Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Spotkania forumek

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1836 odpowiedzi w tym temacie

#741 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 19:30

A u mnie znowuż wolne jest,pociągi są tylko kasy brak z powodu pewnego zamieszania w moim życiu :-P no cóż liczę na kolejny termin ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#742 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:00

Majorka a busy, pks? może z przesiadkami dałabyś radę pokombinować?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#743 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:12

a busy, pks? może z przesiadkami dałabyś radę pokombinować?

kombinowałyśmy na wszelkie możliwe sposoby i nawet Marzycielkę w to wciągnęłyśmy i dupa blada, że tak brzydko powiem :-/ Ale ja nie widzę przeszkód byśmy pokręciły się w okolicy dworca Aniołku, zjadły jakieś śniadanie i poczekały na Ciebie ;-) Co Wy na to dziewczyny?
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#744 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:14

Pewnie, że tak. Jak się nie da wcześniej, mówi się trudno, poczekamy :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#745 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:28

Widzisz, widzisz :mrgreen: Pakuj 4 litery w pociąg i szoruj do Wawy ;-)

p.s. Cenionka chodziło mi o to, że sprawdziłam sobie rozkład pociągów na piątek zamiast na sobotę :lol:

#746 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:29

nie(d)oceniona ogólnie coś by się znalazło, ale sobota to odrazu odejmą kilka kursów i nic nie pasuje tak jak by się chciało :cry:

Ja się czuję teraz jakbym kłopotu Wam narobiła z tym czekaniem :-(

[ Dodano: 2011-06-23, 21:30 ]
a Ty piękna czemu masz tak wcześnie powrotny?? :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#747 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:31

Ale ja nie widzę przeszkód byśmy pokręciły się w okolicy dworca Aniołku, zjadły jakieś śniadanie i poczekały na Ciebie ;-) Co Wy na to dziewczyny?

Pewnie, że poczekamy :)

Ja muszę jeszcze tylko sprawdzić sobie o której mam powrotny pociąg.
A jeśli chodzi o dylemat łazienki czy Zoo jestem zdecydowanie za łazienkami :-D

Już się nie mogę doczekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#748 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:36

a Ty piękna czemu masz tak wcześnie powrotny?? :-P

bo wynalazłam to pięknie pasujące mi połączenie po 18 tak samo jak Tobie :lol: nie na ten dzień co trzeba znaczy <hepi1></span>

I nie marudź że poczekać na Ciebie to kłopot <dupka221></span> <dupka221></span>

#749 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:39

p.s. Cenionka chodziło mi o to, że sprawdziłam sobie rozkład pociągów na piątek zamiast na sobotę :lol:

aaaaa, źle zrozumiałam <lol></span>

Majorka^^, postanowione. Szykuj się <hoho2></span>

Ja się czuję teraz jakbym kłopotu Wam narobiła z tym czekaniem :-(

Przeciwnie, z czystym sumieniem i spokojnie będziemy mogły trochę czasu na poranną kawę poświęcić (i śniadanie oczywiście :P )

Już się nie mogę doczekać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

też sięcieszę jak głupia, że wszystko sięelegancko poukładało tak jak miało i wybywam do was :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#750 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:39

halynka a wiesz, że jak coś to my razem wracamy :-P

wynalazłam to pięknie pasujące mi połączenie po 18 tak samo jak Tobie :lol: nie na ten dzień co trzeba znaczy <hepi1></span>

I nic innego Ci nie pasuje? ja przyjadę późno, Ty wyjedziesz wcześnie no <zly></span> chyba następnym razem napiszę do pkp żeby inaczej pociągi ustawiali :->
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#751 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 21:20

ja przyjadę późno, Ty wyjedziesz wcześnie no

A Ty o której masz powrotny, bo mówiłaś, że po 16 <co></span> Może się poświęcę na ten PKS, albo wykosztuję na 2 klasę w Intercity :-P Nie marudź, masz być ;-)

#752 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:15

Żeby Was ciekawość nie zeżarła zupełnie to już Wam piszę jak było- super było :mrgreen:

