Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Nasze zakupy ciuszkowe ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5405 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 15 maja 2007 - 18:12

a to moje zakupki ostatnie
balerinki :)
Dołączona grafika

i jeszcze raz
Dołączona grafika

a tu zestawik: tunika, pasek, opaska ;)
Dołączona grafika

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#22 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 15 maja 2007 - 22:14

drewniaczki są super, też mi się takie ostatnio bardzo podobają... Tylko wydaje mi się, że one są strasznie niewygodne i twarde i na dłuższe chodzenie to jednak odpadają :(

#23 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 16 maja 2007 - 07:50

Wybaczcie ja jestem "urodzona" w obcasach, szpilkach dziesiecio centymetrowych <serduszka></span> <wstydnis></span> Nie mecze sie, czuje sie swietnie w takich butach, w ziemie troszke gorzej, ale kwestia wprawy jak dla mnie 8-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#24 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 16 maja 2007 - 13:10

Nie mecze sie, czuje sie swietnie w takich butach,

no i to najważniejsze :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#25 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 04 czerwca 2007 - 20:12

No dobra, miałam nic nie kupować... ALE.... No musiałam :D więc tak, ostatnio (mianowicie przedwczoraj) kupiłam sobie bokserkę ( śliczną, w paski biało-żółto-zieloniutkie i z takimi fajnymi trzema malutkimi plastikowymi kwiatuszkami na jednym ramieniu w kolorach: żółty, zielony i niebieski) - ale to tylko dlatego, że szukałam już jakiejś od dawna a ta nie dość, że jest superowa, taka na lato idealna, to jeszcze tania :D
I drugi zakup - też musiałam, białe japonki, o których mówię od zeszłego lata po tym jak moje poprzednie się spsuły i zostały wymienione na inne buty w ramach reklamacji.I tutaj pochwalę się zdjęciem
Dołączona grafika

od razu zaznaczam, że te kamyczki w rzeczywistości są ładniejsze i bardziej błękitne niż na zdjęciu :) i do tego buciki są bardzo wygodne :)

#26 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 04 czerwca 2007 - 20:47

Ja dzisiaj ostałam z allegro super kuferek w kratkę 8-)

Butki fajowe :!:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#27 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 14:28

A ja niedlugo będe miala oryginalny zakup :D
Jutro składam wniosek o przyznanie mi działki ogrodowej w R.O.Dzie(Rodzinny Ogród Dzialkowy) na podzamczu, jeśli tylko za drogo jej nie wycenią (tak do 600zl) to ją biore :)
Wczoraj przejrzałam wszystkie na sprzedaż i jedna (osadzona na samym koncu na takim małym zadupiu ale co tam) wpadła mi w oczko już widze jak przerobie ją na swoją prywatną oaze spokoju :)
Jest juz ogrodzona, przez dzialeczke prowadzi chodniczek po obrzeżach jego jest mnóstwo piwonii które własnie kwitną, połowa działeczki jest w dojrzewajacych truskawkach i poziomkach.Na końcu ma ogromne drzewa owocowe (jablon,gruszę,wisnie,morele) gdzieniegdzie winogron no po prostu śliczna. Jak ją zdobęde to dam fotki a jak nie to się zarycze :D
Dołączona grafika

#28 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 14:54

Pamietam, jak ja kiedys chorowalam na taka dzialeczke :mrgreen:
Grile, opalanie i wogole takie fajne robotki tam zawsze sa ;-)
Kiedys marzylam o dzialce, zycze dokonanego zakupu :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#29 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 15:18

Pamietam, jak ja kiedys chorowalam na taka dzialeczke
Grile, opalanie i wogole takie fajne robotki tam zawsze sa

Ja od dziecka choruje tylko wiadomo że jak byłam mała to rodzice mi kupic ogródka nie chcieli a teraz jak chce go kupić za swoją "ciężko zarobioną" kaske to nie mają nic przeciwko :)
Jak ją użądze(bo roboty jest tam masa :trawa powyżej kolan,chwasty itp.) to grill party będzie chyba w każdy weekend :mrgreen: a opalanko jak tylko pogódka pozwoli to codziennie :)
ale kupuje ja głównie dlatego ze mam fioła na punkcie roślin i kocham grzebać w ziemi (taki maly bakcyl z dzieciństwa :roll: )Mój balkon to już kolorową dżungle przypomina :D
Dołączona grafika

