Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedluzanie wlosow =)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#61 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 23:33

świetnie to wygląda :) aczkolwiek przekonania nie mam....może jak zobaczę madzię, to nabiorę ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#62 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 23 lutego 2008 - 08:47

siostra przedłużała włosy i fryzjerka jej powiedziałą, że bardzo niedobrze, że ma takie zdrowe swoje włosy, bo są sliskie i może się kiepsko trzymać. zapłaciła mnóstwo kasy , miała je dość krótko, zaczęły jej wychodzić już następnego dnia po założeniu, ale fryzjerka mówiła, że ok, że moja siostra ma zbierać je i przed wyjazdem za granicę przyjść do niej z tymi uzbieranymi włosami to już bez opłaty jej te podoczepia, doczepiła, siostra wyjechała do siebie do Belgii po jakims tygodniu czy dwóch nie miała doczepionych włosów

#63 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 12:42

madzia jak przyjda wloski to napisz czy ten kolorek jest taki sam jak na tej fotce co wkleilam :-D

#64 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 marca 2008 - 15:04

Juz mam juz mam <jupi></span>
moja paczuszka dotarla. Przyznam szczerze-jest lepiej niz myslalam <jupi></span>
wloski sa cudowne, jedynie co to moje wlosy z samej gory sa troszku innego kolorku...cos pod srebro az podchodzace ale jakos to sie fajne wkomponowalo i jest mega, jak to sie mowi :mrgreen: ;-)
ale mam dluuuugie wlosy <zawstydzony></span>

Polecam :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#65 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 04 marca 2008 - 15:10

madzia, to chwal sie tu szybko :) bo my ciekawe :)

#66 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 04 marca 2008 - 15:42

ZESTAW CLIP-ON 100% naturalne włosy, kolor jasny slomkowy blond.
z twarza tradycyjnie pojawie sie kiedys w fotkach ;-)
dla lepszej jakosci trzeba kliknac w foto :-D

Załączone miniatury

• DSC08858.JPG

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#67 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 04 marca 2008 - 15:48

wyglądają jak naturalne <ookk></span>

#68 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 04 marca 2008 - 17:39

madzia, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :) rewelacja :)

#69 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 04 marca 2008 - 17:41

madzia, po prostu włosy fantastyczne xD w ogole nie wyglądaja jak sztuczne :D
extra!
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#70 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 04 marca 2008 - 19:08

hmm..ciekawe :D może i ja bym sobie takie coś kupiła :D madziu, Ty to na allegro zamawiałaś? jak tak, to możesz mi podać namiary jakieś? :)

#71 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 04 marca 2008 - 19:09

madzia jestem pod wrażeniem <zakochany></span> <zakochany></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#72 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 04 marca 2008 - 19:09

faktycznie nie ma róznicy miedzy twoimi a doczepianymi :D w zyciu bym nie poznała :D

#73 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 04 marca 2008 - 22:13

Łał, ale numer :D

Fajnie to wygląda, w ogóle nie ma różnicy faktycznie :)

#74 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 04 marca 2008 - 22:50

madzia ślicznie wyglądają daj mi jakiś namiar na te włoski :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#75 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 04 marca 2008 - 22:55

No nieźle..ale ja raczej w czymś takim nie gustuję :-P

#76 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 marca 2008 - 07:22

Naprawde jestem pod wrazeniem ;-)
Troche sie obawialam czy w ogole ten blond bedzie podobny do mojego. Ale doslownie doczepiane i moje wlasne "zlewaja sie " i w efekcie jest po prostu super :!: acha no i najwazniejsze, ze dobrze sie trzymaja i nie niszcza wlosow.
Wczoraj jak szlam pod prysznic i je odczepialm to tak dziwnie sie czulam...moje takie krotkie :-/ :-D najchetniej bym ich w ogole nie zdejmowala.

Anusek, Kociak tam gdzie ja kupilam nie ma juz tych wlosow, szukam i nie widze ale dam namiary jak szukac bo sa u innych sprzedajacych :-D
Kociak, tak kupione na allegro a paczka stosunkowo szybko doszla tutaj do mnie, wiec tym bardziej jestem zadowolona :-)

#77 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 marca 2008 - 09:28

Madziu pięknie, cudownie :-)
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#78 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 marca 2008 - 14:51

No, ja chyba też się skuszę, ale chyba jednak poczekam do czasu jak wrócę do tego jaśniejszego mojego koloru bo nie wiem, czy zdołam sobie teraz to jakoś dobrze dobrać :) Poza tym zastanawiam się - bo fajny kolorek znalazłam jeden taki właśnie co chyba by mi pasował, ale to są włoski raczej nienaturalne. I teraz takie pytanie - czy one są dużo gorsze od naturalnych. Tzn jakie są ich wady oprócz tego,że nie można ich farbować, kręcić czy prostować?

#79 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 marca 2008 - 17:22

Aniu to ci powiem co jeszcze wyczytalam na innym forum.
Ze wlosy syntetyczne nie tylko nie nadaja sie do krecenia czy prostowania ale jest roznica w dotyku są sztywniejsze i mogą sie odrózniać od twoich wlasnych i szybko staja sie sianowate.
i ze jednak za dobry wlos warto dac wiecej kasy

#80 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 marca 2008 - 19:06

madzia - ja też proszę o jakąś podpowiedź na priva jak tego szukać. a czy są takie czarne? i jak to się mocuje? długo to trwa? może na wakacje bym sobie zrobiła...zawsze marzyłam o długich włosach... <dreams></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png