Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Nasze zakupy ciuszkowe ;)

• Zamknięty Temat jest zamknięty
5405 odpowiedzi w tym temacie

#1 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 07 marca 2007 - 10:06

Dziewczyny, tak sobie pomyślałam, że możemy się tutaj pochwalić co to ostatnio sobie kupiłyśmy (albo dostałyśmy). Może dzięki komuś wpadnie nam do głowy fajny pomysł ;)

Ja ostatnio mam bzika na punkcie tunik :) Ostatnio kupiłam sobie taką szarą, golfik z krótkim rękawem, ale jest taka długa, że wiosną (która się radośnie zbliża :D) będę mogła go traktować jako sukienkę :)

Do tego zamówiłam ostatnio bolerka, w dwóch kolorach: czarnym i białym (trochę żałuję, że nie zamówiłam czerwonego, bo mojej kumpeli przy okazji zamówiłam i super wygląda) i teraz testuję do czego to nosić :D a wyglądają one o tak:

Załączone miniatury

• mbb6.jpg

#2 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 marca 2007 - 12:53

No ja ostatnio mam deficyt zakupowy - wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć :-(
Jedyne co sobie kupiłam w ostatnim czasie, to takie bolerko jakie Ania, tylko w kolorze khaki. Już wypróbowane :-) Fajnie wygląda.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#3 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 07 marca 2007 - 22:42

wszystkie pieniążki staramy się odkładać i nie mogę zaszaleć :-(

no ale za to później będziecie mieć jeden duży zakup - mieszkanie :D a poza tym Ty masz tyle ciuchów, że i tak w połowie nie chodzisz :)
No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało :roll:

#4 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 08 marca 2007 - 14:35

że i tak w połowie nie chodzisz :)

tak tak ;-)

No ale to chyba tak jak każda ma laska - ciągle za mało :roll:

no właśnie. dzisiaj idziemy kupować buty dla Marcina, jutro coś dla teścia na imieniny, nie wiem czy przy okazji i ja nie wyjdę z jakimś małym zakupkiem dla siebie ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#5 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 kwietnia 2007 - 21:35

A teraz przyszła wiosna i szał zakupowy :) co prawda, dzisiaj zakupy zrobił mój men - udało nam się kupić dla Niego buty :D w sumie ja Go trochę przekonałam do takich, co mi sie spodobały ( hehe, a to już jest sukces, że w ogóle wziął po rozwagę moje zdanie w tej kwestii) ale mi tylko oczy latały w każdą stronę :D tyle fajnych ciuszków jest, które ja koniecznie muszą się znaleźć w mojej szafie :D i jak tu sie oprzeć ;) ostatnio kupiłam parę rzeczy, ale niestety nie mam na razie zdjęć, może w święta coś się porobi to wkleję :D

#6 wardzynka

wardzynka
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 10 kwietnia 2007 - 09:05

koniecznie muszą się znaleźć w mojej szafie

jak moj facet slyszy ten tekst to dostaje goraczki robi sie purpurowy i bucha :D ale to oglonie dotyczy butow :D heheheheh

#7 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 kwietnia 2007 - 10:16

a jako, że ja ostatnio praktycznie nic sobie nie kupuję, to Marcinek taki dobry się zrobił i sam mnie namawia na zakupy ;-) i sam ze mną chodzi i nawet nie marudzi ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#8 Little My

Little My
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 10 kwietnia 2007 - 10:53

a ja robię się coraz większa i do porodu nie ma mowy o żadnych zakupach :( dostałam kilka fajnych tunik i bluzek które nadają się na ciąże i po ciąży ale na razie jest taka paskudna pogoda ze i tak nie mam ich jak ubrac i łaże ciągle w jednych spodniach i dwóch swetrach :/ już nie moge sie doczekać kiedy wrócę do poprzednich gabarytów sprzed ciąży, chyba przez tydzień nie wyjdę ze sklepów z ciuchami ;) a jak na razie to muszę zakupić biustonosze do karmienia, znaczy się namioty do karmienia bo orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda :( wielkie to takie i fason ma jak dla starej babci, ze pod żadną letnią bluzkę się nie nadaje :( dobra, koniec mojego biadolenia....
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem, pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór

#9 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2007 - 13:07

orientowałam się jak takie cudo wygląda no i nie wygląda :(

no potrafię sobie wyobrazić...Ale co zrobisz... Niestety u nas to wszystko na jedno kopyto jeśli chodzi o bieliznę... Czemu nie mogą wymyślić jakiejś ładnej ciążowej bielizny?? Jakoś taka jest tendencja w Polsce, że kobieta w ciąży to powinna chodzić w wielkich ciuchach, długich swetrach i babciowej bieliźnie.... Ja Wam obiecałam zdjęcia, no ale taka brzydka pogoda w święta, że nie ma żadnych zdjęć w nowych, wiosennych ciuszkach :/ A buuuu....

