Przedluzanie wlosow =)
Napisano 24 marca 2012 - 17:26
Napisano 24 marca 2012 - 17:37
właścicielka spa gdzie pracuje sama je nosi i sprowadza je też dla mnie.
nie zamawiam na allegro bo cholera wie co mi to przyjdzie.
traktuje to tak samo jak farbowanie. przecież nie odcinam se reki nic mi nie będzie
Napisano 24 marca 2012 - 17:44
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 24 marca 2012 - 17:46
no niestety.aha to super bo duzo sie slyszy ze wlosy maja byc super a potem siano nie da sie rozczesac na glowie!
ja będę mieć sprawdzone włosy przez 2 koleżanki. przywiezie parę i będziemy dobierać dopiero kolor
pochwalę się na pewno.
mam nadziej że będzie ok
Napisano 24 lipca 2012 - 18:47
Zawsze chciałam mieć długie włosy, ale moje urosły do pewnej długości i dalej nie chcą już rosnąc:/od paru lat mam taką samą długość włosów.Dziewczyny poradźcie coś na to...
Myślałam nad dopinką, albo jakąś fajną peruką, co o tym myślicie?
Napisano 09 stycznia 2013 - 17:34
Napisano 10 stycznia 2013 - 08:42
Napisano 10 stycznia 2013 - 20:49
Napisano 10 stycznia 2013 - 20:50
Napisano 10 stycznia 2013 - 21:03
Napisano 28 stycznia 2013 - 11:46
Napisano 15 czerwca 2013 - 11:24
Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Napisano 13 kwietnia 2015 - 20:21
mi też strasznie powoli rosną
półkroku temu obcięłam i żałuje i czekam aż podrosna ale dopiero z 3-4 cm odrosły:(
Napisano 16 września 2015 - 16:37
Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów.
Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę.
Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne.
Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakości pasemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić.
Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć.
Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć.
Zajrzyjcie koniecznie na.... Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie.
Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.
Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej
Napisano 15 października 2015 - 22:26
Witam, ja noszę włosy słowiańskie jasny ciepły blond i regularnie je podciągam.
W włosach słowiańskich naturalnych ekstra jest to, że po 2-3 miesiącach gdy Twoje naturalne odrosną - zdejmują je i odnawiają a potem ponownie zakładają i tak można nosić długo - oczywiście należy odpowiednio dbać.
Więcej można poczytać tutaj - tam moja fryzjerska się zaopatrza we włosy/reklama/
Mam nadzieję, że nieco wyjaśniłam i pomogłam - oczywiście możesz napisać prywatną wiadomość ![]()
Napisano 08 stycznia 2016 - 16:58
Napisano 16 stycznia 2016 - 11:28
.
Witajcie moje drogie! Opowiem Wam o tym jak było ze mną i przedłużaniem włosów. Pierwszy raz skusiła mnie niska cena – strasznie się zawiodłam. Szukałam wtedy pomocy u innej profesjonalnej fryzjerki. Tak trafiłam na Panią Ewę.
Dopiero u Pani Ewy dowiedziałam się, dlaczego to co poprzednia fryzjerka zrobiła mi na głowie było tak okropne.
Fryzjerki próbują oszczędzać na włosach, na popularnym serwisie aukcyjnym kupują najtańszej jakości pasemka włosów czyli podróbki o niskiej gęstości i bardzo cienkie. Nie chcą po prostu w nas zainwestować, a zdecydowanie chcą jak najwięcej zarobić.
Poza tym musicie uważać na niektóre Panie zajmujące się tym dodatkowo – jako zajęciem na weekendy i tanim sposobem na zarobienie pieniędzy. Raz dałam się tak naciągnąć. Teraz nauczona na swoich błędach mogę z całą stanowczością polecić Wam jak nie dać się oszukać.
Po pierwsze proponuję poczytać co nie co o samym zabiegu i metodach jakich można użyć.
Tam można wszystko na spokojnie przeczytać, jest opisane każde z rodzajów przedłużania. Potem dopiero zastanówcie się i zadecydujcie co będzie dla Was najlepsze.
Ja wybrałam najnowszą metodę na rynku – infralight. Szybko i bezpiecznie.
Ja sobie cenię, bo łączenia są bardzo wytrzymałe – ale muszą być profesjonalnie założone. Trzymają się zdecydowanie lepiej niż wykonane innymi urządzeniami.
Chętnie doradzę i powiem Wam jak takie włosy potem pielęgnować – nie jest trudne, ale trzeba znać tajniki i odpowiednie sposoby.
Mam nadzieję że Wam nieco wyjaśniłam, w razie czego piszcie na PW i powiem Wam więcej ![]()
Napisano 30 września 2016 - 12:56
Bardzo polecam przedłużanie włosami od ..., używają prawdziwych włosów, nie sztucznych, wysokiej jakości, widziałam dziewczyny które miały od nich włosy i wyglądały przepięknie ![]()
Napisano 30 września 2016 - 13:01
Dziewczyny, na pewno niejedna z Was ma problem z rzadkimi włosami albo krótkimi. Jest na to sposób - sprawdźcie firmę ... która do przedłużania, doczepiania używa tylko naturalnych pasm. Mają niesamowitą ofertę a dziewczyny, które korzystały z ich usług są na maksa zadowolone ![]()