Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedluzanie wlosow =)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#101 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 16:49

Niedawno myślałam o tym,żeby przedłużyc włosy..
Ale niestety nie pozwala mi na to kasa-której brak.A jak jest to są potrzebniejsze wydatki.
Więc to jak narazie odpada.

#102 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 16:55

Jak wyglądają te włosy na taśmę??

#103 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 17:23

Przejrzyj ten watek, ja wklejalam troche info i filmik bo sama kupowalam przez allegro.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#104 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 17:23

Princessa, przejrzyj ten temat od początku, tam madzia wklejała nawet zdjęcie swoich włosów po przedłużeniu... :-)

no właśnie... :mrgreen:
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#105 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 17:29

bylam szybsza o ulamek sekundy :mrgreen:

kurde...ide stad bo jak spojrzalam na te moje blöond wlosy... :-/ to zaczynam do nich tesknic :-/ do dupy :-/

:-/ hmmm :-/

:-/ :-/ :-/

:( :-/ :-/
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#106 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 17:36

madzia, jeszcze do nich wrócisz coś tak myślę :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#107 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 17:37

madzia,,ale śliczne miałaś te włosy..poprostu przepiękne :)
Ja bym takie chciała tylko,że czarne :mrgreen: :lol:

#108 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 stycznia 2009 - 18:11

madzia, jeszcze do nich wrócisz coś tak myślę

najlepiej sie czuje w jasnych to fakt a jak sobie przypomne i na moj avatarek jeden spojrze to...

W ogole te wlosy na tasmie tez przefarbowalam ale zanim jeszcze to sie stalo to zaczely odpadac z tej tasmy. To jest w sumie normalne i mnie nie zdziwilo. W ogole nie sa juz takie ladne jak na poczatku i sa suche i sztywniejsze mimo, ze to prawdziwy wlos.
Ale coz grawitacji tez nie da sie powstrzymac... :)¨

Madziuś, co do czarnego to ide ci odpisac w innym temacie.

#109 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 00:30

ja pare stron dalej pisalam ze bylam zadowolona z moich wlosow na tasme... otworz teraz to ich nawet nie wyciagam z szafy :/ zniszczyly sie i w ogole...lipne sa :/ swędzi mnie głowa od tej tasmy... :/

#110 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 27 marca 2009 - 16:12

zgadzam sie z kociakiem w kwestii

Gabisia, niestety cuda się nie zdarzają
Jeśli włosy z natury nie rosną Ci szybko, to Ci nie urosną po żadnych tabletkach czy ampułkach - gdyby było to takie łatwe, to wszystkie kobiety chodziłyby z pięknymi gęstymi, długimi włosami

:-D

mi strasznie wolno wlosy rosna od kilku dni biegam po allegro i szukam wlosow na tasmie mozna przyczepiac kiedy sie chce i odczepiac kiedy sie chce

a ja wlasnie madziu takie mam przyczpiane za pomoca ringow super sprawa mozna je odczepiac kiedy sie chce ale trzeba o nie bardzo dbac :-D jak bedziesz chciala to moge Ci polecic tam gdzie ja kupowalam :-D

ja tez mam doczepiane włosy na ringi dlugosc 15 cm

[ Dodano: 2009-03-27, 16:16 ]
jak ktos chce to moge polecic moja znajoma z trojmiastaktora robi to prywatnie o polowe taniej niz w salonie

[ Dodano: 2009-03-28, 19:22 ]
farbowałyscie same przedluzane wlosy! ?? :?: :?:
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#111 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 marca 2009 - 21:51

ja chciałam przedłóżyc sobie włosy na ringi ale po nich zostałabym łysa... strasznie wyrywają ringi jak i zgrzewy włosy :/ a szkoda... już nawet kase odkładałam na nie :/ wciąż się zastanawiam nad przedłużeniem ale boje się ...

#112 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 marca 2009 - 21:57

krowka17, wiesz powiem tak co lepiej mieć krótkie i trochę mało niż być łysą ....bo ja wybrała bym pierwsze ..... pogadaj z dziewczynami z zakładu nich ci powiedzą czy to tak bardzo szkodzi czy tylko tak mówią :-)

#113 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 marca 2009 - 22:21

fajna babka, to naprawde szkodzi takie przedłużanie mojej koleżance która przedłużyła sobie wyrwało włosy na głowie do ktorych miała poprzyczepiane te włosy na ringi :/

[ Dodano: 2009-03-28, 22:22 ]
fajna babka, bo to jednak jest jakieś obciążenie dla włosa i jeśli tak ciągle to jest to osłabia włosy i niestety się wyrywają :/

#114 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 28 marca 2009 - 22:23

krowka17, no to sobie chyba sama odpowiedziałaś na pytanie czy warto :-) ja bym nie chciał mieć takich dopinek wole swoje :-)

#115 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 marca 2009 - 22:25

no to sobie chyba sama odpowiedziałaś na pytanie czy warto

nie zadawałam nigdzie pytania tylko napisałam jak jest a mimo tego że wiem jak jest to nadal się zastanawiam nad tym by zaryzykowac :P

#116 amelia83

amelia83
  • Użytkownik
  • 463 postów

Napisano 28 marca 2009 - 22:33

a ja przedłużylam bo nie mogłam doczekac sie swoich długich ,moje mialam prawie do ramion a teraz mam kite :-P ,

[ Dodano: 2009-03-28, 22:34 ]
tak bym pewnie jakiegos krótkiego fryza sobie wymysliła
Większość ludzi jest jak opadłe liście,które rozwiewa wiatr.Krążą w powietrzu,a potem spadają na ziemię.Ale nieliczni są jak gwiazdy,które poruszają się po ustalonym kursie,gdzie nie moze ich dosięgnąć wiatr. Mają prawo i kierunek w sobie. {hermann hesse}

#117 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 30 marca 2009 - 16:39

No ja tez mam ochote...bo ściełam i mam teraz takie hmm za łapatki sięgające a z 10 cm więcej by mi nie zaszkodziło.
Już nie panna a żona :*

#118 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 14:08

przeczytałam dzisiaj cały ten wątek i jestem zachwycona efektem jaki uzyskała Madzia :lol:
chyba się skusze i zakupie na allegro te włosy na taśmie, jak się sprawdzą to przedłuże sobie włoski na wesele :-D bo niechcą same rosnąć, sprawdzałam aukcje jest ich dużo i cena niższa teraz :mrgreen:

#119 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 12:12

sama nie przedluzalam wlosow, bo moje rosna w szybkim tempie...
Ale kolezanka z roku po przedluzeniu, do 2 m-cy w zadziwiajacym tempie pozbywala sie wlasnych wlosow... Strasznie wypadaly. Wiec sama bym sie raczej nie zdecydowala na przedluzenie <bezradny></span>

#120 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 03 sierpnia 2010 - 11:11

saja napisałaś w innym dziale, że dałaś się namówić na przedłużanie włosków <jezorek11></span>
mogłabyś coś więcej na ten temat powiedzieć? :D
jaką metodą, ile Cie to kosztowało i czy jesteś zadowolona z efektów? <hmm></span>
byłabym bardzo wdzięczna <flow1></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>