#10 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 10 kwietnia 2007 - 16:24

w sklepach sa fajne ciuchy dla ciezarnych, ale strasznie drogasne, jak na to ze ponosi sie je srednio miesiac, zanim wskoczy sie w nastepny rozmiar, a w niektorych katalogach -"ciuszki na zamowienie-" tez jest fajna bielizna do karmienia, tylko znowu ten sam problem -cena :(((((((((( tak sie rozgladam przyszlosciowo :) chyba duzo taniej wymieniac sie ciuchami z kolezankami, tym bardziej ze ostatnio duzo osob jest w ciazy, no ale bielizna... tym bym sie nie dzielila z nikim :D

#11 Little My

Little My
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 11 kwietnia 2007 - 06:46

niki ma rację, coś ładnego można znalezc ale wtedy cena jest kosmiczna zwłaszcza w obliczu wydatków na maluszka :/
Optymista wierzy, że cały świat stoi przed nim otworem, pesymista również, ale ...dobrze wie co to za otwór

#12 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 12 maja 2007 - 21:12

A ja z okazji tego, ze kupilam sobie ostatnio ciut ciuszków, to pokaze Wam kilka ;) wszystkich niestety nie mam jeszcze na zdjeciach :) Wiec tak to wyglada....

Najpierw kupilam sobie taki zestawik drobny:
opaska
Dołączona grafika

do tego buciki ;)
Dołączona grafika

Do tego jeszcze sliczna koszulka z terranovy, ktorej zdjecia niestety nie ma, ale kolorystycznie jest taka sama jak dwie poprzednie pozycje :D

A poza tym tez taka kuretczko-katanke
Dołączona grafika

i takie spodenki
Dołączona grafika

to tak coby odswiezyc temacik ;) moze Wy macie jakies nowe fotki nowych ciuszkow? ;)

Ogolnie to jak stwierdzili wszyscy, z moim skarbem na czele...zwariowalam na wisone i caly czas cos bym sobie kupowala :) ale juz musze przystopowac i zaczac zbierac na wakacje ;)

#13 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 12 maja 2007 - 21:43

Kurteczka fajna :) Gdzie taka kupilas i po ile ?
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#14 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 maja 2007 - 22:54

Kociak, super buciki.Ja sobie kupiłam osttanio podobne w deichmanie i musz eje zawieżc do reklamacji:/
Dołączona grafika

#15 Toska

Toska
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 maja 2007 - 22:55

a co do bolerek,to z amna już od dwana takie"chodza".Niestety mam dosc spory biust i obawiam się,że takie bilerko jeszcze go powiększy <bezradny></span>
Dołączona grafika

#16 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 maja 2007 - 09:26

Kurteczka fajna :) Gdzie taka kupilas i po ile ?

Dzieki ;) Kupiłam u nas na hali Manhattan, tej starej, koło tego dużego prakingu is tadionu. Zapłaciłam za nią 70 zł (ale ze zniżką, normalnie jest po 75 :D).

Ja sobie kupiłam osttanio podobne w deichmanie

ja kupowałam na allegro i odpukać, ale na razie nic się nie dzieje :)

Niestety mam dosc spory biust i obawiam się,że takie bilerko jeszcze go powiększy <bezradny></span>

wiesz, ja tez mam dość spory biust, noszę rozmiar 75C i mi się podoba jak to wygląda ;) Myślę, że nie jest tak źle :) A naprawdę są fajnym dodatkiem ;)

#17 Xantia

Xantia
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 13 maja 2007 - 09:51

No to bede musiala na male zakupki sie wybrac na piaskowa
jakas kurteczka sie przyda bo sie cieplutko robi :)
nigdy nie przestane cie kochac :******** [`]

#18 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 13 maja 2007 - 21:19

jakas kurteczka sie przyda bo sie cieplutko robi :)

jak będzie tak cieplutko jak zapowiadają (28 st.) to i w kurteczce będzie już za gorąco ;-)
ja nie szaleję tak jak siostra, mam teraz inne priorytety 8-) ale coś nowego też na wiosnę wpadło. nie byłabym sobą, gdyby tak nie było. są nowe jeansy, już je kocham, tuniczki, opaska, pasek, skusiłam się też na balerinki :-) fotki przy innej okazji, bo teraz zmykam do Marcina nacieszyć się niedzielnym wieczorem ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#19 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 15 maja 2007 - 10:25

Planuje zakup tych drewniaczkow :-)
No strasznie mi sie podobaja.
http://allegro.pl/it... ... html#photo

No i jeszcze te czerwone