W piątek wyruszyłyśmy z halynką do Łodzi. Pierwsze 2 godziny upłynęły nam na rozmowie, ale pomne ostrzeżeń jej chłopaka, że jeśli przegadamy całą drogę to będziemy musiały opowiadać wszystko po 3 razy (drugi raz w Łodzi a kolejny w Wawie :lol: ) postanowiłyśmy trochę pomilczeć :-P Do eli dotarłyśmy z godzinnym opóźnieniem (niech żyje PKP! :-P ) i resztę wieczoru spędziłyśmy na plotkowaniu. Snu nie pozostało nam zatem zbyt wiele, bo raptem 4 godziny i dlatego mogę zwalić na zmęczenie fakt, że ze wszystkich sił usiłowałyśmy wpakować się w sobotę do niewłaściwego pociągu. Ale był taki ładny i z tv, i podświetlany :lol: Tak się uczepiłyśmy tych drzwi, że aż maszynista zaczął wyglądać co kombinujemy. Jeszcze 5 minut i do Wawy byśmy na piechotę chyba szły :-P

Na centralnym już czekała na nas Marzycielka i cenionka a że do przyjazdu Majorki miałyśmy jeszcze trochę czasu to postanowiłyśmy iść na śniadanie do Złotych Tarasów. Nie polecam. Nasza dzielna przewodniczka świetnie znająca wszystkie zakamarki stolicy <lol></span> urządziła nam też wycieczkę po parkingu galerii- chyba po to by wyleczyć cenionkę z fobii przed jazdą schodami ruchomymi- najpierw 3 poziomy w górę, później 7 w dół i znowu 4 w górę :-P

O 10 pognałyśmy na centralny a że tłum, który wysypał się z pociągu był całkiem spory to dziewczyny dzielnie machały, żeby przypadkiem Majorka nas nie przeoczyła. Szkoda tylko, że nie przy tym pociągu co trzeba żeśmy tymi łapkami wymachiwały :lol: Najważniejsze, że w ostateczności udało nam się odnaleźć ;-)

Pierwszym etapem wycieczki były Łazienki ( Madź mamy zdjęcie i przy umywalce i przy sedesie- i to jakim :mrgreen: ). Ale że pogoda była jaka była, bo zaliczyłysmy i deszcz, i grad, i słońce to nastąpiła szybka ewakuacja na starówkę. W sumie wylądowałyśmy w PizzaHut. Pojadły, popiły, poprawiły deserem :mrgreen: Majorka to nawet z niespodzianką lody dostała i cały czas twierdzi, że tym kłaczkiem ja chceili udusić. A żebyście widziały jak dziewczyny zaczęły w tych swoich deserach grzebać- chyba liczyły na to, że i im się cos trafi <lol></span>

Później weszłyśmy jeszcze na piwo i pogaduchy do kawiarni, bo eli miala straszną chetkę na szarlotkę na ciepło i tak żesmy się rozgadały, że trzeba było lecieć z wywieszonym jęzorem na dworzec. Troszkę się tam rozbiegłyśmy w różnych kierunkach, bo zaraz kazda niemal miała pociąg a tu trzeba było jeszcze bilety kupić, sesyję w łazience zrobić :mrgreen: No ale prawie wszystkim udało się o czasie odjechać do domu- tylko eli została dotrzymać towarzystwa Marzycielce i cenionce, bo utknęła w kasie i na pociąg nie zdążyła.

Generalnie mimo obaw, że zapadnie niezreczna cisza nic takiego nie miało miejsca :-) A nawet gdyby to przecież miałyśmy przy sobie eli, która swoja drogą muszę Wam powiedzieć była bardzo grzecznym i spokojnym dzieckiem :-P i na pewno gdyby taka sytuacja się zdarzyła to by atmosferę ratowała, bo gaduła z niej niesamowita :-P Było naprawdę fajnie i śmiesznie. Dziewczyny naprawdę okazały się sympatyczne, otwarte i chętne do wygłupów :mrgreen:

Tylko kawę w Warszawie maja paskudną. W pociągach jeszcze gorszą. A najwstrętniejszą mają na dworcu we Wrocławiu :lol:

#753 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:39

tigraa84, Cieszę się że wam się spotkanie udało :) zazdroszczę... i jestem zła że nie pojechałam bo bardzo chciałam mam nadzieję że na następne mi się uda jechać już bez przeszkód i że będzie nas więcej :)

#754 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:49

hyba po to by wyleczyć cenionkę z fobii przed jazdą schodami ruchomymi

o prosze, tez miałam tak do 27 roku zycia <lol></span> ale mineło wiec Cenionka - wszystko przed Toba. Zawsze miałam wrazenie ze te schody "cos mi zrobia " i robiłam niezła szopke znajomym w galeriach :lol:

straszną chetkę na szarlotkę na ciepło

sie nie dziwie

mimo obaw, że zapadnie niezreczna cisza

no chyba zartujesz :lol: <umieraam></span> jak same plotkary ? eee nie ma sił. :-P

bo gaduła z niej niesamowita

no ciekawa jestem czy bardziej niz ja :-P

fajnie ze sie udało. Bardzo sie ciesze :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#755 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:55

( Madź mamy zdjęcie i przy umywalce i przy sedesie- i to jakim :mrgreen: ).

