Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#801 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 17:25

Do Rzeszowa mam 5,5 godziny pociągiem.
Jesli bym przyjechała to na krótko i większość czasu spędziłabym w pociągu.
Niestety nie mam gdzie się tam zatrzymać.

Do Wrocławia mam o wiele lepsze połączenie więc chyba dopiero na tym zlocie bym się pojawiła.

Jeśli chodzi o zloty na północy to najbardziej by mi pasował Kołobrzeg, Słupsk i okolice. Tam mam się gdzie zatrzymać. Ale z drugiej strony stamtąd do Szczecina to 3 godziny jazdy pociągiem. Także nie jest źle :mrgreen:

#802 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 17:40

Do Rzeszowa mam 5,5 godziny pociągiem.

a ja do warszawy miałam 4,5 busem. Zapytaj dziewczyn ile czasu spędziły w pociągach, żeby dojechać :P

Baby... Przecież nikt nikomu nie każe do Rzeszowa przybywać. Jak ktoś na prawdę będzie chciał się spotkać, to te kilka godzin w pociągu czy autobusie różnicy mu nie zrobi. Ja zapraszam. Jak ktoś nie chce - zmuszać nie będę :P Zawsze możecie rzucić hasłem : tu i tu wtedy i wtedy. będą:.... kto chce- przybywać, kto nie chce- wypchać się :P Na prawdę nie rozumiem czemu "problem" urósł to takiej wagi :P Sama np. do Wrocławia mam dziadowskie połączenie, ale jak przyjdzie na niego kolej, to nie odpuszczę, choćbym cały weekend w pociągu spędzić miała :P Jedyne co mnie może powstrzymać, to nieplanowane wydatki ;-)

Poza tym, u nas zawsze wytłumaczeniem jest 'mam daleko"... Nie ' nie mam kasy", "mam ważne plany", "nie chce mi się' tylko "mam daleko"...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#803 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 18:05

Ale ja np. nie mówię, że do Rzeszowa bym nie pojechała, tylko napisałam, że "może" byśmy wcisnęli - moim błędem było nie postawienie po tym wszystkim znaku zapytania :P
Jak Wam nie pasuje to nie. Trudno.
Ja nie mogę sobie pozwolić np. w sierpniu pojechać gdzieś i we wrześniu gdzieś, bo kasowo nie wyrobię.
A gdyby ktoś poszedł na pomysł Cenionki, żeby organizować dwa zloty to tym bardziej, nawet gdybym na oba miała blisko, bo dwa razy w miesiącu raczej małej nikomu nie wcisnę, bo wszyscy zapracowani.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#804 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 18:50

Baby Wy nadal nie rozumiecie. Nie chodzi o planowanie 2 zlotów na raz bądź w odstępie tygodnia czasu. Wiadomo, że ten w Rzeszowie też nie zostanie zorganizowany w ciągu miesiąca, bo i nasze portfele muszą nieco odetchnąć. Za to mam wrażenie, że nikt nie chce wyjść z inicjatywą a jak już jakiś pomysł się pojawi to większość narzeka, że daleko. Niestety w tej kwestii nie da się wszystkim dogodzić <bezradny></span> Miałyśmy z cenionką na myśli, że nie trzeba dostosowywać się do naszych ustaleń w kwestii kolejności odwiedzanych miast i jeśli któraś ma ochotę na takie babskie spotkanie to może zarzucić pomysłem. Kto wie być może osoby, które do Wawy z różnych względów nie dotarły będą mogły się właśnie pojawić ;-)

Ja tam na odległość od Rzeszowa narzekać nie będę- 8 godzin w pociągu spędzę co najmniej a odpuszczać nie zamierzam, chyba, że mój budżet nie podoła. Będę spać i liczyć na to, że nie przejadę właściwej stacji :-P

w sierpniu pojechać gdzieś i we wrześniu gdzieś, bo kasowo nie wyrobię.

Od ostatniego zlotu minął prawie rok, więc przypuszczam, że i zorganizowanie kolejnego trochę potrwa ;-) Będziesz miała nieco czasu
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#805 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:04

nie(d)oceniona a jest w rzeszowie cos ciekawego oprocz tego muzeum dobranocek ???
mnie zawsze tylko nd pasuje i tyle , inne dni odpadaja.
zastanawiam sie czy komus jeszcze oprócz Jasminki i Madź pasowałyby katowice ??? <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#806 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:16

zastanawiam sie czy komus jeszcze oprócz Jasminki i Madź pasowałyby katowice ??? <hmm></span>

Harry pisał, że by przyjechał. I krówka też chyba.

Magda, a Ty sie piszesz na Katowice?

