Spotkania forumek
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:00
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:12
kombinowałyśmy na wszelkie możliwe sposoby i nawet Marzycielkę w to wciągnęłyśmy i dupa blada, że tak brzydko powiema busy, pks? może z przesiadkami dałabyś radę pokombinować?
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:14
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:28
p.s. Cenionka chodziło mi o to, że sprawdziłam sobie rozkład pociągów na piątek zamiast na sobotę
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:29
Ja się czuję teraz jakbym kłopotu Wam narobiła z tym czekaniem
[ Dodano: 2011-06-23, 21:30 ]
a Ty piękna czemu masz tak wcześnie powrotny??
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:31
Ale ja nie widzę przeszkód byśmy pokręciły się w okolicy dworca Aniołku, zjadły jakieś śniadanie i poczekały na Ciebie
Co Wy na to dziewczyny?
Pewnie, że poczekamy
Ja muszę jeszcze tylko sprawdzić sobie o której mam powrotny pociąg.
A jeśli chodzi o dylemat łazienki czy Zoo jestem zdecydowanie za łazienkami
Już się nie mogę doczekać
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:36
bo wynalazłam to pięknie pasujące mi połączenie po 18 tak samo jak Tobiea Ty piękna czemu masz tak wcześnie powrotny??
I nie marudź że poczekać na Ciebie to kłopot
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:39
aaaaa, źle zrozumiałamp.s. Cenionka chodziło mi o to, że sprawdziłam sobie rozkład pociągów na piątek zamiast na sobotę
Majorka^^, postanowione. Szykuj się
Przeciwnie, z czystym sumieniem i spokojnie będziemy mogły trochę czasu na poranną kawę poświęcić (i śniadanie oczywiścieJa się czuję teraz jakbym kłopotu Wam narobiła z tym czekaniem
też sięcieszę jak głupia, że wszystko sięelegancko poukładało tak jak miało i wybywam do wasJuż się nie mogę doczekać
![]()
![]()
Napisano 23 czerwca 2011 - 20:39
I nic innego Ci nie pasuje? ja przyjadę późno, Ty wyjedziesz wcześnie nowynalazłam to pięknie pasujące mi połączenie po 18 tak samo jak Tobie
nie na ten dzień co trzeba znaczy
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 23 czerwca 2011 - 21:20
A Ty o której masz powrotny, bo mówiłaś, że po 16ja przyjadę późno, Ty wyjedziesz wcześnie no
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:15
W piątek wyruszyłyśmy z halynką do Łodzi. Pierwsze 2 godziny upłynęły nam na rozmowie, ale pomne ostrzeżeń jej chłopaka, że jeśli przegadamy całą drogę to będziemy musiały opowiadać wszystko po 3 razy (drugi raz w Łodzi a kolejny w Wawie
Na centralnym już czekała na nas Marzycielka i cenionka a że do przyjazdu Majorki miałyśmy jeszcze trochę czasu to postanowiłyśmy iść na śniadanie do Złotych Tarasów. Nie polecam. Nasza dzielna przewodniczka świetnie znająca wszystkie zakamarki stolicy
O 10 pognałyśmy na centralny a że tłum, który wysypał się z pociągu był całkiem spory to dziewczyny dzielnie machały, żeby przypadkiem Majorka nas nie przeoczyła. Szkoda tylko, że nie przy tym pociągu co trzeba żeśmy tymi łapkami wymachiwały
Pierwszym etapem wycieczki były Łazienki ( Madź mamy zdjęcie i przy umywalce i przy sedesie- i to jakim
Później weszłyśmy jeszcze na piwo i pogaduchy do kawiarni, bo eli miala straszną chetkę na szarlotkę na ciepło i tak żesmy się rozgadały, że trzeba było lecieć z wywieszonym jęzorem na dworzec. Troszkę się tam rozbiegłyśmy w różnych kierunkach, bo zaraz kazda niemal miała pociąg a tu trzeba było jeszcze bilety kupić, sesyję w łazience zrobić
Generalnie mimo obaw, że zapadnie niezreczna cisza nic takiego nie miało miejsca
Tylko kawę w Warszawie maja paskudną. W pociągach jeszcze gorszą. A najwstrętniejszą mają na dworcu we Wrocławiu
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:39
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:49
o prosze, tez miałam tak do 27 roku zyciahyba po to by wyleczyć cenionkę z fobii przed jazdą schodami ruchomymi
sie nie dziwiestraszną chetkę na szarlotkę na ciepło
no chyba zartujeszmimo obaw, że zapadnie niezreczna cisza
no ciekawa jestem czy bardziej niz jabo gaduła z niej niesamowita
fajnie ze sie udało. Bardzo sie ciesze
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:55
Wrzućcie w odpowiedni dział to za pół roku sobie obejrzę( Madź mamy zdjęcie i przy umywalce i przy sedesie- i to jakim
).
Świetnie, że spotkanie się udało,
Wawa stoi, Wy żyjecie, żadna nie zaginęła - same plusy
Ale fest banie macie z tymi pociągami - dwa razy się pomyliłyście
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 26 czerwca 2011 - 18:59
Bo one zapewne liczyły, że jak się pojawią na dworcu to będą miały specjalnie oznakowaną drogę do właściwego pociąguAle fest banie macie z tymi pociągami - dwa razy się pomyliłyście
A fotka z "łazienek" jest świetna swoją drogą
Majorka ach ta Warszawa, uwzięła się na Ciebie
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 26 czerwca 2011 - 19:07
hahaha no właśnieWawa stoi, Wy żyjecie, żadna nie zaginęła - same plusy
Cieszę się, że Wam spotkanie wypaliło

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 26 czerwca 2011 - 19:11
Fajnie,że ze spotkania zadowolone jesteście
To gdzie kolejne jest planowane?bo ostatnio na chacie ktoś napisał,że zapisy są potrzebne na kolejne miasta
Napisano 26 czerwca 2011 - 19:23
Mówię Ci, Cenionka ma na bank taki notesTo gdzie kolejne jest planowane?bo ostatnio na chacie ktoś napisał,że zapisy są potrzebne na kolejne miasta
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 26 czerwca 2011 - 19:24
Co do szukania... Majorki szukałyśmy nie w tym pociągu co trzeba, a ja z Marzycielką szukałyśmy się po 2 końcach zachodniego
już na Ciebie czekają, Asia zadbała o to, żeby nikt na ilość nie narzekałrzućcie w odpowiedni dział to za pół roku sobie obejrzę
Ogólnie było super i bardzo się cieszę, że poznałam dziewczyny.
pałac kultury odstawia na swoje miejscemoże Wawę po nalocie forumek naprawia
Rzeszów cityTo gdzie kolejne jest planowane?
EDIT:
Mówię Ci, Cenionka ma na bank taki notes
- i na pierwszej stronie wielkimi literami pisze RZESZÓW