Wrzućcie w odpowiedni dział to za pół roku sobie obejrzę :-P

Świetnie, że spotkanie się udało,
Wawa stoi, Wy żyjecie, żadna nie zaginęła - same plusy :mrgreen:

Ale fest banie macie z tymi pociągami - dwa razy się pomyliłyście
<lol></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#756 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 18:59

Ale fest banie macie z tymi pociągami - dwa razy się pomyliłyście

Bo one zapewne liczyły, że jak się pojawią na dworcu to będą miały specjalnie oznakowaną drogę do właściwego pociągu <lol></span>

A fotka z "łazienek" jest świetna swoją drogą :)

Majorka ach ta Warszawa, uwzięła się na Ciebie :P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#757 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:07

Wawa stoi, Wy żyjecie, żadna nie zaginęła - same plusy :mrgreen:

hahaha no właśnie :mrgreen: nie ma strat w ludziach ani w dobytku więc grzeczne byłyście :-P

Cieszę się, że Wam spotkanie wypaliło :mrgreen: :mrgreen: Szalone :-P
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#758 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:11

Mnie martwi,że Marzycielka znaku życia nie daje :P odezwała się po spotkaniu,a teraz milczy :P może Wawę po nalocie forumek naprawia <lol></span>

Fajnie,że ze spotkania zadowolone jesteście :-D
To gdzie kolejne jest planowane?bo ostatnio na chacie ktoś napisał,że zapisy są potrzebne na kolejne miasta <lol></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#759 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:23

To gdzie kolejne jest planowane?bo ostatnio na chacie ktoś napisał,że zapisy są potrzebne na kolejne miasta <lol></span>

Mówię Ci, Cenionka ma na bank taki notes :lol: - i na pierwszej stronie wielkimi literami pisze RZESZÓW <lol></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#760 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 19:24

Chciałam nieśmiało wtrącić, że do połowy schodów jadących W GÓRĘ, jechać mogę, a później wzrok w przód lub w schody i dojade jakos do końca, z tych jadących w dół oczyma wyobraźni mojej spadam, zanim jeszcze na nie wleze <lol></span> wjęc zjechać zjadę, ale stojąc na dole mam zawsze ochotę ziemię całować :P

Co do szukania... Majorki szukałyśmy nie w tym pociągu co trzeba, a ja z Marzycielką szukałyśmy się po 2 końcach zachodniego :P Tylko na Eli, Halynkę i Tigrę miałyśmy sposób - Mamuśka szukała po jednej stronie pociągu, ja po drugiej, a i tak znalazłyśmy się dopiero po telefonie <lol></span> Komitet poszukiwawczy Majorki poza skakaniem i machaniem nie był aż tak zorganizowany, ale i tak znalazłyśmy się najszybciej (normalnie mam przed oczami prawie biegnącą do nas, i machającą Justynę <umieraam></span> )

rzućcie w odpowiedni dział to za pół roku sobie obejrzę :-P

już na Ciebie czekają, Asia zadbała o to, żeby nikt na ilość nie narzekał <umieraam></span>

Ogólnie było super i bardzo się cieszę, że poznałam dziewczyny.

może Wawę po nalocie forumek naprawia <lol></span>

pałac kultury odstawia na swoje miejsce <lol></span>

To gdzie kolejne jest planowane?

Rzeszów city :P zapisy na kolejne po nim :P Muzeum dobranocek, no i młoda w końcu musi się na którymś pokazać <lol></span> A kolejne Poznań lub Łódź zapewne :mrgreen: Została data do ustalenia :P (Mam nadzieję, że szybciej niż za rok :lol: )

EDIT:

Mówię Ci, Cenionka ma na bank taki notes :lol: - i na pierwszej stronie wielkimi literami pisze RZESZÓW <lol></span>

<biglol></span> <umieraam></span> <leze12></span> <biglol></span>