ale tak i tak bedzie swietniez dziećmi to raczej nie poimprezujemy wszystko organizujemy tak, żeby dzieciaki mogły poszaleć, my na drugim planie jesteśmy
Zagraniczne podróże i wycieczki - porady
Napisano 26 stycznia 2008 - 11:57
Napisano 26 stycznia 2008 - 12:35
póki co trzeba mase rzeczy pokupować
Guest_Kociak_*
Napisano 26 stycznia 2008 - 14:01
Co do wycieczek - radzę się naprawdę zastanowić. Być w Egipcie i nie pojechać zobaczyć piramid i sfinksa...no szkoda by mi było. Ale jak będziesz na miejscu to dowiedzcie się dokładnie jak to ma wyglądać i wtedy zdecydujecie czy dzieci temu podołają, ale myślę, że to nie będzie aż taki wielki problem
No i jedna rzecz - uważać na naciągaczy
I najważniejsze - Madziu Ty sobie nie wymyślaj problemów, tylko ciesz się wyjazdem
Napisano 26 stycznia 2008 - 14:07
z tym nie będzie problemu, bo sama w aptece pracowałam, więc koleżanki mi doradząlepiej przejdź się do apteki,
też by mi było strasznie szkoda, ale z tego co się Damian już dowiadywał, to ponoć 6 godz. autobusem przez pustynieByć w Egipcie i nie pojechać zobaczyć piramid i sfinksa...no szkoda by mi było.
naczytałam się o nich troche w necie w opiniach różnych osób, które były w EgipcieNo i jedna rzecz - uważać na naciągaczy
postaram sięI najważniejsze - Madziu Ty sobie nie wymyślaj problemów, tylko ciesz się wyjazdem
dzięki serdeczne za rady, na pewno się przydadzą
Napisano 26 stycznia 2008 - 14:16
skoro woda tylko butelkowana, to co z herbatą albo kawą ?
Napisano 26 stycznia 2008 - 23:57
zaopatrzcie się w tzw. minutkę, i jak będziecie mieli ochotę na kawę czy herbatę, to w pokoju sobie zrobicie z wody butelkowanej. ale wątpię, żeby chciało się pić ciepłych napojów w cieplutkim Egipcieskoro woda tylko butelkowana, to co z herbatą albo kawą ?
a ja dalej o tej wycieczce do Sfinksa - jeśli znajomi mają 3-latka, to na ten jeden dzień możecie się rozdzielić oni zostaną ze swoim w hotelu, a Wy wybierzcie się z Matikiem, w końcu to duży chłopak już
Napisano 27 stycznia 2008 - 09:03
chodzi o śniadanie czy kolacjęwątpię, żeby chciało się pić ciepłych napojów w cieplutkim Egipcie
pomysł niezły, ale problem w tym, że Matik nie potrafi za długo jeździć samochodem, bo mu niedobrzea ja dalej o tej wycieczce do Sfinksa - jeśli znajomi mają 3-latka, to na ten jeden dzień możecie się rozdzielić oni zostaną ze swoim w hotelu, a Wy wybierzcie się z Matikiem, w końcu to duży chłopak już
Napisano 27 stycznia 2008 - 10:49
Napisano 27 stycznia 2008 - 20:08
Guest_Kociak_*
Napisano 27 stycznia 2008 - 23:14
ale ja nie wiem o co chodzimówi, ze dorosłemu ciężko to znieść, a co dopiero dziecku
Napisano 28 stycznia 2008 - 08:47
wyskoczyła nowa opcja - Tunezja
właściwie, to na początku myśleliśmy o Tunezji, a później jakoś tak na Egipt zeszło
Napisano 28 stycznia 2008 - 11:39
Napisano 28 stycznia 2008 - 11:42
wiem wiemMagdaru, czy Tunezja czy Egipt to i tak szykuje Wam się extra wyprawa!!!
Napisano 28 stycznia 2008 - 11:46
To tak jak ja. Mój brat wybiera się w kwietniu do Egiptu w podróż poślubną. Nie znają szczegółów bo poczekają na oferty last minute-jest wtedy dużo,dużo taniejmi jest wszystko jedno gdzie, bo nie byłam ani tu ani tu
Napisano 28 stycznia 2008 - 11:59
my też właśnie czekamyNie znają szczegółów bo poczekają na oferty last minute-jest wtedy dużo,dużo taniej
Napisano 29 stycznia 2008 - 14:22
Napisano 29 stycznia 2008 - 14:27
Napisano 29 stycznia 2008 - 14:51
to fajnie mi sie podoba Hiszpania i Wlochyokej b chciałam jeszcze Chorwację proponować
jakby któraś chciała się do niej wybrać - to pytać, my z Anią ekspertki w tej dziedzinie
Napisano 29 stycznia 2008 - 14:55