Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedluzanie wlosow =)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
160 odpowiedzi w tym temacie

#141 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 24 marca 2012 - 17:26

Torii1988 nie chce Cie martwic ale przekonaj sie ze osoba ktora wykona Ci ten zabieg jest naprawde dobra aha i ze wlosy sa naturalne to jedno a drugie to jakiego sa rodzaju te naturalne wlosy najlepsze sa rosyjskie dziewicze remi i to one wygladaja najkorzystniej z naszymi wlosami. A reszta np indyjskie wlosy naturalne to kompletnie nie sprawdza sie ze zlaczeniem z wlosami Polek bo sa po prostu ciezsze,twardsze i sztywniejsze. Nie chce tutaj gdybac ale cena mowi sama za siebie ze raczej wlosy nie sa najlepszej jakosci.... no chyba ze masz juz sprawdzona osobe ktora byla u tej osoby i efekt byl ok. Powodzenia!!
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#142 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 marca 2012 - 17:37

kaskuskaa, ja je mam po znajomości.
właścicielka spa gdzie pracuje sama je nosi i sprowadza je też dla mnie.
nie zamawiam na allegro bo cholera wie co mi to przyjdzie.

traktuje to tak samo jak farbowanie. przecież nie odcinam se reki nic mi nie będzie :-P

#143 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 24 marca 2012 - 17:43

aha to super bo duzo sie slyszy ze wlosy maja byc super a potem siano nie da sie rozczesac na glowie! Powodzonka i moze wrzucisz jakies fotki jak sobie zrobisz i pochwalisz sie pieknymi dlugimi wlosami :-P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#144 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 24 marca 2012 - 17:44

Torii1988, a pochwal się później jakimś zdjęcie, bom ciekawa jaki będzie efekt końcowy :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#145 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 24 marca 2012 - 17:46

aha to super bo duzo sie slyszy ze wlosy maja byc super a potem siano nie da sie rozczesac na glowie!

no niestety.
ja będę mieć sprawdzone włosy przez 2 koleżanki. przywiezie parę i będziemy dobierać dopiero kolor ;-)

pochwalę się na pewno.
mam nadziej że będzie ok

#146 wena

wena
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 18:47

Witam:)
Zawsze chciałam mieć długie włosy, ale moje urosły do pewnej długości i dalej nie chcą już rosnąc:/od paru lat mam taką samą długość włosów.Dziewczyny poradźcie coś na to...
Myślałam nad dopinką, albo jakąś fajną peruką, co o tym myślicie?

#147 kolusia955

kolusia955
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 09 stycznia 2013 - 17:34

Moje włosy są długie a już od dłuższego czasu używam włosów Clip in, są dla mnie bardzo wygodne mogę zakładać i ściągać kiedy tylko chce;) POLECAM!

#148 zajaczek89

zajaczek89
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 08:42

Ciekawa jestem jak to się prezentuje na żywo. Chodzi mi o te włosy, które można doczepić, a później ściągnąć. Ciężko mi to sobie wyobrazić ;)

#149 kolusia955

kolusia955
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 20:49

Wpisz sobie na allegro Włosy Clip IN tam będzie wszystko zaprezentowane jak dopinać i w ogóle ;) Są świetne naprawdę a na dodatek nie niszczą włosów;)

#150 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 20:50

kolusia955, a według mnie noszenie włosów na spinki jest baaaardzo nie wygodne... miałam kiedyś i mimo że dałam za nie dużo pieniędzy to nie byłam zadowolona... strasznie się je nosi i w ogóle dyskomfort jest niestety :/

#151 kolusia955

kolusia955
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 10 stycznia 2013 - 21:03

Zależy jak dla kogo, też kwestia ich doczepienia. Moja mama jest bardzo zadowolona jak jej zrobię to chodzi w tym 3 dni, nawet w spaniu jej nie przeszkadza ale to kwestia przyzwyczajenia. Do wszystkiego idzie się nauczyć...Ja nie wyobrażam sobie wyjścia z domu bez moich rudych włosków ;) Pozdrawiam ;)

#152 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 11:46

Byłam na allegro pooglądać i rzeczywiście wyglądają te dopinki fajnie. Zastanawiam się tylko jak dobrać kolor i skręt włosów żeby się nie odróżniały od naszych naturalnych. Ja mam naturalnie jasne kręcone, na końcach jasne od głowy ciemniejsze :) .

#153 burman69

burman69
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 czerwca 2013 - 11:24

Moje doświadczenia z przedłużaniem włosów są bardzo duże. Korzystałam już trzykrotnie z tego zabiegu, niestety nie zawsze efekt jaki uzyskiwała moja fryzjerka był zadowalający dla mnie.
Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.

#154 koala

koala
  • Użytkownik
  • 101 postów

Napisano 13 kwietnia 2015 - 20:21

mi też strasznie powoli rosną:(  półkroku temu obcięłam i żałuje i czekam aż podrosna ale dopiero z 3-4 cm odrosły:(

#155 Beauty

Beauty
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 16 września 2015 - 16:37

.

Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów.

Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę.

Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne.

Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakości pasemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić.

Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć.

Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć.

Zajrzyjcie koniecznie na.... Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie.

Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami.

Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.

Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej :)

#156 zakista

zakista
  • Zbanowani
  • 8 postów

Napisano 15 października 2015 - 22:26

Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam.

W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać.

Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy/reklama/

Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość :-)

#157 MadziaDz

MadziaDz
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08 stycznia 2016 - 16:58

Cudów nie ma. Sama stosowałam różne specyfiki aż w końcu zdecydowałam się na przedłużenie włosów. Teraz są dokładnie takie jak chciałam. Wyglądają dokładnie tak jak w internecie

#158 tinabik

tinabik
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 16 stycznia 2016 - 11:28

.

Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów. Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę.

Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne.

Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakości pasemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić.

Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.

Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć.

Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.

Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie.

Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami.

Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.

Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej :-)

#159 Ela90

Ela90
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30 września 2016 - 12:56

Bardzo polecam przedłużanie włosami od ..., używają prawdziwych włosów, nie sztucznych, wysokiej jakości, widziałam dziewczyny które miały od nich włosy i wyglądały przepięknie :-)

#160 Ela90

Ela90
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 30 września 2016 - 13:01

Dziewczyny, na pewno niejedna  z Was ma problem z rzadkimi włosami albo krótkimi. Jest na to sposób - sprawdźcie firmę ...  która do przedłużania, doczepiania używa tylko naturalnych pasm. Mają niesamowitą ofertę a dziewczyny, które korzystały z ich usług są na maksa zadowolone :-)