#30 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 15:24

hehe dziewczyny ale to chyba jest dzial o ciuszkach itd a temat dotyczy zakupow w ciucholandach hehe a nie dzialek :P
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#31 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 15:52

Ups .....sory nie zwróciłam uwagi :D
Dołączona grafika

#32 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 05 czerwca 2007 - 16:57

Kociak, ślicznie się prezentują te japonki, tylko tak się zastanawiam czy znowu te kamyczki nie będą odpadać <bezradny></span>

Diablica666, to trzymam kciuki za udany zakup :!:

a my może w sobote wybeirzemy się na drobne zakupki dniowo - dzieckowe ;-) jak się udadzą, to popstrykam fotki wszystkim nowym moim zdobyczom i sie pochwalę :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#33 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 09:31

Wczoraj kupilam sobie takie buty, tylko ze bez tej dziurki na palce oczywiscie ;-)
http://allegro.pl/it... ... html#photo

#34 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 13:23

Tak się rozglądam na allegro za spudnisia midi i trafilo mi sie takie coś :) na mnie stanowczo za krotka ale może którejś z was wpadnie w oczko ;-)
http://www.allegro.p... ... ndidu.html
Ta jest slodziutka :)
http://www.allegro.p... ... y1121.html
Dołączona grafika

#35 Little My

Little My
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 14:23

zazdroszcze Wam tych zakupów, jak już odzyskam dawne gabaryty to się obkupię jak dzika ;) chociaż pewnie tak tylko się mówi a najważniejsza będzie dzidzia :roll: chociaż jakieś jeansy musze sobie kupic nie ma bata :!:
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem, pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór

#36 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 08 czerwca 2007 - 18:36

Wczoraj kupilam sobie takie buty, tylko ze bez tej dziurki na palce oczywiscie ;-)

ja nie gustuję w lakierkowanych butach ;) a co do dziurek... mi się nawet podobają :) taki wielki come back lat 60' :) tylko obawiam się, że to będzie moda jednego sezonu :/

może którejś z was wpadnie w oczko

uwielbiam takie spódnisie (strusiek jeszcze bardziej ;)), ale na razie koniec z zakupami, muszę oszczędzać na wakacje :)

#37 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 19:34

ja nie gustuję w lakierkowanych butach

Ja tez nie za bardzo, ale jak je zobaczylam na polce to odrazu polecialam po nie ;-)
Nie wiem czemu <bezradny></span> byc moze ze wlasnie nie maja tych dziurek :-D
No ale zakochalam sie w nich :-P

#38 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 19:49

obcas mnie powalił. w tym da się normalnie chodzić?? :shock:
dziurka jest fajna ;-)

Tak się rozglądam na allegro za spudnisia midi i trafilo mi sie takie coś :)

śliczne są, ale nie na moje ngi :-/
Marcin lubi, ale ja źle się czuję w takich mini.

chociaż pewnie tak tylko się mówi a najważniejsza będzie dzidzia :roll: chociaż jakieś jeansy musze sobie kupic nie ma bata :!:

dzidzia swoja drogą, ale młoda mamusia też musi seksownie wyglądać :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#39 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 czerwca 2007 - 19:52

Moj obcasik jest nizszy (troszke ;-) )

A ze ja na obcasach od wczesnej mlodosci... :lol:

#40 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 09 czerwca 2007 - 09:14

dzidzia swoja drogą, ale młoda mamusia też musi seksownie wyglądać

no są nawet specjalne sklepy dla ciążowych ;) ostatnio taki widziałam we Wrocławiu... Tylko druga sprawa, że to trochę szkoda kupować dużo ciążowych rzeczy bo ile się w tym pochodzi? Ale wystarczy jakieś ładne tuniczki, które będą ładnie wyglądały i podczas ciąży jak i również w momencie gdy dzidzia sie urodzi ;)