Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedluzanie wlosow =)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#21 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 19:31

Ja mialam juz przedluzone i wcale tak zle nie bylo :-P teraz kumpela ma to w salonie,jednak narazie sie uczy ;-) chce na mnie,ale sie trochu boje,ale moze sie zdecyduje <hmm></span> ale polecam dziewczyna ktore naprawde maja cienkie wlosy,aby sobie zagescic,lepiej sie wtedy wyglada ;-) a przedluzyc tylko hmmm mozna poczekac az odrosna ;-)

#22 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 19:33

smerfetkahh, a jakim sposobem chce Ci zrobic :-D

#23 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 20:38

a ile kosztuje takie przedłużenie?? :D
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#24 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 22:33

madzia88, jak to wyzej bylo opisane lutownica :mrgreen: ale to wcale tak sraszenie nie wyglada,zreszta sa rozne sposoby.
Ja rok temu placilam za 15 cm 800euro ale tylko na pol roku.

#25 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 22:34

To trochę ta przyjemność kosztuje :shock: :shock:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#26 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 15 lutego 2008 - 22:53

o matuchno kochana!! przecież to prawie 2900 zł :!: u nas przedłużenie+zagęszczenie kosztuje od 600 do 1500zł, w zależności od rodzaju doczepianych włosów. (sama nie robiłóam ale chce sobie zrobić na urodzinki to sprawdzałam w wielu miejscach cenniki i wszędzie były w tej granicy)
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#27 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 00:23

ja miałam kiedyś przyczepione włosy...ale tylko 3 miesiące,więcej już nie zakładałam

czemu. bo ja bym chciała sobie włoski przedłużyć (dopiero na wakacje) to naprawde aż tak niszczy włosy?

nie niszczy tylko osłabia :-/ no chyba że sie ma bardzo mocne i gęste to można sobie nosic...mi fryzjer zrobił pogadanke na temat tego co sobie zrobiłam no i więcej nie zakładam.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#28 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 08:44

a jaka jest różnica między włosa mi syntetycznymi a naturalnymi? (oprócz tego co oczywiste :-P ) no nie wiem w dotyku, wyglądzie, trwałości?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#29 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 19:00

jeśli chodzi o przedłużanie włosów to w salonie fryzjerskim najlepiej można to wykonać
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#30 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 19:51

u nas w salonie jest straszny popyt na wlosy przedluzane :-D

#31 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 20:14

a jaka jest różnica między włosa mi syntetycznymi a naturalnymi? (oprócz tego co oczywiste :-P ) no nie wiem w dotyku, wyglądzie, trwałości?

syntetyczne szybko sie robią brzydkie,musisz czesac spesjalną szczotką,nie można za dużo suszyc,no i jak założysz proste to nie możesz ich kręcic...a i nie zmieniają koloru.a natural to tak ja twoje włosy,możesz kręcic,farbowac
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#32 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 23:31

kosztuje od 600 do 1500zł

wiesz nie mozesz tego na polskie przeliczac ;-) fakt to sporo kasy,ale to dla mnie tak samo jak dla was 800zl ;-)

#33 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 11:27

ja Ci to tak wytlumacze :-D Rodzaje włosów
Naturalne włosy wykorzystywane do przedłużania i zagęszczania dzielimy na 3 gatunki:

WŁOSY SŁOWIAŃSKIE - najwyższej dostępnej na rynku jakości włosy. Trudne do pozyskania. Miękkie i delikatne, podatne na układanie i zabiegi stylizacyjne. Charakteryzują Się wysoką wytrzymałością, długo pozostają w doskonałej kondycji. Można je poddawać zabiegom koloryzacji, trwałej (oczywiście z umiarem).

WŁOSY EUROPEJSKIE - wysokiej jakości włosy, miękkie i miłe w dotyku. Podatne na układanie i zabiegi stylizacyjne. Mają krótszą niż słowiańskie wytrzymałość, jednak przy odpowiedniej pielęgnacji długo pozostają w dobrej kondycji. Nie zaleca się farbowania lub innych zabiegów chemicznych. Możliwe tonowanie koloru (delikatne szampony koloryzujace)

WŁOSY AZJATYCKIE - stosunkowo sztywne i twarde włosy, dość trudno poddające się zabiegom stylizacyjnym. Wymagają intensywnej pielęgnacji. Mają żywotność krótszą niż włosy słowiańskie i europejskie. Nie należy stosować żadnych zabiegów chemicznych.

WŁOSY SYNTETYCZNE - uzyskane w chemicznym procesie z tworzyw sztucznych. Mają krótką żywotność, nie powinny być poddawane żadnym zabiegom chemicznym lub stylizacyjnym (również używanie suszarki jest niewskazane), ponieważ mogą ulec zniszczeniu :-D ceny u nas :-D
Zagęszczanie włosami europejskimi 700 PLN
Przedłużanie i zagęszczanie włosami europejskimi 800-1100 PLN
Przedłużanie i zagęszczanie włosami słowiańskimi 1100-1800 PLN
Przedłużanie i zagęszczanie włosami marki Racoon 950-1600 PLN

Pasemka/baleyage kolorami naturalnymi 7 PLN/szt.
(do 100 pasemek)
Pasemka kolorowe 5 PLN/szt.
Podciągnięcie i regeneracja pasemek na całej głowie 200 PLN

Zestaw profesjonalnych kosmetyków do pielęgnacji włosów przedłużanych 99 PLN
Fryzury okazyjne/koki 50 PLN
Baleyage 50 PLN (korona głowy)
70 PLN (cała głowa)
Farbowanie włosów 50 PLN

#34 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 18 lutego 2008 - 11:30

wcale nie drogo,kurde jaka roznica :-> ale ja zmieniam fryz takze juz nie doczepie :-(

#35 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 11:10

madzia88, zobacz co znalazlam :mrgreen: o to mi chodzi, jak sa na tasmie to wydaje mi sie ze jest ich zarazem wiecej na glowie. zaczepiasz sobie klipsami kiedy chcesz i odczepiasz kiedy chcesz. szybko i fajnie
http://pl.youtube.com/watch?v=GUG7hyD-U0E&feature=related
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#36 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 11:30

Jaka zmiana :shock:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#37 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 11:34

znalazlam poki co- jasny słomkowy blond <hmm></span>

1 taśma o dł. 20 cm z 3 klipsami
2 taśmy o dł. 15 cm z 3 klipsami
2 taśmy o dł. 10 cm z 2 klipsami
4 taśmy o dł. 3 cm z 1 klipsem
dlugosc 45-50 cm,

zaraz chyba zamowie <zawstydzony></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#38 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 12:36

a ten klips to.. nie odpadnie? :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#39 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 12:41

mam nadzieje, ze nie;)
nie no...na pewno nie. no chyba ze ktos bedzie na sile ciagnal :-P
kupiłam :oops:

#40 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 12:52

no to dobrze :)

kupiłaś, powiadasz? :) mam nadzieję, że nam się zaprezentujesz później ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.