#807 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:21

magdaaaaa, na ploty a nie na podziwianie krajobrazów zapraszam :P coś by siętu znalazło do obfotografowania :P

mnie zawsze tylko nd pasuje i tyle , inne dni odpadaja.

może jednak dostałabyś na którąś sobotę urlop? ;-) pokombinuj, bo w sumie większości zawsze sobota bardziej odpowiadała...
Katowice są w fajnym miejscu, więc na pewno kilka osób się pojawi :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#808 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:27

magdaaaaa, mi i Jasmince pasuje niedziela - więc jakby ktoś się zdecydował do nas podpiąć to możemy się śmiało spotkać ;)
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#809 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:40

czy komus jeszcze oprócz Jasminki i Madź pasowałyby katowice

ja np. ;-) mam blisko ;) wiec kto wie :mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#810 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:46

nie na podziwianie krajobrazów zapraszam

nie no jasne , ale asfaltowe drogi wszedzie sa takie same. nawet z ciekawosci sprawdilam to pociagiem byl w jedna strone jechała 5h , wie na jaka 11 mogla bym byc na miejscu i w okolicach wieczorynki wrocic :) wiec kto wie , na biel by mnie to wyniosło okolo 80-90 w dwie strony :)

może jednak dostałabyś na którąś sobotę urlop?

na sama mysl takiej rozmowy sie odechciewa , ale na bank bede jeszcze nadrabiac godziny , wiec cos sie znajdzie bez ruszania dni z pakietu urlopowego ustawowego :)

Magda, a Ty sie piszesz na Katowice?

pol godziny autobusem . dzis nawet byłam , wiec sie pisze :)

#811 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:51

No to jest nas juz troche
Madz
Jasminka
Hary
Magdaaa
ja
czyli 5 osob narazie - jak sie cos nie zmieni :-P

#812 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:58

Sajuri a jest jaks nd , ktorej wiesz , ze na bank ci nie pasuje ???
no wlasnie macie na mysli jakis konkretny termin ???

#813 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 20:59

magdaaaaa, doktorek w środę dostaje grafik - wtedy ustalimy na bank która to będzie niedziela, ale wszystkim pasuje, żeby była niedziela a w lipcu jest ich aż 5 to myślę, że jakoś się dogadamy.

#814 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 21:37

Sajuri a jest jaks nd , ktorej wiesz , ze na bank ci nie pasuje

nie bardzo rozumiem ??

że jakoś się dogadamy.

napewno choc ja sie nastawiłam na ta :-P

#815 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 21:57

bardzo rozumiem ??

na przyklad wiesz ze druga niedziela w lipcu i trzecie w sierpniu odpada bo amsz impreze rodzinna , albo jakis wyzjazd :-D jak bysmy termin planowały , to tak zebys miala szanse byc. ;-)

lipcu jest ich aż 5 to

którąs bede miec zajeta , ale jeszcze nie wiem , którą , ale to wyjdzie w praniu. :-D

#816 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 22:05

bo amsz impreze rodzinna

....

nie ... w lipcu nie mam imprezy rodiznnej - była teraz - urodziny taty. Nastepna - 11 wrzesznia - mama ma.

#817 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 22:28

Marzycielko no wiesz :lol: Nieźle musiałaś panu kelnerowi zapłacić, że takiego łoniaka wyrwał i zapakował do mojego deseru, żeby mnie udusić <hepi1></span>

Tigrus obiecałaś trzeci etat wziąć, żeby przyjechać na spotkanie kolejne w tym roku :-P

Bo ja to myślę, że wrzesień/ październik można by coś kombinować, bo zimą chyba nie bardzo, a czekać rok to już w ogóle bezsensu :-P
Ja osobiście na to spotkanie aż tak sie nie wykosztowałam, ale wiadomo nie miałam aż tak daleko jak inne babeczki no i zniżka na bilety dużo daje.
A najlepiej byłoby coś ze spaniem pokombinować, ale wtedy pojawi się jeszcze więcej problemów <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#818 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 czerwca 2011 - 23:22

Fajnie że udał się zlot :mrgreen: widze, że zabawa była udana.

wiecie, do Rzeszowa, to ja nawet jutro mogę skoczyć <umieraam></span>

ja też <biglol></span>

nie wiem co to za lista ale jak to lista na zlot forumek w naszym pięknym mieście Rzeszowie to proszę mnie na niej uwzglednić :mrgreen:
na ten zlot to już się stawie obowiązkowo ;-) :lol: :lol:

201407101662.png

#819 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 czerwca 2011 - 00:44

ale jak to lista na zlot forumek w naszym pięknym mieście Rzeszowie

nie, to lista na zlot w Katowicach

Bo ja to myślę, że wrzesień/ październik można by coś kombinować, bo zimą chyba nie bardzo, a czekać rok to już w ogóle bezsensu

Aniołku, myślę dokładnie to samo i już miałam wcześniej to pisać.
Ja myślę, że wrzesień - Rzeszów city :mrgreen:
Jeśli nie wyskoczy mi coś niespodziewanego, to na mnie możecie liczyć ;)

[ Dodano: 2011-06-28, 01:46 ]

Marzycielko no wiesz :lol: Nieźle musiałaś panu kelnerowi zapłacić, że takiego łoniaka wyrwał i zapakował do mojego deseru, żeby mnie udusić <hepi1></span>

<biglol></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#820 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 czerwca 2011 - 08:02

a myślę, że wrzesień - Rzeszów city

Ja myślę, że termin dobry, ale nie wiem, jak wasze prtfele :P

A zimą Rzeszów jest najładniejszy <zakochany></span> szkoda tylko, że z nieznanych mi powodów nie ma parasolek w rynku <lol></span>

A apropos Katowic, jakbyście to odłożyły do sierpnia, to może i ja bym się wybrała, bo póki co jak tylko otwieram portfel to ze środka coś do mnie woła "zamknij mnie! nie dotykaj!" :lol: a tak będę zielenieć z zazdrości <lol></span>