcześniej ,że chciałby przy mnie zasnąć i tylko na to liczył. Przekonał mnie... Powiedział: " Te spotkania z Tobą za bardzo mi się podobają, żebym tak ryzykował, bo taka propozycja byłaby samobójem "...
Spotkanie było super... Nie doszło do niczego więcej oprócz pocałunków i przytulanek, wróciłam do domu jakoś przed 3...
Fajnie, że sobie to z nim wyjaśniłam. I dziękuje Wam bardzo za poparcie! Człowiekowi jakoś tak od razu raźniej jak wspomagacie
Oj coś czuję,że z tej znajomości to może być coś więcej, po raz pierwszy od rozstania z S.
Napisano 06 września 2008 - 06:57
Napisano 06 września 2008 - 11:27
ciesze sie ze jestes szczesliwa
Napisano 06 września 2008 - 11:39
Powiedział, że doskonale sobie zdaje sprawę z tego ,że nie jestem "tego typu" dziewczyną, że nie miał na myśli łóżka, tylko wiele razy pisał wcześniej ,że chciałby przy mnie zasnąć i tylko na to liczył.
jakbym słyszała mojego...ze tylko zasnąć...
ehh Ci faceci to tylko tak na początku pięknie-ładnie wszystko robią...
nie mniej jednak brooke życze Ci aby ta znajomość trwała długo i szczęśliwie
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 06 września 2008 - 11:44
ale dlaczego tak mowisz nie wszyscy faceci sa tacy ja np. pierwszy raz poszlam na noc do tomka po 4 miesiacach i pozniej przez jakies prawie 3 miesiace tak spalismy raz u mnie raz u niego i nic sie nie dzialo bo nie chcielismy tego jeszcze...jakbym słyszała mojego...ze tylko zasnąć...
ehh Ci faceci to tylko tak na początku pięknie-ładnie wszystko robią...
a pozniej przyszedl moment ze... sie stalo i bylo bosko...